haklısınız valla
Bugün sonuçlar açıklandı. TM öğrencisiydim biliyorsun.. Derecem:3.000..
Yani ben kimseyle ne sidik yarıştırırım ne bir şey.. Seneye seni de göreceğim bayan sayısal.
Ben İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde ya da İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okurken sen harıl harıl sınavlara hazırlanıyor olacaksın..
Ama ben senin kadar fesat değilim umarım ne kadar emek gösterirsen o kadar karşılığını alırsın..
Yani beni tanıyanlar iyi bilir. Çok iyiyimdir ama takarsam fena takarım,çok uğraşırım. Ben ağırlığımı gösterip özrümü diledim sen uzattın konuyu.. Bence artık konunun uzatılmasına gerek yok.. Hadi sana 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında başarılar..
Lise 3 te alan değişikliği olmuyor ! Ama haddim olmayarak bir şey söylemek istiyorum. Ben bu sayısalcıların EA kurtuluşunu anlamıyorum. Biz lise-1'in sonunda TM''yi seçtiğimizde siz sayısalcılardan daha mı olgunduk yoksa kabaca olacak ama fazla mı enayiydik? Lise-1'de sen sayısalı seçtin sonra fizik ya da kimya,biyoloji yapamayınca nasılsa matematik-geometri yapıyorum geçiyim EA diyorsunuz.. Bırak Lise 3'ü seçim yaptıktan sonra bence hiçbir şekilde alan değişikliği olmamalı.. Adam sana lise-1'de seçim yap diyor sende EA seç dimi ama? Bir Eşit Ağırlıkçı olarak bu duruma karşıyım.. Üslubum ağır olmuşsa kusura bakma ama bu konuya gerçekten sinir oluyorum.
Bugün sonuçlar açıklandı. TM öğrencisiydim biliyorsun.. Derecem:3.000..
Yani ben kimseyle ne sidik yarıştırırım ne bir şey.. Seneye seni de göreceğim bayan sayısal.
Ben İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde ya da İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okurken sen harıl harıl sınavlara hazırlanıyor olacaksın..
Ama ben senin kadar fesat değilim umarım ne kadar emek gösterirsen o kadar karşılığını alırsın..
Yani beni tanıyanlar iyi bilir. Çok iyiyimdir ama takarsam fena takarım,çok uğraşırım. Ben ağırlığımı gösterip özrümü diledim sen uzattın konuyu.. Bence artık konunun uzatılmasına gerek yok.. Hadi sana 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında başarılar..
arkadaşlar ben lise 3te sayısal bölümdeyim ama eşit ağırlığa geçmek istiyorum ya acaba mümkün mü?bi bilgisi olan var mı??
Evet bu mümkün.. Bende Lise 3'e geçtim şuan, yarın gidip TM'ye geçiyorum. Sözeldeydim 1 yıl. İstemeyerek biraz. Şimdi TM ye geçiyorum. Lise 3,4 fark etmez o okulda olduğun süre boyunca 1 kez alan değiştirme şansın var canım nerde emutluysan orda kal ama unutma .) tercih edeceğin mesleğide göz önünde bulundur, başarılar..vereliniortaksengözlerimebaksanab
Evet bu mümkün.. Bende Lise 3'e geçtim şuan, yarın gidip TM'ye geçiyorum. Sözeldeydim 1 yıl. İstemeyerek biraz. Şimdi TM ye geçiyorum. Lise 3,4 fark etmez o okulda olduğun süre boyunca 1 kez alan değiştirme şansın var canım nerde emutluysan orda kal ama unutma .) tercih edeceğin mesleğide göz önünde bulundur, başarılar..vereliniortaksengözlerimebaksanab
Evet arkadaşa katılıyorum nerde mutluysan orda kal ama bir yanlışlık var sanırım lise 4'e geçerken alan değişimi yapamazsın. Ama bazı yıllar sınav değişikliği veya belli olaylar sonucu son seneye geçerken de alan değiştirme hakkı veriyorlar.91lilerde vardı bu hatta..
Ama yeni sistem de alan da kalkacak söylentileri var. bir çok şey var. biraz da beklemek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?