- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
arkadaşlar alese hiç çalışmmaıştım 76 almışım sizce yeterli mi bir de çalışarak mı gireyim ??? bir de ingilizceyle başım belada bi türkçe öretmeni ne kadar anlarsa o kadar anlıyorum işte
İnşallah düzeltme almadan hemen mezun olursun. Başarılar ve iyi şanslar dilerim. Benim de bu dönem bitirmem gerekiyordu ama çeşitli sebeplerden dolayı odaklanamadım uzatma aldım ve gelecek döneme kaldım gelecek dönem de son dönemim bitiremezsem atılacam...Tez savunmam henüz olmadı ama araştırma görevlisi olmayanları savunmada fazla zorlamadıklarını duymuştum İnşallah en iyi şekilde atlatırsın.
hepsi ingilizce şartı koşuyor, bazıları hazırlık şansı tanıyor ama yine de ing. karşına çıkıyor hep...eksik çıkmış yazı... nese ingilizce şartı aramayan okullar var mı?? bir de nasıl öğrenebilirim bu dili ooofff ??
19 mayıs mezunuyum.. türkçe öretmenym hazrlık da okumadım( ev arkadaşım ingilizce öretmeni arada pratik yapıoruz yardımcı oluo bana ama daha ciddii bi çalışma gerekio sanırım..sizler nasıl çalıştınız bi kursa felan gitmeliyim??
Bende yuksek lisans la ugrasanlardanım doktora da dusunuyorum aslında ben universitede kalmak ıstıyorum ama kadro cok az verılıyor o yuzden yuksek lısansı bıraz moralsız yapıyorum acıkcası ogretmenlıgımede oyle cok bır katkısı yok ama ben ogretmen olarak kalmak ıstemıyorum o yuzden kendımı gelıstırebılecegım sureklı yenılıklerın oldugu universite ortamı benım ıcın ideal ama umutsuz vaka.
okulda kalmak mı 3-4 sene önce olsa evet,ama şimdi asla diyorum,bıktım ders çalışmaktan,seminerle tezim kaldı bi atlatsaydım.uzun bi ara verdim,hiç sevmiyorum tez yazmayı ya,ders dönemi rahattım,çalışınca yapabilirsin ama ingilizcen yoksa anladım ki tezde zorlanıyorsun,kızlar tezi nasıl yazıyorsunuz?kaynaklardan çeviri yapıp üstüne katıp mı nasıl?hiçbir fikrim yok
canım üniversitenin sitesinde vardır heralde,peki sen çeviri yaparken zorlandın mı?kaynaklar ingilizce oluyor genelde,hemen hemen kaç sayfa sürüyor tez?CADIARZU
selam kızlar bende bu ordunun bı neferıyım:)
bıktım ders calısmaktannnnn:) yıne geldı fınal donemı sunumlar odevlerr oyy baygınlık geldııı
gecırme canım ne akdar ısteklı olursan o derece basarılı oluyorsun, bı arkadasım ısle beraber devam ettırıor benden daha ısteklisırnaşık şey bıde bu donem cok kastı benı okul ondan ısyanlardayım, umarım hersey ıyı devam eder hepımız ıcınumarım ben de doktoraya başlarım da bana da fenalık gelir....ama bir süre daha fenalık geçirmeye niyetim yok...bekleyeceğim bakalım....
gecırme canım ne akdar ısteklı olursan o derece basarılı oluyorsun, bı arkadasım ısle beraber devam ettırıor benden daha ısteklisırnaşık şey bıde bu donem cok kastı benı okul ondan ısyanlardayım, umarım hersey ıyı devam eder hepımız ıcın
canım ben aynı zamanda ıkı tane ıs sınavına hazırlandım bu yuzden baya zor zamanlar oldu, bı yandan okul bı yandan o sıanvlar hanı bırınden bırını halletsem ıkı sıkıntı aynı anda olmuyor cekılmıyor, bızım doktora yeterlılık sınavına gıren arkadas dugunden once gırdı gecemedı, okul sadece tekken ıyı yuruor, baska seylerle ugrasırken yurumuor, kafan rahat olacak benım ıs sıkıntısı kafama takılıor ondan bı turlu ıstedıgım verım oluyorben de yükseklisansı işle devam ettirdim, tez döneminde de evlendim, zor zamanlardı, ara vermemin nedeni hem yükseklisans yeni bitti,bir süre dinlenmek istedim hem de doktoraya başlamadan önce sıkı bir hazırlık istiyorum, çünkü hedeflerimi yüksek tuttum ama daha tam anlamıyla hazırlanmaya kendimi veremedim...herşeyin hayırlısı.sağol
canım ben aynı zamanda ıkı tane ıs sınavına hazırlandım bu yuzden baya zor zamanlar oldu, bı yandan okul bı yandan o sıanvlar hanı bırınden bırını halletsem ıkı sıkıntı aynı anda olmuyor cekılmıyor, bızım doktora yeterlılık sınavına gıren arkadas dugunden once gırdı gecemedı, okul sadece tekken ıyı yuruor, baska seylerle ugrasırken yurumuor, kafan rahat olacak benım ıs sıkıntısı kafama takılıor ondan bı turlu ıstedıgım verım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?