lise aşkıyla evlenenler ve evlenecek olanlar buyrun sohbete:)

amin canımm:Saruboceq:
ne güzel canım hep yanyana olunboshayallersmile
askerlik olsa 6 ay ya da 15 ay ama okumaya gidince en az 4 yıl:gitme:
çok zor olucak biliyorum ama mecbur katlanıcaaz ayrılığa giderse:gitme:

cnm neden ayrılmak gibi kötü şeyler düşünüyorsun unut ayrılığı keşke aynı şehirde okuma imkanınız olsa

cnm neden ayrılmak gibi kötü şeyler düşünüyorsun unut ayrılığı keşke aynı şehirde okuma imkanınız olsa

canım yanlış anladın ayrılmayı asla düşünmüyorum.
4 yıl boyunca şimdiki gibi görüşemicez onu demek istedim ben.
aynı şehirde de okuyabiliriz sınava, alcağı puana bağlı. inş izmir tutar da burda kalır:Saruboceq:

Ben yanlış anlamışım pardon canım:roflol: inş herşey istediğin gibi olur opuyorumnanaktan

ayy canım ne mutlu size opuyorumnanaktan
önemli olan ikinizin fikirlerinin uyması canım,sonuçta birbirinizin hayat arkadaşı olucaksınız.boshayallersmile
ee siz de anlattığına göre bi elmanın iki yarısı gözüküyosunuz :asigim: fikirlerinizin uyması süper..
mutluluklar dilerim,okul ne zaman bitiyo, düğüne az kaldı mı zemuszemus

gelicek inş. arkadaşımm:Saruboceq:
insan doğru erkeği bulunca nasıl değişiyormuş dimiboshayallersmile
hem de nasılll
çeyizden nefret ederdim ohaoldumsmile, evlilik konusu her açıldığında ''ben evlenmicem'' derdim. anacığım kumaş boyama kursuna gidip bana örtü,bohça falan boyadığında,''bunları kuzene vercem,ya da hiç yapma''derdim.kuzenim de kızardı,''ayıp öle evlenmicem deme kur'anda da yazıyo nikahlanmak''derdi.
şimdi de evlenme meraklısı oldum çıktım
neymiş,büyük konuşmıcakmışsın zemuszemus

Ben yanlış anlamışım pardon canım:roflol: inş herşey istediğin gibi olur opuyorumnanaktan

amiiin canım inş. hepimiz çok mutlu oluruz:Saruboceq:

evet arkadaşımkaydirigubbakcemile3
annemin bana çeyiz için aldıklarını istemiyom diye ağlayıp geri göndermişliğim var:roflol:
evlilik dendimi bağırıp evlenmicem ben derdim şimdi halime bakboshayallersmile
gerçekten de büyük konuşmamak gerekiyor..

geri mi gönderttin :roflol:
ayy çook güldümm :roflol: :roflol: :roflol:
yalnız ben hala dantelleri beğenmiyorum bir de çetikleri.. bir sürü var.
onur'un annesi de bir sürü yaptırmış,onur da ''anne sedef bunları giymez o pofuduk terlik giyiyo''demiş :roflol:
evet favorim pofudukçuklarım :lepi: benim yazın bile ayaklarım üşür,pofuduklarım hep ayağımdadır. kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel canımmboshayallersmile
darısı başımızaboshayallersmile

evet canım ciddi ciddi geri gönderttim
ben de dantel kullancağımı sanmıyorum:bbo:
bide çeklit ne oluyo bilmiyorum arkadaşımbilmiyorumkismile

evet canım ciddi ciddi geri gönderttim
ben de dantel kullancağımı sanmıyorum:bbo:
bide çeklit ne oluyo bilmiyorum arkadaşımbilmiyorumkismile
canım benim çetlik değil çetik,hani ayağa giyiliyo,yünden örme. ayy çok karışık anlattım kaydirigubbakcemile3
işte çetik:

http://i31.tinypic.com/2h56xiv.jpg
KIZLAR SELAM BENDE LİSE AŞKIMLA EVLENDİM ŞİMDİ ASKERDEturkbayragi DAHA 12GÜN OLDU GİDELİ....senağlama

ayy ne mutlu canım opuyorumnanaktan
olsun o vatani görev turkbayragi hem evlenmişsiniz,dönünce hep berabersiniz :asigim:

ayy bende düşünüyom nasıl bişey diyekaydirigubbakcemile3
biz patik diyoruz canım ondan anlamadım
benim de dolu anneannem sağolsun o kadar çok örmüş kiopuyorumnanaktan
ben de sevmem ama anneannemin hatrına giyerimopuyorumnanaktan
babaannem de çorap patik örür çocukken hep ayağımdaydı renk renk sipariş verirdim babaannemeopuyorumnanaktan

merhaba. okulun son senesi kaldı. ondan sonra askerliği var, inş kısa dönem yapacak. 1,5 sene sonra evleniriz inşallah. bu kadar bekledik az geliyor gözümüze

:dance: ben de nasıl anlatıcağımı şaşırdım :roflol:
benim koyduğum da güzelmiş ama zemuszemus hatır için giycez napalım boshayallersmile

merhaba. okulun son senesi kaldı. ondan sonra askerliği var, inş kısa dönem yapacak. 1,5 sene sonra evleniriz inşallah. bu kadar bekledik az geliyor gözümüze

öyledir canım boshayallersmile ama insan bir o kadar da sabırsız olur. benim evlenmeme yaklaşık 6 yıl var, hemen gelsin o günler istiyorum kaydirigubbakcemile3

yakında kk nın en çok evlenmeyi isteyen üyesi seçilirse birinciliği paylaşcaz arkadaşım:roflol:

bende lise aşkımla evlenicem kısmetse 5 senedir beraberiz zaten daha çok uzun zaman var gerçi önümüzde ama zaman su gibi akıp gider opuyorumnanaktan

bende lise aşkımla evlenicem kısmetse 5 senedir beraberiz zaten daha çok uzun zaman var gerçi önümüzde ama zaman su gibi akıp gider opuyorumnanaktan
inş zaman su gb geçer canımcım :Saruboceq: çünkü ben aşkımı böyle çok özlüyorum :gitme:

akıp gitsin gerçekten zaman hiç geçmiyo gibi geliyo:1no2:

inş zaman su gb geçer canımcım :Saruboceq: çünkü ben aşkımı böyle çok özlüyorum :gitme:

ben de daha bu akşam zaman hiç geçmiyo artık geçsin diyodum canım

akıp gitsin gerçekten zaman hiç geçmiyo gibi geliyo:1no2:

ben de daha bu akşam zaman hiç geçmiyo artık geçsin diyodum canım

kalplerimiz birmiş arkadaşım kaydirigubbakcemile5
geçen gün onur evlilik uzak gibi duruyo ama bazen de az kaldı gibi geliyo dedi. nereye az kaldı üff püff daha çok var. mafoldumben
zaten okul bi bitse.. en azından önümüzdeki en büyük engel kalkmış olucak boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…