• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise öğrencisiysen sende bana katıl :)

Canım diyette uyamıyorum düzenim berbat kilo almadım ama vermedimde pişman olduğum için siteye zamanda ayıramadım giremedim :( inşallah biran önce toparlanıcamm :18::18::18:

Gunlugume yazmayi cok ozledim :( ramazan ayi bitsin yeniden baslicam diyete donusu isvec diyetiyle yapmayi dusunuyorm ne dersiniz .s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi günler bende 17 yaşındayım ve 67 kiloyum 1.60 boyundayım kilo vermeyi çok istiyorum ve bu siteye üyeliğimi yeni yaptım sizi gördm cok sevindim sizinle diyet arkadaşı olmak istiyorum bana yedıklerınızı neler yememem nelere dikkat etmem gerektıgını soylersenz yanı sizinle beraber diyet yapmak istiyorum

Merhaba canım bende 17 yasındayım 1.62 boyum var 58 kilodan 48 e düştüm sana yardımcı olabilirim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım bende 17 yasındayım 1.62 boyum var 58 kilodan 48 e düştüm sana yardımcı olabilirim:)

Ya allah askina yardim et bana tam 10 kilo vermek istiyorum yoksa kilo takintim beni öldürecek

Ben karatay diyetini temele alıyorum ama harfi harfine uymuyorum arada tam buğday ekmek yada bulgur pilavı yiyorum vücudumuzun bunada ihtiyacı var kitabı okumanı öneririm

Ben karatay diyetini temele alıyorum ama harfi harfine uymuyorum arada tam buğday ekmek yada bulgur pilavı yiyorum vücudumuzun bunada ihtiyacı var kitabı okumanı öneririm

nasıl yanı bıraz daha acar mısın ? kac ayda 10 kılo verdın pekı

4 ayda canım mesela karatay ekmeği reçeli tatlıyı yasaklıyor ama ben sabah yarım dilim yiyorum yada haftada bir tatlı yiyorum ama spor yapıyorum haftanın bes günü her öğünde yoğurt yiyorum ceviz badem kayısıyı kesinlikle yok tok tutar ve öğünler arasında 4 ve 5 saat bırak çok acıkırsan yeşil çay iç ya da badem ceviz falan ye

Merhaba ben 17 yaşındayım 98 kg ve boyum 173cm ben de okullar açılana kadar 10 kg vermek istiyorum her gün düzenli olarak yürüyüş yaptım ramazan boyunca diyet de yaptım ama oruç metabolizmamı bozdu tam tersine kilo aldım ama artık vermek istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back