Lise Yorum ve Soruları Lise 3 sonunda alan değiştirilebilir mi?

haklısınız valla

Bugün sonuçlar açıklandı. TM öğrencisiydim biliyorsun.. Derecem:3.000..

Yani ben kimseyle ne sidik yarıştırırım ne bir şey.. Seneye seni de göreceğim bayan sayısal.

Ben İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde ya da İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okurken sen harıl harıl sınavlara hazırlanıyor olacaksın..

Ama ben senin kadar fesat değilim umarım ne kadar emek gösterirsen o kadar karşılığını alırsın..

Yani beni tanıyanlar iyi bilir. Çok iyiyimdir ama takarsam fena takarım,çok uğraşırım. Ben ağırlığımı gösterip özrümü diledim sen uzattın konuyu.. Bence artık konunun uzatılmasına gerek yok.. Hadi sana 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında başarılar..

arkadasım insanlara laf sokmaya çalışmışsın ama daha çok kendini küçük düşürmüşsün bilmiyorumkismile
ha bu arada sıralaman 3000se bilgi üni. hukuk fakültesine ancak burssuz yerleşirssin, bu da sadece baba parası gerektirir, başka bi vasıf gerektrmez, bununla övünücek kadar düşme bence yasakkelime
tabi karar senin ben karışamam

10. sınıftan 11. sınıfa geçerken alan değiştirilebiliyor ben fm den tm ye geçtim...11 den 12 ye geçerken değiştirilebiliyormu bir fikrim yok...ama eşit ağırlık mesleği istiyorsanız dershanede alanınızı tm olarak yaptırabilirsiniz ve tm den sınava girersiniz başarılar :)

vereliniortak katyılıyorum

ben tm ciydim aynı senin gibi 2 kişi geçti bizim sınıfa 2 sininde not ortalaması 5.00 mış sayısaldayken ve biri şuan 7 tepe burslu hukuk diğeri galatasaray hukukta :) derece yaparak girdiler yani bence yapabilirim diyorsan neden olmasın :)

koptum yaa:roflol:deli misin nesin forumlarda kendini tatmin etmeye çalışıyosun resmen..git işine yaa senin ruhsal problemlerin var galiba..tanıyanlar bilirmiş takarsa takarmış..bak sen şu işe.boş teneke çok dangırdar.neyse hayırlı olsun:roflol:

insanca cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim ama vazgeçtim.benimki galiba yazılı döneminde bunaldığımdan verdiğim çok yanlış bi kararmış.o dönemde zaten biçok arkadaşım benimle aynı şekilde düşünüyodu. o stresten kurtulunca na kadar yanlış bi kararın eşiğinden döndüklerini anladılar.ben de=)

arkadaşlar ben lise 3te sayısal bölümdeyim ama eşit ağırlığa geçmek istiyorum ya acaba mümkün mü?bi bilgisi olan var mı??

Evet bu mümkün.. Bende Lise 3'e geçtim şuan, yarın gidip TM'ye geçiyorum. Sözeldeydim 1 yıl. İstemeyerek biraz. Şimdi TM ye geçiyorum. Lise 3,4 fark etmez o okulda olduğun süre boyunca 1 kez alan değiştirme şansın var canım nerde emutluysan orda kal ama unutma .) tercih edeceğin mesleğide göz önünde bulundur, başarılar..vereliniortaksengözlerimebaksanab

teşekkür ederim canım ama vazgeçtim ya ama sen doğru bi karar vermişsin bence.hayırlı olsun canım.çok sağol bilgi verdiğin için.iyi geceler

Evet arkadaşa katılıyorum nerde mutluysan orda kal ama bir yanlışlık var sanırım lise 4'e geçerken alan değişimi yapamazsın. Ama bazı yıllar sınav değişikliği veya belli olaylar sonucu son seneye geçerken de alan değiştirme hakkı veriyorlar.91lilerde vardı bu hatta..

Ama yeni sistem de alan da kalkacak söylentileri var. bir çok şey var. biraz da beklemek lazım :)

teşekkürler :)

hayır 11.sınıf bittiyse alan değişikligi yapamazsın

10.sınıfta değiştircektin. geçmiş ola....

evet geçilebiliyoo ama müdürünn yada müdür yardımcısının insafına ve o ankii durumuna bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…