Lise öğrencisiysen sende bana katıl :)

Kahvalti
1 tane sigara boregi
1 dilim tm b. Ekmegi
kibrit kutusundan az peynir
3 tane zeytin
1 cay kasigi bile sayilmaz recel
domates salatalik
oglen
anaannemle onun akrabasina ugradik orda su kucuk elde yapilan simitten 2 tane 2 tanede burcagin ortasi kakaolu olan seyinden yedim
eve geldim
4 kasik barbunya
yagsiz salata ve limonlu soda ictim
bu aralar cok abartiyorm .s

Kızlar durumum çok kötü yardım edin lütfen (
okulda petito ve yarım lavaş döner yedimmm :2::2:
Eve geldim çorba karnıkara ve kabak yedim ama öle böle değil yanında da ekmek yedim :18::18::18::18:
yürüyüşede gitmiyorum 2 gündür

Merhaba kizlar :)
Bu sabah 1 yumurtali sucuklu yumurta yedim
2 zeytin
domates salatalik
1 dilim ekmek tam.bugday
simdi turk kahvemi iciyorum sekersiz okula gidene kadar 1 litreyi tamamlicam
oglende
2 dilim pizza yiyicem yaninda da belki yogur dua edinde 2 dilimde durum

3 dilim pizza.yedim okulda wanded yedim 1tane erik. Yedim bide bu gun aksamda.patates yemegi var 1,5litre su ictim

Kızlar bende her gün yürüyüşe gitmeye başladım havalar güzelleşti malum :)) diyette yapıyorum. Okulda nedense çok acıkıyorum ama yanım da elma götürücem çikolata yemek mecburiyetinde kalıyorum yoksa

Harikasin :) brn bu hafta kendimi toparlayamiyorum yedikce yiyorm yuruyuse gidincede hemen yoruluyorm o yuzden bu hafta gidemedim cok da oksuruyorm o yuzden de rahat olmuyo bir an once toparlanmam lazim ya sanirim regl olucam.o yuzden boleym

Kizlar merhaba dun yazamadim
Sabah berbat bir karin agrisiyla kalktim regl oldum .s zaten öksürmekden dolayi canin yeterince aciyodu . Simdi reglken nasl diyet yapabilir

canım bi kere abur cubur ve fast food kesinlikle yemiyorum. Ama tabi karşımda bi arkadaşım burger yiyosa bi patates yiyorum ama sossuz tuzsuz o da göz açlığımı doyurmak için yoksa gerisi gelir yani. bu hafta gezimiz vardı önümde kocaman bi sucuk ekmek yendi ama ben hiç kafamı o tarafa çevirmedim aldım ayranımı içtim mesela
ipin ucunu kaçırmamaya çalış kesinlikle hani bi öğün bozduysan diğer öğününde sadece yoğurt ve salata yemelisin yoksa gitmiyo bu kilolar. Mesela daha demin yarım simit yedim 2 dilim esmer ekmeğe eşit kalorisi normalde 2 dilim ekmek arası köfte yicekken simit çekti canım yarım yiyip yanında da light üçgen peynirle dengeledim kaloriyi. Böyle küçük hesaplarla canının çektiğini yiyip kilo da verebilirsin

Canim sen bi harikasin ya :) bende keske senin kadar nefsime sahip cikabilsem ( bazen kaciyo hele bu hafta cok kotuydu

Kızlar merhaba bende 17 yaşında lise öğrencisiyim.
şuan 11. sınıfım ve 12olmadan önce şu kilolardan kurtulmak istiyorum.
Malum seneye sınav falan:18::18:
ben 1.59 boyunda 59 kiloyum. Boy kısa olunca kiloda fazla oluyor
karataya başlamayı düşünüyorum yarın.
ve her pazartesi kilo bildirimi yapabilirim.
İlk hedefim 1 mayısta 56 kilo olmak.
2. hedefim 15 mayısta 54 olmak
3. hedefim 1 haziranda 52 olmak
ve son hedefim 13 haziranda 50 olmak inşallah olur tabi.

Canim sen bi harikasin ya :) bende keske senin kadar nefsime sahip cikabilsem ( bazen kaciyo hele bu hafta cok kotuydu

canım kendini bi düzene oturtmaya çalışırsan başarılı olucaksın tabiki de. arada kaçtı diye vazgeçmek yok sadece pişman ol bozduğun zamanlar ve o hafta bi dahja bozmıcağına dair söz ver kendinee

Tamam canm yarn kaldığım yerden devam edicem sınalarım var gece hiç bişi atıştrmadan çalışıcam ama kahve içerim mutlaka şimdi 2si1 aradayımı almsam ki acaba

İnşallah canım birbirimize destek olarak bu kilolarımızdan kurtula biliriz :) şimdiden başarılar dilerim sana kilo bildirimlerini burayada yapabilirsin :)

Tamam canm yarn kaldığım yerden devam edicem sınalarım var gece hiç bişi atıştrmadan çalışıcam ama kahve içerim mutlaka şimdi 2si1 aradayımı almsam ki acaba

kahve yerine şekersiz çay içsen daha iyi aslında canım ama kave diyosan illa ki şekersiz olanından iç. Mesela ben şekersiz içemem asla kahveyi 3ü bir arada içerim o yüzden çaya abanıyorum

teşekkürler kızlar ben şuan hem ygs çalışıp hem diyet yapıyorum.
sabah: örnek bir karatay kahvaltısı.
1 yumurta
yarım çay bardağı fındık
1 dilim beyaz peynir
1dilim kaşar peynir
6-7 zeytin
4 gün kurusu kayısı.
1 bardak süt.

akşam:
1 tabak kuru fasulye
yarım muz

Kizlar biri beni durdursunnnn ( asiri derece yiyorm artik topigime gitmege utaniyorm cok iyi giderken ne oldu birden anlamiyorm tutamiyorm kendimi ya asiri fazla yiyorm ( tamda nisana 1 hafta kala ya sinavlarim var hep nasil olcak bilmiyorm bana bisiler diyin yapin ne olur

Günaydin kizlar :)
Bu gun erken kalktm ve kahvaltim da gayet iyi oldu gibii :))
1/4 adet gozleme
1 kibrit kutusu b.peynir
3 tane zeytin yedim
Ve kendimi asiri tok hissediyorm sanirim gozlemeden kaynakli aslinda yemicekdim ama ekmegi bitakip onu yiyim dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…