Kızlar merhaba aranızda yer var mı ? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabiki yer var canim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba aranızda yer var mı ? :)
canım ama gözleme çok yağlı ve sırf hamur bi şey yemesen onu ekmek yesen vitamince çok daha iyi beslenmiş ve yağsız bi şey yemiş olursun.Ama az yediğin için çok fazla bozmamıştır diyeti. Canım artık kendimi bıraktım seni düzene sokmaya adadım kendimi bak benim kadar düzensiz yağlı beslenen bi insan ne hale geldi sen de yapabilirsinGünaydin kizlar :)
Bu gun erken kalktm ve kahvaltim da gayet iyi oldu gibii :))
1/4 adet gozleme
1 kibrit kutusu b.peynir
3 tane zeytin yedim
Ve kendimi asiri tok hissediyorm sanirim gozlemeden kaynakli aslinda yemicekdim ama ekmegi bitakip onu yiyim dedim :))
canım ama gözleme çok yağlı ve sırf hamur bi şey yemesen onu ekmek yesen vitamince çok daha iyi beslenmiş ve yağsız bi şey yemiş olursun.Ama az yediğin için çok fazla bozmamıştır diyeti. Canım artık kendimi bıraktım seni düzene sokmaya adadım kendimi bak benim kadar düzensiz yağlı beslenen bi insan ne hale geldi sen de yapabilirsin
Kızlarrrr 54 kiloya düştüm ama 2 öğün yiyorum sabah kahvaltısında tam buğday ekmeği yiyorum öbür öğün yemiyorum kesinlikle 2 bardak yeşil içiyorum günde. 10 tur yürüyorum artı 30 30 30 30 olmak üzere 120 mekik çekiyorum tavsiye ederim :))
17 yaşındayım boyum 177 ve 73 kiloyum 65 olana kadar sizleyim kızlar
Yaza kadar vermeliyiz kızlar azimli olun zayıflayalım sonra ne bulduysak yeriz :) Hareket etmeye çalışın sürekli su almaya üşenmeyin meselaa... Yazın saçlarımı boyatmayı falan da düşünüyorum düğünümüz var topuklu ayakkabıyla yürümeyide öğrenicem malesef resmen ölüm şu topuklu ayakkabı
Kızlaarr bende varım
Sabahları Special K yiyorum yeşil çay içiyorum.
Öğlen okulda olduğumdan tost veya yeşil elma.
Akşam 5 gibi evde ne yemek varsa az biraz onlardan. ve yine yeşil çay.
Ama hafta sonları pek uyamıyorum bu duruma,ailemle kahvaltı daha cazip geliyor zaten biraz da yemek seçtiğim için kahvaltıda pek yemem.
5'te yediğimden sonra evde spor yapmaya çalışıyorum gün aşırı. Hiç olmadı dans ediyorum. Umarım başarılı oluruz!
haftasonu ben de uyamıyorum ya kahvaltıda sürekli bir kaçamak
evde spor yapıyorsan leslie sansone ile 3 mil yürümeni öneririm
oleey sonunda benim gibi bir liseliiii
ben de katılabilir miyim ? 85 kiloyum boyum 1.70 ve lise 2 yim :)
Kızlaarr bende varım
Sabahları Special K yiyorum yeşil çay içiyorum.
Öğlen okulda olduğumdan tost veya yeşil elma.
Akşam 5 gibi evde ne yemek varsa az biraz onlardan. ve yine yeşil çay.
Ama hafta sonları pek uyamıyorum bu duruma,ailemle kahvaltı daha cazip geliyor zaten biraz da yemek seçtiğim için kahvaltıda pek yemem.
5'te yediğimden sonra evde spor yapmaya çalışıyorum gün aşırı. Hiç olmadı dans ediyorum. Umarım başarılı oluruz!