• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise öğrencisiysen sende bana katıl :)

Kızlarrrr 54 kiloya düştüm ama 2 öğün yiyorum sabah kahvaltısında tam buğday ekmeği yiyorum öbür öğün yemiyorum kesinlikle 2 bardak yeşil içiyorum günde. 10 tur yürüyorum artı 30 30 30 30 olmak üzere 120 mekik çekiyorum tavsiye ederim :)):9:

Günaydin kizlar :)
Bu gun erken kalktm ve kahvaltim da gayet iyi oldu gibii :))
1/4 adet gozleme
1 kibrit kutusu b.peynir
3 tane zeytin yedim
Ve kendimi asiri tok hissediyorm sanirim gozlemeden kaynakli aslinda yemicekdim ama ekmegi bitakip onu yiyim dedim :))
canım ama gözleme çok yağlı ve sırf hamur bi şey yemesen onu ekmek yesen vitamince çok daha iyi beslenmiş ve yağsız bi şey yemiş olursun.Ama az yediğin için çok fazla bozmamıştır diyeti. Canım artık kendimi bıraktım seni düzene sokmaya adadım kendimi bak benim kadar düzensiz yağlı beslenen bi insan ne hale geldi sen de yapabilirsin :D

canım ama gözleme çok yağlı ve sırf hamur bi şey yemesen onu ekmek yesen vitamince çok daha iyi beslenmiş ve yağsız bi şey yemiş olursun.Ama az yediğin için çok fazla bozmamıştır diyeti. Canım artık kendimi bıraktım seni düzene sokmaya adadım kendimi bak benim kadar düzensiz yağlı beslenen bi insan ne hale geldi sen de yapabilirsin :D

Haha :D sagol canim ya ne olur beni duzelt :( bogazima zor hakim oluyorm :(( bu da morelimi bozuyo buraya girmeye utaniyorm valla :(

Kızlarrrr 54 kiloya düştüm ama 2 öğün yiyorum sabah kahvaltısında tam buğday ekmeği yiyorum öbür öğün yemiyorum kesinlikle 2 bardak yeşil içiyorum günde. 10 tur yürüyorum artı 30 30 30 30 olmak üzere 120 mekik çekiyorum tavsiye ederim :)):9:

Canim harikasinn :) mekik cekmek cok iyi :)

Yaza kadar vermeliyiz kızlar azimli olun zayıflayalım sonra ne bulduysak yeriz :) Hareket etmeye çalışın sürekli su almaya üşenmeyin meselaa... Yazın saçlarımı boyatmayı falan da düşünüyorum düğünümüz var topuklu ayakkabıyla yürümeyide öğrenicem malesef resmen ölüm şu topuklu ayakkabı:4::46::46:

Yaza kadar vermeliyiz kızlar azimli olun zayıflayalım sonra ne bulduysak yeriz :) Hareket etmeye çalışın sürekli su almaya üşenmeyin meselaa... Yazın saçlarımı boyatmayı falan da düşünüyorum düğünümüz var topuklu ayakkabıyla yürümeyide öğrenicem malesef resmen ölüm şu topuklu ayakkabı:4::46::46:

ögrendikden sonra alışırsın ya :)

Merhaba kızlar düngece kendime söz verdim kaldığı yerden devam ediyorum ALLAH şükür kilo almamışım hala 80,6 yim bu akşam sözümüz var inşallah orda çok kaçırmam :/ arkadaşım Çanakkaleye gidiyo ve perşembe gününe kadar yok perşembeye kadar 2 kilo fln vermek istiyorum . çok zor değil bence bu hafta
diyetimi bozmadan uygukarsam ve 1 saatlık yürüyüşlerime geri dönersem bu iş olur bence bana sans dileyin ve bana destek olun :1:

Iyi geceler bu gun yaptiklarimi yazicam
Sabah
1 kiprit kutusu kadar b.peynir
2 zeytin
1 dilim tam bugday
1 domates 1 salatalik
Oglen
1 tane elma
Ara ogun
arkadasimin aldigi 100 kalorilik wanted
aksam eve gelince
Yarim visneli irmik tatlisi
Aksam yemegide
2kepce tarhana corbasi
10 kasik pilav bulgur
ustune tavuk
aksami cik abarttim cnk tavugu cok severm duramadm:((
20 tane mekik cektim aslinda hedep 30 du ama tamamlayamadm :(( birazda voleybol oynadim 2 litreye yakinda su ictim

Bu gün
sabah
1.5 dilim tam buğday ekmeği
4 dilim kaşar peyniri
1 çatalın ucuyla tulun peyniri
domates - salatalık

Öğlen
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt

Okulda :(:(
3 petito
1 tuzlu çubuk kraker

Akşam
1.5 kepçe yoğurt çorbası
1 kepçe kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı üstüne biraz tavuk

babama doğum günü yaptık
yarım dilim yaş pasta ve 1 bardak kola

15 tanede mekik çektim şimdi biliyorum az ama şimdilik böle oluyo

Kızlar bende bu aralar çok yemeye başladım havalar bozuk yürüyüşe gitmiyorum yiyorum yatıyorum. Kahvaltı da kepekli ekmek domates peynir yedim süt içtim dershanede de çubuk kraker yedim midem boş olunca çok gurulduyor yapcak bişi yok.

Kızlaarr bende varım :52:
Sabahları Special K yiyorum yeşil çay içiyorum.
Öğlen okulda olduğumdan tost veya yeşil elma.
Akşam 5 gibi evde ne yemek varsa az biraz onlardan. ve yine yeşil çay.
Ama hafta sonları pek uyamıyorum bu duruma,ailemle kahvaltı daha cazip geliyor :1: zaten biraz da yemek seçtiğim için kahvaltıda pek yemem.
5'te yediğimden sonra evde spor yapmaya çalışıyorum gün aşırı. Hiç olmadı dans ediyorum. Umarım başarılı oluruz! :1: :1:

Ama hafta sonları pek uyamıyorum bu duruma,ailemle kahvaltı daha cazip geliyor :1: zaten biraz da yemek seçtiğim için kahvaltıda pek yemem.
5'te yediğimden sonra evde spor yapmaya çalışıyorum gün aşırı. Hiç olmadı dans ediyorum. Umarım başarılı oluruz! :1: :1:

haftasonu ben de uyamıyorum ya kahvaltıda sürekli bir kaçamak :27:
evde spor yapıyorsan leslie sansone ile 3 mil yürümeni öneririm :54:

Umarım canım bende senin gibi hafta içi yapıp haftasonu abartan kesimdenim bu ara sözdü nişandı haftasonu şehir dışında okuyan ablamda geldi yedikçe yedim şimdi tobarlamam lazm

Heyoooo canim sesin soluğun çıkmıyoo nasılsın nasıl gidiyo diyet kaç kilo vermişssin toplam BOZMUYOSUN DİMİ BAK GÖZÜM ÜSTÜNDEEE :27::27::27:

Back