- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
selam kızlar ben çok istememe rağmen bi türlü yüksek lisansa giremeyenlerdenim 2 defa marmara üniv. başvurdum. 30 kişi alıyolardı başarı sıralamasında 20. sırada filandım. mülakatta güzel geçiyo fakat hep mülakatta eleniyorum. senağlama sanırım öğretmenim ve evliyim diyince almıyolar.
les zamanında 67 almıştım alestende 85 aldım eşit ağırlık
bu sene artık başvurmayacağım yük.lis olmayınca bebiş yaptım. :))) kaydirigubbakcemile2
ama kararlıyım devlet üniv. giremezsem özelde yapıcam.
selam kızlar ben çok istememe rağmen bi türlü yüksek lisansa giremeyenlerdenim 2 defa marmara üniv. başvurdum. 30 kişi alıyolardı başarı sıralamasında 20. sırada filandım. mülakatta güzel geçiyo fakat hep mülakatta eleniyorum. senağlama sanırım öğretmenim ve evliyim diyince almıyolar.
les zamanında 67 almıştım alestende 85 aldım eşit ağırlık
bu sene artık başvurmayacağım yük.lis olmayınca bebiş yaptım. :))) kaydirigubbakcemile2
ama kararlıyım devlet üniv. giremezsem özelde yapıcam.
öğretmen ve evli olmanızın bunla pek ilgili olduğunu sanmıyorum...sonuçta öğretmensiniz ama alakasız birşeye de başvurmuyorsunuzdur sanırım...sonuçta sizle mülakatta görüşen insanlar da hoca...ayrıca yükseklisans ve doktora yapabilecek zamana gelinceye kadar yaşta geçiyor haliyle...sırf lisansüstü yapacağız diye de evlenmemek olmaz de mi ama? hocalarda bunun bilincindedirler..bence hocalarla bir görüşme ayarlayıp gerçekten konuşun...ayrıca puanlarınız da gayet iyi....bölüm ne hocam?
ben de kimya yüksek mühendisiyim. aman allahım ne günlerdikafamçokkarıştı
başlaması ayrı bir telaş bitirmesi ayrı bir telaş..
hocam bana öyle bir tez konusu bulmuştuki, kendisi ve birkaç hoca bu konuyla ilgili yayın yapacaklardı...
benim konum bir yana, tezimde geçmeyen deneyleri bile yapmaya başlamıştım..( ders döneminde bile deney yapıyordum.. dersten çıkıp hooopp labarutara)
ilk sene yazın evlenecektim.. hocam da bi kıyamet..evlenemezsin.. önce okul demezmitatlicadiarzu-
kavga kıyamet evlendim.. kadından kurtuluş yok.. hafta sonu bile beni deneye gönderiyodu.pazar da dahil...bıktım lanetler yağdırdım..
hocamla birbirimize girdik resmen en sonunda bıraktım konumu da hocamıda..
yeni bir hocayla sil baştan yapıldı herşey...5 ay gibi kısa bir sürede hem hocam hem ben deneyleri brilikte yaptık.. deneyleri yaparken bir yandan tez yazmaya başladım..en fazla 4 saat uyuduğumu bilirim.. allahım dünyam sadece : deney ve ingilizce yayınları çevirmekle geçiyordu-tatlicadiarzu-
sonunda bittiiiiiii.....bende bittim tabi bu arada...doktora yapma hayalleriyle mastere başlamıştım.. bitirirken de tek amacım bu okuldan kurtulmak olmuştu artık:roflol:
artık kitap dahi görmeye tahammülüm yok..:roflol:
ben de kimya yüksek mühendisiyim. aman allahım ne günlerdikafamçokkarıştı
başlaması ayrı bir telaş bitirmesi ayrı bir telaş..
hocam bana öyle bir tez konusu bulmuştuki, kendisi ve birkaç hoca bu konuyla ilgili yayın yapacaklardı...
benim konum bir yana, tezimde geçmeyen deneyleri bile yapmaya başlamıştım..( ders döneminde bile deney yapıyordum.. dersten çıkıp hooopp labarutara)
ilk sene yazın evlenecektim.. hocam da bi kıyamet..evlenemezsin.. önce okul demezmitatlicadiarzu-
kavga kıyamet evlendim.. kadından kurtuluş yok.. hafta sonu bile beni deneye gönderiyodu.pazar da dahil...bıktım lanetler yağdırdım..
hocamla birbirimize girdik resmen en sonunda bıraktım konumu da hocamıda..
yeni bir hocayla sil baştan yapıldı herşey...5 ay gibi kısa bir sürede hem hocam hem ben deneyleri brilikte yaptık.. deneyleri yaparken bir yandan tez yazmaya başladım..en fazla 4 saat uyuduğumu bilirim.. allahım dünyam sadece : deney ve ingilizce yayınları çevirmekle geçiyordu-tatlicadiarzu-
sonunda bittiiiiiii.....bende bittim tabi bu arada...doktora yapma hayalleriyle mastere başlamıştım.. bitirirken de tek amacım bu okuldan kurtulmak olmuştu artık:roflol:
artık kitap dahi görmeye tahammülüm yok..:roflol:
resmen kendimi gördüm aynı lisanstaki benkafamçokkarıştı
deney yapacam diye bütün yaz okula gittim yetmedi kışın deneylere devam ettim bir
labdan diğerine koştum yetmedi başkasına da yardım ettim (neymiş ben istediğimde de o
yardım edecekmiş ettimi benim gibi eşşek varken gerek kalmadı ). lisas bitmeden
yükseğe başlarsan deneylere de devam edersin demeye başladı hoca .şimdi yüksek lisasntayım akıllandım habire hocanın yanına gidip
gelmiyorum peşinden koşmuyorum deney yapılacaksa ayarlasınlar yapayım yayın
yapılacakmş eylüle ismim yazacakmış falanmirmirmirmiryazın gelmek istemiyorum artık inşallah zorlamaz beni gelmem için.
Yükseğe başladım şimdide oh rahatsın artık boşsun diyor (real mean: gel deney
yapalım) evlenirken bişey demez inşallah çünkü evlenmeyi düşündüğümü biliyor:sm_confused:
insanlarla uzlaşmak çok zor hep daha fazlasını istiyorlar sen kendinden verdikçe
umurlarında olmuyor üstüne daha fazlasını istiyorlar. Şu iki yılı ağız tadıyla atlatayım da :Saruboceq:
valla ben yaz döneminde dahi okuldaydımm. güvenlik bana şöyle bir bakıyordu: hanimefendi okul tatil? hayırdır? derdi..
deney yapacağım .master yapıyorum deyince okey derdi..
kuzu kuzu girer deney yapardım herkes tatildeyken
koca fakultede bir ben, bide memur ,görevli olurdu
sonuçta ne oldu? ben deneyleri yaptım..( bitirmedim ilk tez konumu.. afedersin eşek gibi çalıştım. 3/4 ünü tamamlamıştım..) bu deneyleri ve sonuçları yayın yaptılar.. benim adım geçmedi bile:çok üzgünüm:
en azından verdiğim emek vardı ortada tam bir sene deney yaptım ben.
umarım senin emeklerin boşa çıkmaz.. hocana hep sözünü aç.. kimlerin adı geçecek bu yayında filan diye..ezdirme kendini canım
valla ben yaz döneminde dahi okuldaydımm. güvenlik bana şöyle bir bakıyordu: hanimefendi okul tatil? hayırdır? derdi..
deney yapacağım .master yapıyorum deyince okey derdi..
kuzu kuzu girer deney yapardım herkes tatildeyken
koca fakultede bir ben, bide memur ,görevli olurdu
sonuçta ne oldu? ben deneyleri yaptım..( bitirmedim ilk tez konumu.. afedersin eşek gibi çalıştım. 3/4 ünü tamamlamıştım..) bu deneyleri ve sonuçları yayın yaptılar.. benim adım geçmedi bile:çok üzgünüm:
en azından verdiğim emek vardı ortada tam bir sene deney yaptım ben.
umarım senin emeklerin boşa çıkmaz.. hocana hep sözünü aç.. kimlerin adı geçecek bu yayında filan diye..ezdirme kendini canım
kafam bu doktora işinde çok karıştı, bu sene ve önümüzdeki sene hazırlanıp seneye yaza başvurmayı düşünüyordum, çalışmalarım çok yavaşlayınca ve bebek düşüncesi araya karışınca aklım iyice karıştı...ne yapmalıyım bilmiyorum?bir de uzman olduğum alandan değilde başka bir alandan düşünüyorum, onda da bilimsel hazırlık uygulandığı söyleniyor, bilimsel hazırlık alan varsa nasıl bir çalışma yapıldığını yazabilir mi?
ufsss kafayı yicem artık...bakalım ben ne zaman başlayacağım çalışmalaraaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?