• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liplift yaptıranlar,bilgi paylaşımı lütfen

Sanırım cildin kuru ve duru fotoda gördüğüm kadarıyla , basit bir nemlendirici ama onun görevini çoğaltacak vitamin desteğiyle cildini koruyabilirsin .
Ben boyle bir urun buldum 5 si bir arada icerikleri resimde yaziyor

Hyaluronique acid​

Zink
Spiruline
Nar
Hepsinin karisimi 😍

Eklentiler

• 34500553-88E7-4C33-B05D-665268C29396.jpeg
    34500553-88E7-4C33-B05D-665268C29396.jpeg
    213,8 KB · Görüntüleme: 111
Merhaba liplift yaptıralı 19 gün oldu dikiş yerim çok sert ve dudak burun aram hala çok şiş sızınkı ne zaman gectı

Merhaba liplift yaptıralı 19 gün oldu dikiş yerim çok sert ve dudak burun aram hala çok şiş sızınkı ne zaman gectı
Sertlik biraz azaldı, ara ara şişlik oluyor ama rahatsız etmiyor o şişlik artık. Sertlik te burnumu silmek istedigim de rahatsız ediyor 😀Halen normal olarak burnumu silemiyorum. Biraz daha zamana ihtiyaç var belkide. Önümüzdeki hafta kontrole gidecegim, bakalım ne diyecek doktorum 😊

Sertlik biraz azaldı, ara ara şişlik oluyor ama rahatsız etmiyor o şişlik artık. Sertlik te burnumu silmek istedigim de rahatsız ediyor 😀Halen normal olarak burnumu silemiyorum. Biraz daha zamana ihtiyaç var belkide. Önümüzdeki hafta kontrole gidecegimccc
benim hala çok sert şişlik de belli oluyo . 2 aya felan tam düzelicekmiş gibi geliyor. bir de benim ağzımda hafif bi açıklık var kapatınca da çirkin duruyo kapansın diye bekliyorum hala...

Sertlik biraz azaldı, ara ara şişlik oluyor ama rahatsız etmiyor o şişlik artık. Sertlik te burnumu silmek istedigim de rahatsız ediyor 😀Halen normal olarak burnumu silemiyorum. Biraz daha zamana ihtiyaç var belkide. Önümüzdeki hafta kontrole gidecegim, bakalım ne diyecek doktorum 😊
Arzum Hanımcığım nereye yaptırdınız liplift işlemini? Ben annem için araştırıyorum da. Bir de sakıncası yoksa fiyat bilgisi de alabilir miyim? Teşekkürler

Arzum Hanımcığım nereye yaptırdınız liplift işlemini? Ben annem için araştırıyorum da. Bir de sakıncası yoksa fiyat bilgisi de alabilir miyim? Teşekkürler
Merhaba, ben İstanbuldayım. Dr Hasan Fındık a işlem yaptırdım 😊 Daha önceleri de birçok estetik ameliyatlarımı kendisine oldum. Memnunum, tavsiye ederim 👍
Ben çok eski hastasıyım, o yüzden fiyat olarak ufak bir indirimi oldu. O yüzden muayenehane sini arayıp bilgi alsanız daha sağlıklı olur 😌

Kızlar, şimdide böyle bir işlemi araştırıyorum 😀 Yaptıran, bilgisi olan varmı?
Screenshot_20210115_190834.jpg

Dudak orta hattı liplift ile kaldırıldı okey, ama sanki yanlarda böyle kaldırılsa daha süper olacak 🤪

Merhaba, son durumunuz nedir?
Merhaba , sizlere cevap verebilmek için iyice geçmesini bekledim , çünkü bu işlemde bence asıl iz kalıp kalmaması 1-2 ayda belli oluyor , çünkü bölge ödemli olduğu için iz belli olmuyor , ödem geçince anlaşılıyor izin ne kadar olacağı . Benim ödemim tamamen gitti ve sonuç ❤️❤️❤️Her kuruşuna değdi 🥰 su an sdc belli belirsiz bir iz var ve dermatix kullanıyorum , 3 ay daha kullanacağım .. eskiye göre inanılmaz derecede memnunum ❤️

Merhaba , sizlere cevap verebilmek için iyice geçmesini bekledim , çünkü bu işlemde bence asıl iz kalıp kalmaması 1-2 ayda belli oluyor , çünkü bölge ödemli olduğu için iz belli olmuyor , ödem geçince anlaşılıyor izin ne kadar olacağı . Benim ödemim tamamen gitti ve sonuç ❤️❤️❤️Her kuruşuna değdi 🥰 su an sdc belli belirsiz bir iz var ve dermatix kullanıyorum , 3 ay daha kullanacağım .. eskiye göre inanılmaz derecede memnunum ❤️
Yaa maşallah 🧿 Valla çok güzel bir işlemmiş, iyiki diyorum bende 🥰

Merhaba hanımlar, ben de bugün liplift işlemi yaptırdım, dr sadece 3 mm aldı, aslında daha çok alır diye bekliyordum ama şu anda görüntüden memnunum, dudağım tamamen içe dönüktü, şimdi yine ince de olsa bir dudak var 😍bakalım bekleyip Göreceğiz zamanla nasılsıniz görüneceğini _20210127_164825.JPG _20210127_164928.JPG _20210127_164849.JPG

Son düzenleme:
Merhaba , evet mesafem yeniden kısaldı ama bu benim için sorun değildi çünkü mesafem hala vardı , şu an 2. Gündeyim şişlikler devam , ben revizyon diyorum ama bildiğimiz sıfırdan işlem , ücret biraz yüksek ben 12 .000 verdim ama yapacak bişi yok güvendim , Cem bey Seda sayan nın liplift ini yaptı , birde , kendi kendime bu kadar tv lere çıkan biri bile yaptırdıysa iyidir diye düşündüm benim motivasyonum buydu bu parayı verirken , ama Cem bey de ameliyat sırasında sağolsun uğraştı , sonuç için hala erken , bu pazartesi dikişlerim alınacak .. inşallah bir aksilik çıkmaz .. çünkü ilk yaptırdığımda (Ömer sağır 2018)bu kadar bilgi yoktu , doktor bile yoktu doğru dürüst , o zaman da takıldığım şey fiyat değildi , ama olmadı , özetle işlem çok mantıklı ve faydalı bi işlem , güzel yerde yaptırıyorsanız sonuç çok iyi olur , hiç iz kalmayacak diye düşünmeyin kalacak , ama makyajsızken de rahatsız etmeyecek ince bir çizgi halindeyse o iz inanın değer ..makyajlıyken her türlü kapanıyor zaten , önemli olan makyajsız duruş 🤘🏻
bu kadar kücük bir işlem 12.000 tl miiii korkunc fiyatlarrr

İp askı, özelliklemkolojen içerikli olanlar bir tık daha iyi. Ama şöyle bir olumsuz tarafı var. O ip muhakkak düşecek, he kolojen li olan ipler düşse de içeriden kolojen takviyesi yapacak ve yapılan bölgeye iyi gelecek. Ama misal sağ tarafa yapılan ip askı sola göre erken düştügünde ne olacak 🤔 O zamanda yeniletmek gerekecek belki, yani belkide uzun süre kalmayacak..
Bende düşündüm ip askı, ama mantıken olayı ciddi konulup düşününce vazgeçtim. Gerçekten uygun bir işlemde degil. En güzeli germe... 🥰
germe 55 te düsünülür bence,
ip askısı 35 ler icin mükkemmel cözüm, 2-3 yıl icin bile olsa.
ben ip askı yaptıracagım 2 ay sonra

germe 55 te düsünülür bence,
ip askısı 35 ler icin mükkemmel cözüm, 2-3 yıl icin bile olsa.
ben ip askı yaptıracagım 2 ay sonra
Maalesef bana halen mantıklı gelmiyor ip askı. Insta dan da olumsuz sonuçlar gördüm,iyice soğudum.. Yüz germe de bile yüz aşşagı iniyor azda olsa. İpler uzun süre o gerginlikten tutamaz gibi geliyor, kıssa sürede bırakır kendini.
İnşallah gerçekten başarılı, uzun sürede mutlu olacagınız sonuçlar alırsınız 🥰 Şans sizinle olsun, mutlu haberlerle buluşmak dilegi ile 💐

Maalesef bana halen mantıklı gelmiyor ip askı. Insta dan da olumsuz sonuçlar gördüm,iyice soğudum.. Yüz germe de bile yüz aşşagı iniyor azda olsa. İpler uzun süre o gerginlikten tutamaz gibi geliyor, kıssa sürede bırakır kendini.
İnşallah gerçekten başarılı, uzun sürede mutlu olacagınız sonuçlar alırsınız 🥰 Şans sizinle olsun, mutlu haberlerle buluşmak dilegi ile 💐
yok haklısınız, uzun ömürlü değildir ama ben 1 sene bile idare etse yeter modundayım:)
simdi yaklasık 7-8 kg verme sürecim var, 165 boy 58 kg ım, biraz zayıflayıp öyle düsünüyorum.
ayrıca ben yüzüme dr. nükhet eroğlu'na dolgu yaptırdım endopeel yaptırdım 7000 tl para verdim amaaaa memnun kalmadım iyice ablak yaptı beni dolgular, ee bir de yüz asagı düsükse berbat bi görüntü.
son carem ip askı simdilik. ben 35 yasındayım o yüzden yüz germe düsünemüyorum :(
55 de ne yapacagım yani bi sekilde yüz hep asagı düsecek o yüzden germe icin erken sanki.

yok haklısınız, uzun ömürlü değildir ama ben 1 sene bile idare etse yeter modundayım:)
simdi yaklasık 7-8 kg verme sürecim var, 165 boy 58 kg ım, biraz zayıflayıp öyle düsünüyorum.
ayrıca ben yüzüme dr. nükhet eroğlu'na dolgu yaptırdım endopeel yaptırdım 7000 tl para verdim amaaaa memnun kalmadım iyice ablak yaptı beni dolgular, ee bir de yüz asagı düsükse berbat bi görüntü.
son carem ip askı simdilik. ben 35 yasındayım o yüzden yüz germe düsünemüyorum :KK43:
55 de ne yapacagım yani bi sekilde yüz hep asagı düsecek o yüzden germe icin erken sanki.
Bazen yaşa bakmıyor yapılacak işlemler. Forumda 30 lu yaşlarda orta yüz germe olanlarında gördük. Üst yüz germe olanları da. Yüz bazen fazla deforme oluyor, kalıcı işlem isteniyorsa yaşa bakmadan yapılabiliyor tabi. Geçici işlemlerde gerçekten para çöpe gidiyor. Ne kadar ertelenirse o kadarda iyi tabi. İyi bir doktordan fikir almak lazım. Ben geçen sene botox için doktora gitmiştim.Bana nazo ve çene dolgusu da önermişti misal. Yaptırdım, gerçektende işlemden sonra ihtiyacım varmış anladım 👍 Şimdi çeneye yine istiyor. Yüzü daha keskinleştiriyor bazı dolgular . Yüzü yukarı çekiyor. Gerçekten ihtiyacın ne oldugunu anlamak lazım 👍Elmacık kemigi dolgusu, jawlıne misal 😍

Bazen yaşa bakmıyor yapılacak işlemler. Forumda 30 lu yaşlarda orta yüz germe olanlarında gördük. Üst yüz germe olanları da. Yüz bazen fazla deforme oluyor, kalıcı işlem isteniyorsa yaşa bakmadan yapılabiliyor tabi. Geçici işlemlerde gerçekten para çöpe gidiyor. Ne kadar ertelenirse o kadarda iyi tabi. İyi bir doktordan fikir almak lazım. Ben geçen sene botox için doktora gitmiştim.Bana nazo ve çene dolgusu da önermişti misal. Yaptırdım, gerçektende işlemden sonra ihtiyacım varmış anladım 👍 Şimdi çeneye yine istiyor. Yüzü daha keskinleştiriyor bazı dolgular . Yüzü yukarı çekiyor. Gerçekten ihtiyacın ne oldugunu anlamak lazım 👍Elmacık kemigi dolgusu, jawlıne misal 😍
benim yukarı çekmek bi yana, ablaklaştırdı, yanaklarım genişledi :/
yani yüzümün yukarı cekilmesi sart bu saatten sonra :( kartalda bir doktor var ona bir gidip görüşeyim de yine bakacağım dediğiniz gibi haklısınız ama yüz germe süreç ve fiyatlar açısından uçuk biraz :/

Back