kalplerimiz birmiş arkadaşım kaydirigubbakcemile5
geçen gün onur evlilik uzak gibi duruyo ama bazen de az kaldı gibi geliyo dedi. nereye az kaldı üff püff daha çok var. mafoldumben
zaten okul bi bitse.. en azından önümüzdeki en büyük engel kalkmış olucak boshayallersmile
boshayallersmile
biz de bu akşam karar verdik benim doğumgünümde değil onun doğumgününde yapıcaz nişanı yani daha az kaldı
ohh ohh :teytey: çok sevindim :dance:
canım biz de nişanı benim doğumgünümde yapamıcaz biliyosun bazı sebeplerden dolayı.. :gitme:
o yüzden daha geç de olabilir,daha erken de.. ama daha erken olursa bu sefer evlilikle nişan arası baya uzun olucak.burada okuduğum yorumlara göre nişanlılık süresini uzun tutmamakta fayda var eyvahedigeldismile
bu topiğe bende dahilim hanımlar...kaydirigubbakcemile2
lisedeki sevdalımla evliyim ,ahan da 5 yaşında birde veletimiz var..
eee biz yaşlandık gariiii:hulya:
bu topiğe bende dahilim hanımlar...kaydirigubbakcemile2
lisedeki sevdalımla evliyim ,ahan da 5 yaşında birde veletimiz var..
eee biz yaşlandık gariiii:hulya:
:dance:
biliyorum canım bence yazın yapın nişanı hem düğünle arası kısalmış olurkaydirigubbakcemile5
bizim de eski plana göre nişanla düğün arası 7 aydı şimdi 4 aya düştü
söz dönemi uzucak ama olsun o dönemde askere gidicek zaten sorun olmazboshayallersmile
sanki 1 yıl sonrasını planlıyoruz:roflol:
aynen şu an okurken gülüyodum :roflol:
aman iyi olmuş 4 aya inmesi olsun zemuszemus
bizim gene söz 2 yıl sürcek canım kaydirigubbakcemile3 hatta 3 yıl bile olabilir kaydirigubbakcemile3 onur'un neresini kazandığına bağlı.boshayallersmile
ama doğuya yüzüksüz gitmem :dilcikar:
sağolun arkadaşlar allah herkese nasip etsin inşallah ...olumunekankayizsmile
güzel bir duygu ama tavsiye edrim ,çocukluğunu paylaştığın adamla evleniyor ve onunla yaşlanıyorsun opuyorumnanaktan
sağolun arkadaşlar allah herkese nasip etsin inşallah ...olumunekankayizsmile
güzel bir duygu ama tavsiye edrim ,çocukluğunu paylaştığın adamla evleniyor ve onunla yaşlanıyorsun opuyorumnanaktan
harika bi duygudur eminim :asigim:
tüm yaşı,yaşantıyı,küçüklüğünü,büyüdüğünü ve yaşlandığını görebiliyosun,hayatın her anı beraber boshayallersmile harika :asigim:
evet gerçekten öyle...
anılarımız dolu yüzlerce ,bir arşiv niteliğindeolumunekankayizsmile
dilerim tüm arkadaşlarım da nice güzel anılara boğulsun ...
birgün birbirlerinizin buruşuk suratlarında kırışıklıklarını sayın inşallahdelikafadulden
veletlerinizde size karşıdan kıs kıs gülsün mutlulukla:dance:
evet anılar okadar çokki anlatamam ve süper bişey tek aşk herşeyi onunla paylaşmak hayatındaki herşeyi ona ait yaşamak :asigim:
yaşamayan bilemez o yüzden çok şanslıyız mutluyuz huzurluyuz zemuszemus
aynen arkadaşım kaydirigubbakcemile5 çok şanslıyız çookk,bunu her fırsatta sevgilimle birbirimize söylüyoruz.eskiden beri birbirimizin ilki olmayı çok önemserdi o. ben o zamanlar bu kadar önemli olduğunu düşünemezdim kaydirigubbakcemile3. meğer böyle her şey daha bi farklı oluyomuş :asigim:
evet evet başlarda bende öyle düşünmezdim kaydirigubbakcemile3 ama şimdi gerçektende öyleymiş diyorum ve iyikide böyle ben etrafımda bir çok kız görüyorum her hafta bir başkasıyla çok itici böyle olmak bana çokhuzur ve keyif veriyo a.s.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?