lise mezunu olupta kpss 2012 ye hazırlanan arkadaslar var mı????

evet katiplik düşünüyorumda tarihte zor geliyo bana hepsi ezber aklımda tutamıyorum napıcam bilmiyorum

tarihde bende sıkıntı yaşıyordum bence şöle yap okuyu bi oku sonra bol bol soru çöz önemli yerleri not al soruya takıldıgında o konuya bak öle aklında daha çok kalır dene işe yarayacak oturup oku okuma anlamıyorsan işe yaramıyor

evet not almak işe yarar tatlım ya..
kolay gelsin inşallah basarırsın

yaa kitap okumaktan okuduğumu hemen anlıyorum ama tarihleri aklımda bazen tutamıyorum ama söylediğinizi denicem çok teşekkür ederim :)

bence zor değil zaten lise 1 konuları var biraz matematiğe ağırlık verilirse olucak bişi ama bu sene ygs soruları zordu acaba kpss de öyle olur mu diye düşünmüyorda değilim

bence zor değil zaten lise 1 konuları var biraz matematiğe ağırlık verilirse olucak bişi ama bu sene ygs soruları zordu acaba kpss de öyle olur mu diye düşünmüyorda değilim

inşallah cok zor olmaz.
matematik beni baya korkutuyor ya:18:
onun sayesinde yüksek puan alamam heralde.:18:

Sınavsız dünya harika olacak ama nerdeee:))matematikten korkma bugüne dek çıkmış soruları tekrar tekrar çöz..... kpss ye girecek arkadaşlar var benim ders verdiğim ve sınavlar ve matematik konusunda oldukça ilgili biri olarak tavsiyem çıkmış soruları tekrar tekrar çözüp anlamaya çalışman ve korkmaman:)korktukça kaçarsın ve sonuç alamazsın

bencede korkma üstüne daha fazla çalışmalısınız yapamasan bile korkma o yapamadıkların bile sana yol gösterecektir

hayır lise mezunları için girmek ve atanmak daha kolay çünkü diğerlerinde en aşağı 90-95 almalısınız ve ortalamanız çok iyi olmalı

hayır lise mezunları için girmek ve atanmak daha kolay çünkü diğerlerinde en aşağı 90-95 almalısınız ve ortalamanız çok iyi olmalı

lise mezunları için daha zor oldugunu duymustum:44::44::44::44:
degil mi yani ???

evet canım hiç korkmana gerek yok gerçekten bi tane deneme al çöz bak görürsün kaç puan yapacağını bu arada yaşın kaç

evet canım hiç korkmana gerek yok gerçekten bi tane deneme al çöz bak görürsün kaç puan yapacağını bu arada yaşın kaç

söyledigin gibi bir deneme yaptım canım .
türkce den 2 yanlışım cıktı sence iyi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…