nasıl yani.. hepsinde şart mı sertifika
oyleymiş bilgisayrsiz bi iş yok biliyorsun artik direk onu soruyorlar almakta fayda var arkadsm da girecek sinava o aldi ben zamn farki ile kacirdim kursu simdi yaz kursuna gitcem istanbulda
hadi ya sınava kadar hem dersler hem kurs zor olur ya:18:
netcezz şimdi ya
Bende 2012 Kpssye giricem Katiplik istiyorum. İnşallah olur :))
ya iki gündür katipliğe takıldım aslında ama henüz az kelime yazabiliyorum bide ne kadar yapmak gerek..ee bide lise mezunuyum suan zor olmaz mı alınmam açıktanda işletme okuyorum??
bende hazırlanıyorum kızlarr coğrafya bitti türkçe bitti tarihte de yarıyı geçtim gibi bi matematik bi de anayasa kalcak inş. mat. 15 yapıyorum çalışınca bi 25 olur heralde inşallah[/QUOT
canım cok ıyı gıdıyorsun bende turkce ,matematık ve tarıh bıttı cografyada yarıya yaklastım ama cografyaya ara verıp anayasa calısmayı dusunuyorum canım sen oncekı senelerde sınava gırdınmı gırdıysen kac puan aldın.?
bende hazırlanıyorum kızlarr coğrafya bitti türkçe bitti tarihte de yarıyı geçtim gibi bi matematik bi de anayasa kalcak inş. mat. 15 yapıyorum çalışınca bi 25 olur heralde inşallah[/QUOT
canım cok ıyı gıdıyorsun bende turkce ,matematık ve tarıh bıttı cografyada yarıya yaklastım ama cografyaya ara verıp anayasa calısmayı dusunuyorum canım sen oncekı senelerde sınava gırdınmı gırdıysen kac puan aldın.?
yok canım bu ilk girişim olcak inş iyi puanlar alıcaz :) ben anayasayı en sona bırakıyorum tekrar etmek istemiyorum onu tarih yeterince başıma dert zaten bitmek üzere sonra matematige başlıcam en sona anayasa bu sırada tarih ve cografyayı da elden bırakmamak lazım coğrafya unutulmuyo ama tarih çok nankörrr
hangı bolum mezunusun canımyok canım bu ilk girişim olcak inş iyi puanlar alıcaz :) ben anayasayı en sona bırakıyorum tekrar etmek istemiyorum onu tarih yeterince başıma dert zaten bitmek üzere sonra matematige başlıcam en sona anayasa bu sırada tarih ve cografyayı da elden bırakmamak lazım coğrafya unutulmuyo ama tarih çok nankörrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?