• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Lise 3 sonunda alan değiştirilebilir mi?

sağol canım okul idaresine sordum.rehber öğretmenlerine branş öğretmenlerine falan da sordum mümkün değil dediler :sm_confused: ama dediğin şey mantıklı okul idaresine bağlı olabilir başka okullardan değiştiren ben de duydum ama.. fisfisfis neyse artık vardır bir hayır :1rolleyes:

Eğer meslek olarak TM bölümü mesleği istiyorsan,sadece katsayı biraz düşük olur onun dışında yine seçebilirsin.Ama dersleri istemiyorum artık diyorsan,her işte bir hayır vardır evet kaydirigubbakcemile3

Eğer meslek olarak TM bölümü mesleği istiyorsan,sadece katsayı biraz düşük olur onun dışında yine seçebilirsin.Ama dersleri istemiyorum artık diyorsan,her işte bir hayır vardır evet kaydirigubbakcemile3

:1: evet zaten şimdi alan dışı tercih yapmayı düşünüyorum teşekkürler canım zemuszemus

seni eşit ağırlığa nasıl almışlar ya! Belki gerçekten haksızlık ediyorum belki gerçekten duyarlısınız ama bana burda basit bir konuda laf yetiştireceğinize gidip Atatürk'ü savunsan daha iyi edersin..

:roflol:Türkçeyi katletmişsin arkadaşım.kaydirigubbakcemile3 senin kıskanman çok normal EA bile yapamıyosun çünkü..anlatım bozukluğun beni çok güldürdü. biraz türkçe çalış biraz da kitap oku da en azından konuşmayı öğren.hadi kibar konuşmaktan geçtik..:roflol:

Bak canım bu forum ortamlarına bayılıyorum.. Burdan atıp tutmak kolay.. Karşıma geç konuş desem iki lafı bir edip konuşamazsın. Anlatım bozukluğu demişsin evet sen çok iyi biliyorsun değil mi türkçemizi ? Kitap okuma demişssin benim okuduğum kitaplar senin boyunu aşmıştır tatlım. Gel gelelim kıskançlık konusuna. Bu sene ilk sınava girişim hiç çalışmadığım halde sınava 1.5 milyon kişi arasında ilk 12.000 kişi arasındaydım bu senin anca rüyalarını süsler.. Sen seneye gir sınava benden daha iyisini yap sonra konuşalım. Yani ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu tatlım.. Umarım cevabını almışsındır.. Şimdi git sen edebiyat çalış belki alırlar seni EA'ya.. :)

seni eşit ağırlığa nasıl almışlar ya! Belki gerçekten haksızlık ediyorum belki gerçekten duyarlısınız ama bana burda basit bir konuda laf yetiştireceğinize gidip Atatürk'ü savunsan daha iyi edersin..

:roflol:Türkçeyi katletmişsin arkadaşım.kaydirigubbakcemile3 senin kıskanman çok normal EA bile yapamıyosun çünkü..anlatım bozukluğun beni çok güldürdü. biraz türkçe çalış biraz da kitap oku da en azından konuşmayı öğren.hadi kibar konuşmaktan geçtik..:roflol:

ve son bir şey daha.. EA yapılmaz tatlım.. EA'nın hakkını veremiyorsun de; türkçen iyi değil nasıl ea'da okuyabildin de.. EA yapamıyorsun asıl ben güldüm bu lafa.. Burası forum olmasa ve kurallarda olmasa sana öyle edebi sanatlar kullanırdım ki oturur nerde cinas yapmışım nerde macaz-ı mürsel yapmışım nerde tariz yapmışım nerde teşbih yapmışım oturur onu bulurdun sanada alıştırma olurdu.. Ben fen seçmek istesem seçerdim.. Benim 9 da kimya ve biyoloji 5 fizik 4 tü.. Okuldada ilk 3'e girdim.. 2.yim.. Yani tam bir istikrar abidesiyim.. Başarılıyım ve doğru tercih yaptığım içinde çok mutluyum. ;) Bir daha benim konuşmama kusur bulurken kendi kusurlarınıda tespit edersen sevinirim.. "Dinime küfreden müslüman olsa" olayına döndü seninki.;)

happy.s seni eğer kırdıysamda kusura bakma.. Ama kimse hemde hiçbir kimse benim türkçeme hakaret edemez.. O zaman bende ister istemez kalp kırabiliyorum konuyu uzatmayacaktım,uzatabiliyorum.. Anlamışsındır umarım.. Yoksa burda kalkıp münakaşa edecek biri değilim.. Tekrar kusura bakma..

Allah Allah konuyu açan arkadaş bu konunun buralara gelebileceğini hiç düşünmemiştir sanırım.Bu sanal ortam çok enteresan ya.Alakalı olanları anladım da,alakasız yorumlar da geliyo hemen.Çok ilginç....

happy.s seni eğer kırdıysamda kusura bakma.. Ama kimse hemde hiçbir kimse benim türkçeme hakaret edemez.. O zaman bende ister istemez kalp kırabiliyorum konuyu uzatmayacaktım,uzatabiliyorum.. Anlamışsındır umarım.. Yoksa burda kalkıp münakaşa edecek biri değilim.. Tekrar kusura bakma..
Keşke Türkçe'me yazsaydın.Yoksa ben mi yanlış biliyorum? fisfisfis
Allah Allah konuyu açan arkadaş bu konunun buralara gelebileceğini hiç düşünmemiştir sanırım.Bu sanal ortam çok enteresan ya.Alakalı olanları anladım da,alakasız yorumlar da geliyo hemen.Çok ilginç....

alkisalkisalkis

Ben senin bütün yazdıklarını incelesem 1000 tane yanlış yazılmış kelime,doğru kurulmamış cümle bulurum.. Amaç o değil.. Sen o kısmına takılıp kalmışsın.. O da ilginç bir yan ;)

Ben çok doğru yazdığımı iddia etmiyorum ama yerimseniben
Sen düzgün yazdığını özellikle belirttiğin için yani,evet aklım ona takıldı yerimseniben

Ben çok doğru yazdığımı iddia etmiyorum ama yerimseniben
Sen düzgün yazdığını özellikle belirttiğin için yani,evet aklım ona takıldı yerimseniben

Türkçeyi doğru kullanmak doğru yazmak değildir.. Türkçeyi nasıl kullandığın önemli olan. Ben 3 sene boyunca okulun münazara takımındaydım. Türkçe Öğretmenleri bile yazımda hata yapıyor ben yapıyorum ya da sen yapıyorsun çok mu ? Türkçe Öğretmenleri bile hala TDK ya da Ömer Asım Aksoy yazım kılavuzuna bakıyorlar.. ;) Ama;-forumu kastetmiyorum- çok etkileyici konuştuğumu,iyi bir hatip olduğumu düşünüyorum.. Çünkü ses tonu,mimikler ve jestler konuşmayı etkiliyor seninde bildiğin gibi. Umarım düşündüklerimi sana elimden geldiğince anlatabilmişimdir.

Türkçeyi doğru kullanmak doğru yazmak değildir.. Türkçeyi nasıl kullandığın önemli olan. Ben 3 sene boyunca okulun münazara takımındaydım. Türkçe Öğretmenleri bile yazımda hata yapıyor ben yapıyorum ya da sen yapıyorsun çok mu ? Türkçe Öğretmenleri bile hala TDK ya da Ömer Asım Aksoy yazım kılavuzuna bakıyorlar.. ;) Ama;-forumu kastetmiyorum- çok etkileyici konuştuğumu,iyi bir hatip olduğumu düşünüyorum.. Çünkü ses tonu,mimikler ve jestler konuşmayı etkiliyor seninde bildiğin gibi. Umarım düşündüklerimi sana elimden geldiğince anlatabilmişimdir.

Evet haklısın anlıyorum ama bu kadar hata bulma merakı görünce,ben de senin hatanı söylemekten çekinmedim açıkçası. :1closedeyes:

Evet haklısın anlıyorum ama bu kadar hata bulma merakı görünce,ben de senin hatanı söylemekten çekinmedim açıkçası. :1closedeyes:

Hatamı söyle ben bundan alınmam zaten. Çünkü yaptığım her hata beni daha dikkatli yapıyor. Gelelim hata bulma meselesine. Bu durumu başlatan ben değilim. Arkadaş benim yazdıklarımda anlatım bozukluğu arayınca farkında olmadan kendiside aynı hatayı yapmış olduğundan uyardım. Olay neden bu kadar uzadı onu da bilmiyorum muhtemelen sert üslubumdan olsa gerek farklı anlaşıldım. Hukuk ya da Siyaset Bilimi okumak istediğimden fazla ılımlı ya da fazla pozitif yaklaşamıyorum. Belki sergilediğim tavır saldırganlık olarak algılanmış ve bu yüzden bana antipati duymuş olabilir herkes. Ama münazaralara katıldıysan şayet orada da görmüşsündür her zaman müziktede olduğu gibi o konuyu "1" sertlikte alıyorsa sen "2" sertlikte alıp üstüne çıkman lazım. Belki oradan kalma bir alışkanlıktır. Yazdıklarım kimileri tarafından ukalalık olarak algılanmış olabilir. "Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu" derken ister istemez özgüvenimin ne kadar üst seviyede olduğunu vurgulamak istedim. Çünkü birisi sana da kıskanıyorsun gibilerinden laf etse sen de ister istemez tepkini ortaya koyarsın. Hiçbirimiz Einstein değiliz.. O yüzden bende onu kıskanacak değilim.. Ben genel anlamda EA'cıların tepkisini ortaya koydum. Hep söylüyorum söylemeyede devam edeceğim. "ALAN DEĞıŞıMıNE KARŞIYIM! " Yani alan değişimi varsa ne diye alan seçiyoruz. Benim de sayısal notlarım tavandı notlarıma aldanıp seçmedim Fen'i.. Ben bunu anlatmak istedim. Biraz saldırgan bir üslup oldu ama maalesef huyum bu. Can çıkar huy çıkmaz diye atalarımız boşuna dememiş.. ;)

Son düzenleme:
Hatamı söyle ben bundan alınmam zaten. Çünkü yaptığım her hata beni daha dikkatli yapıyor. Gelelim hata bulma meselesine. Bu durumu başlatan ben değilim. Arkadaş benim yazdıklarımda anlatım bozukluğu arayınca farkında olmadan kendiside aynı hatayı yapmış olduğundan uyardım. Olay neden bu kadar uzadı onu da bilmiyorum muhtemelen sert üslubumdan olsa gerek farklı anlaşıldım. Hukuk ya da Siyaset Bilimi okumak istediğimden fazla ılımlı ya da fazla pozitif yaklaşamıyorum. Belki sergilediğim tavır saldırganlık olarak algılanmış ve bu yüzden bana antipati duymuş olabilir herkes. Ama münazaralara katıldıysan şayet orada da görmüşsündür her zaman müziktede olduğu gibi o konuyu "1" sertlikte alıyorsa sen "2" sertlikte alıp üstüne çıkman lazım. Belki oradan kalma bir alışkanlıktır. Yazdıklarım kimileri tarafından ukalalık olarak algılanmış olabilir. "Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu" derken ister istemez özgüvenimin ne kadar üst seviyede olduğunu vurgulamak istedim. Çünkü birisi sana da kıskanıyorsun gibilerinden laf etse sen de ister istemez tepkini ortaya koyarsın. Hiçbirimiz Einstein değiliz.. O yüzden bende onu kıskanacak değilim.. Ben genel anlamda EA'cıların tepkisini ortaya koydum. Hep söylüyorum söylemeyede devam edeceğim. "ALAN DEĞİŞİMİNE KARŞIYIM! " Yani alan değişimi varsa ne diye alan seçiyoruz. Benim de sayısal notlarım tavandı notlarıma aldanıp seçmedim Fen'i.. Ben bunu anlatmak istedim. Biraz saldırgan bir üslup oldu ama maalesef huyum bu. Can çıkar huy çıkmaz diye atalarımız boşuna dememiş.. ;)

Anlıyorum seni,sadece sert üslubundan dolayı yanlış anlaşıldın sanırım.
vereliniortak

evet düşünmemiştim ne bileyim bilen biri saçma yorumlarını katmadan cevap verir sandım.ilginç ve komik..çocuk olasın :emir_bebek: hiç tartışmaya girmeye bile lüzum yok aslında. konuyu ne kadar saptırdı pes artık :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3"""Bu sene ilk sınava girişim hiç çalışmadığım halde sınava 1.5 milyon kişi arasında ilk 12.000 kişi arasındaydım bu senin anca rüyalarını süsler"""demişsin.çok komiksin,iyi güldürdün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 karşındakini bilmiyorsun,tanımıyorsun,Türkiye derecelerini bilmiyorsun.. ne yazık ki çok saçmalıyorsun.daha -de -da'nın nerde ayrı nerde bitişik yazılacağını bilmiyorsun, çıkmış karşıma 'sözde' başarınla övünüyorsun ne ayıp..

Son düzenleme:
Hatamı söyle ben bundan alınmam zaten. Çünkü yaptığım her hata beni daha dikkatli yapıyor. Gelelim hata bulma meselesine. Bu durumu başlatan ben değilim. Arkadaş benim yazdıklarımda anlatım bozukluğu arayınca farkında olmadan kendiside aynı hatayı yapmış olduğundan uyardım. Olay neden bu kadar uzadı onu da bilmiyorum muhtemelen sert üslubumdan olsa gerek farklı anlaşıldım. Hukuk ya da Siyaset Bilimi okumak istediğimden fazla ılımlı ya da fazla pozitif yaklaşamıyorum. Belki sergilediğim tavır saldırganlık olarak algılanmış ve bu yüzden bana antipati duymuş olabilir herkes. Ama münazaralara katıldıysan şayet orada da görmüşsündür her zaman müziktede olduğu gibi o konuyu "1" sertlikte alıyorsa sen "2" sertlikte alıp üstüne çıkman lazım. Belki oradan kalma bir alışkanlıktır. Yazdıklarım kimileri tarafından ukalalık olarak algılanmış olabilir. "Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu" derken ister istemez özgüvenimin ne kadar üst seviyede olduğunu vurgulamak istedim. Çünkü birisi sana da kıskanıyorsun gibilerinden laf etse sen de ister istemez tepkini ortaya koyarsın. Hiçbirimiz Einstein değiliz.. O yüzden bende onu kıskanacak değilim.. Ben genel anlamda EA'cıların tepkisini ortaya koydum. Hep söylüyorum söylemeyede devam edeceğim. "ALAN DEĞİŞİMİNE KARŞIYIM! " Yani alan değişimi varsa ne diye alan seçiyoruz. Benim de sayısal notlarım tavandı notlarıma aldanıp seçmedim Fen'i.. Ben bunu anlatmak istedim. Biraz saldırgan bir üslup oldu ama maalesef huyum bu. Can çıkar huy çıkmaz diye atalarımız boşuna dememiş.. ;)

senin alan değişimine karşı olup olmaman hiçbir şeyi değiştirmez burda kendi fikirlerini destan gibi yazmışsın ama SANA FİKRİNİ SORAN OLMADI.genel anlamda EA'cıların tepkisini ortaya koydum demişsin.burda ne yasa belirliyoruz ne de senin görüşlerine kulak veriyorlar..senin tepkini merak eden de yok.istediğin kadar başarılı ol insan gibi konuşmayı bilmedikten sonra...övünmeyi de övüneni de sevmem.bir başarın vasa bunu gören görür zaten.senin anlatman lüzumsuzluğunu gösterir.görmemiş gibi başarılarımı anlatacak değilim çocukla çocuk olmayacağım..saçma görüşlerini kendine sakla.edebiyat bilgisiyle artistlik taslayanı da ilk defa görüyorum.edebi sanatlar çok kolay bir konu.böyle basit konularla karşındakini küçük düşürmeye çalışma daha da küçülüyorsun..

Back