• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Lise son sınıfta okuyanlar buraya buyrun :)

Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için yerimsenibeniçimi rahatlattın diyebilirim bu fen meselesi kafamı karıştırmıştı açıkçası çok sağol yerimseniben tebrik ederim çok güzel bi yeri tutturmuşsun darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

buarada kızlar tercihler açıklandı ve benim çevremde HİÇ açıkta kalan yok ne güzel değilmi hepsi üniversiteli şimdi ayy çok özendim bi an önce geçsin şu sınavda bizde girelim artık o kapıdan :lepi:

bu yıl açıkta kalan hiç kimse yok gibi gerçekten

Rakiplerimiz azaladı gibi :) dershaneden broşür aldım çok şey deişmiş arkadaşlar konu dağılımları soru dağılımları dershanenizden broşür isteyebilrsiniz isterseniz bende yazarım bilgileri bu arada soru sayıları düşmüş LYS-1 matematik 120 die bilirken artık 80soru ( 50 soru matemetik 30 soru geometri) ve LYS-3 edebiyat coğrafya 80 soru (56 türk dili ve edebiytatı 24 sorda coğ-1)

puf kızlar ya :( ben nerden calısmaya baslıcam yaa :( test kitapları alıcam da agırlık olarak ne yapmam gerekiyor .. dersaneye gitmiorum sözelciyim bide ben bunuda söyliyim nası yapıyım bu isi bi el atın ya .. ayrıca benim mat sıfır yaa .. 1.sınıfda ben napıcam su matemtkLee pufff . . . :(( cok derdim var coookk kafayı yemek üzereyimm .. edebiyatım cok iyidirde mat beni fena halde bitiriyor ..

Kızlar benim yeğenim var 11.sınıfa geçti,fakat dershaneye yazılmak istiyor,biz seneye yazılırsın diyoruz,üniversiteye hazırlık için dershaneye gitmek istiyor,lise 3 erken değilmi, malum dershane fiyatları almış başını gidiyor....

Kızlar benim yeğenim var 11.sınıfa geçti,fakat dershaneye yazılmak istiyor,biz seneye yazılırsın diyoruz,üniversiteye hazırlık için dershaneye gitmek istiyor,lise 3 erken değilmi, malum dershane fiyatları almış başını gidiyor....

evet dersane fiyatları malum.
ben lise 3 ün 2.dönemi yazıldım ve şuan son senede gidiyorum.
oşekilde indirimde yapıyorlar hem öğrenci o yarım dönemde dersneye tempoya alışmış oluor öle yapın derim

puf kızlar ya :( ben nerden calısmaya baslıcam yaa :( test kitapları alıcam da agırlık olarak ne yapmam gerekiyor .. dersaneye gitmiorum sözelciyim bide ben bunuda söyliyim nası yapıyım bu isi bi el atın ya .. ayrıca benim mat sıfır yaa .. 1.sınıfda ben napıcam su matemtkLee pufff . . . :(( cok derdim var coookk kafayı yemek üzereyimm .. edebiyatım cok iyidirde mat beni fena halde bitiriyor ..

canım ekolhoca di bi site var biliyosundur belki.ders anlatıyo tüm konularda var bence önce ordan konuların anlatımını dinle sonra konu anlatımlı bi kitaptan aynı konuyu tekrar et ve son olarakta test çözopuyorumnanaktan

evet dersane fiyatları malum.
ben lise 3 ün 2.dönemi yazıldım ve şuan son senede gidiyorum.
oşekilde indirimde yapıyorlar hem öğrenci o yarım dönemde dersneye tempoya alışmış oluor öle yapın derim

katılıyorum.seneye için kayıt yaptırdığınızda ikinci dönem gidebiliyorsunuz öyle yapın bence de

Rakiplerimiz azaladı gibi :) dershaneden broşür aldım çok şey deişmiş arkadaşlar konu dağılımları soru dağılımları dershanenizden broşür isteyebilrsiniz isterseniz bende yazarım bilgileri bu arada soru sayıları düşmüş LYS-1 matematik 120 die bilirken artık 80soru ( 50 soru matemetik 30 soru geometri) ve LYS-3 edebiyat coğrafya 80 soru (56 türk dili ve edebiytatı 24 sorda coğ-1)

oh oh soru sayıları düşmüş zemuszemuszemuszemuszemuszemus

merhaba kızlar :)
Bende bu seneki össnin kurbanlarımdanım.Şimdilik sadece evde tekrar yapıyorum.Sizler nasıl çalışıyorsunuz başladınız mı dersaneye?

slm. ben de lise sondayım .ismim demet . yazıldım finale . ama ilk girişte olmayabilir.. çünkü malesef dokuzu onu tekrar etmedim sadece 11 i tekrar ettim sürekli .eksiklerim var yani. bide okulla aynı anda olmayabilir. yazılılar falan. tabi çalışıcam.ama ikinci sefer kesin olucak biliorum .bu arada liseden de bıktım.keşke 4 sene olmasaydı . öss ye çalışırdık . lise de ortam bulamadım sıkıldım artık =P üniversteli olmak istiorum biran önce. bu sene lise zor geçicek gibi geliyo bana .bitmek bilmiycek

eveeeett ilk dershane günümüz hayırlı olsun nasıl geçti kızlar =) Benim çok iyiydi hocaları çok sevdim çok iyi anlatıolarhemen zil çalıveriyo =)

Merhabalar kızlaaaaar :))

Öncelikle hepinize Allahtan sabır, azim, başarılar diliyorum. ınşallah çok verimli bir yıl geçirirsiniz ve istediğiniz başarıya ulaşırsınız. Çünkü görüyorum ki bunu gerçekten hakediyorsunuz. Ben daha 11. sınıfa geçtim ama sizdeki bu çalışma aşkı, hiç çalışmayan beni bile gaza getirdi valla :D Bu arada alanım TM ve Anadolu Lisesi'ne gidiyorum.. Seneye bu günlerde siz rahatlamış ve kocaman bir oooh çekmişken, ben bu heyecanı yaşayacağım kaydirigubbakcemile3 Hadi bakalım hepinize kolay gelsin.:)

eveeeett ilk dershane günümüz hayırlı olsun nasıl geçti kızlar =) Benim çok iyiydi hocaları çok sevdim çok iyi anlatıolarhemen zil çalıveriyo =)

valla ben yorucu geçer sanıyodum ama daha en başı diye mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama eğleniyorum bile diyebilirim inşallah hep böyle gecerzemuszemus

selamlar ben de lise sona geçtim sayısalcıyım
herkese başarılar.. iyi çalışmalar :)

Son düzenleme:
valla ben yorucu geçer sanıyodum ama daha en başı diye mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama eğleniyorum bile diyebilirim inşallah hep böyle gecerzemuszemus

okulla birlikte yorucu oluyor.dersane karşıtı hocalar,hala sizin yapmanızı bekledikleri ekstra çalışmalar..
şimdi en keyifli zamanları tadını çıkarın:)

Back