How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

lise aşkıyla evlenenler ve evlenecek olanlar buyrun sohbete:)

selamlar kızşarr artık bundan sontası bnm için biraz zorlu olacak moralim çok bozuk o yüzden :( :sinifsinif:

:enbuyukkk: hosbulduk canım :) ilk OLMAZ ı okudum üzüldüm valla :))) 2008 den beri birlikteyiz :))):nazar:

canım benim kıyamam öyle şey olur mu hiç tabi ki tekrardan hoşgeldin a.s. ne mutlu size,bir ömür sürsün inş :nazar:
biz de 2007den beri birlikteyiz canım :nazar: aslında 2005 den beri seviyoruz da bizim durumlar karışık biraz kaydirigubbakcemile3

hayırdır inş.

ya tatlım allaha şükür ilişkimizde herşey yolunda :nazar:
ama aşkımın ailesi memlekete kesin dönüş yapmıştı bir sene önce aşkmı da bnm için burada bir sene daha kaldı
2.5 yıl boyunca aynı okul sınıf sıra dersane
onu her gün görmeye o kadar alıştım ki çok özlüyorum
okul bitince o da memlekte giti
tek dileiğğimiz üniyi aynı yerde kazanmak :Saruboceq:

ayy kızlar bu arada ben konyaya gidiyorum onun yanına 3 hafta sonra düğünleri var
beni herkesle tanıştıracak çok heyecanlıyım
bana akıl erin nolurrrrrrr delikafadulden

canım benim kıyamam öyle şey olur mu hiç tabi ki tekrardan hoşgeldin a.s. ne mutlu size,bir ömür sürsün inş :nazar:
biz de 2007den beri birlikteyiz canım :nazar: aslında 2005 den beri seviyoruz da bizim durumlar karışık biraz kaydirigubbakcemile3

inşallah canım sonu evlilik olsun inşallah :nazar: senin durum niye karısık ki ? çok mu özel olur sorsam :)))

düğüne gidiyorsun mutlaka bir etek veya elbise giy canım.. zarif ol...ama kesinlikle pantolon gşime derim ben

inşallah canım sonu evlilik olsun inşallah :nazar: senin durum niye karısık ki ? çok mu özel olur sorsam :)))

yok canımcım özel değil de çok uzun ondan kaydirigubbakcemile3 ama istersen ''yaşanmış gerçek aşk hikayeleri''kısmında ''masalımız''başlıklı hikayemi okursan orda her şey yazıyo boshayallersmile
inş sonu evlilik olur canım :Saruboceq: sizin de öyle olur inş :Saruboceq: evlilik planlarınız var mı?

Back