• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liplift yaptıranlar,bilgi paylaşımı lütfen

Şu en son çıkam baya uzun süre etkili diye biliyorum 5 sene kadar yanlış mı biliyorum
İnanma onlara , yüzü öyle iplerle uzun süre hiç bir doktor geremez . Bunlar şu an da para tuzagı . Yasin genç zaten daha ihtiyacın yoktur . İlerleyen zamanlarda mutlaka alternatifleri çıkacaktır . Yüzünle oynama şu an da yani . Sadece C vitamini collagen ve pahalı olmayan bir cilt nemlendiriciyle şimdilik kurtarırsın 😀

İnanma onlara , yüzü öyle iplerle uzun süre hiç bir doktor geremez . Bunlar şu an da para tuzagı . Yasin genç zaten daha ihtiyacın yoktur . İlerleyen zamanlarda mutlaka alternatifleri çıkacaktır . Yüzünle oynama şu an da yani . Sadece C vitamini collagen ve pahalı olmayan bir cilt nemlendiriciyle şimdilik kurtarırsın 😀
Yüzüm var profil resmimde tıklarsan büyür boyun kısmım biraz sıkıntılı 50 kilo verince ama çok çok kötü diyemem gene de inş. Hepimiz her istediğimizi yaptırırır mutlu oluruZ 🥳

Dogru noktalara yapılan dolgu bile yüzün daha gergin, daha diri görünmesine katkıda bulunuyor.. 😉

Yüzüm var profil resmimde tıklarsan büyür boyun kısmım biraz sıkıntılı 50 kilo verince ama çok çok kötü diyemem gene de inş. Hepimiz her istediğimizi yaptırırır mutlu oluruZ 🥳
Evet şimdi gördüm yüzünü , boynun gözükmüyor . Ama yüzünde bir sarkma yok. Gayet güzel yüz hatların var . Zaten boyun kiloyla sarkmaz . Toplar kendini . Boyun yaş ilerleyince gösterir kendini . Çok kilo verdiğin icin zamanla toparlanacaktır .

Boyun bölgesi için gençlik aşıları var. Onlarda güzel sonuçlar veriyor, bir araştır istersen 😘

Boyun bölgesi için gençlik aşıları var. Onlarda güzel sonuçlar veriyor, bir araştır istersen 😘
Nemlendireceksin ne varsa elinde , boyunda öyle yüz cildimiz kuru , nemli ve yağlı olabiiir ama boyunda öyle bir cilt çeşidi yok . Sadece nemlendireceksin . Krem , yağ süreceksin .

Boyun bizim yüz cilt tipimiz gibi değil çünkü , kuru ve ona hiç bakmıyoruz . Sıra gelmiyor ki 😅 hepimiz önceligi yüze vermişiz. Mesela yüz germe yaptırmış bir bayan yüzü çok güzel ama boyundan kendini ele veriyor.
Boyunda bütün vüvudumuz gibi nemlendirilmek istiyor . Kimi insan şanslı digerlerine göre vücûdu eğer kuru değilse yağlıysa

Valla kızlar bir de şunu size söyliyeyim , öyle çok ünlü ürünlere para vermeyin yüz kremleri için . Yüzü içten beslemek lazım .
Para verecekseniz vitaminlere verin , aynı saçlarda olduğu gibi .
Dediğim gibi C vitamini özellikle ester-C yaşlılık önleyici , ester-C bütün hücreleri yeniliyor . Collagen artı birde hyaruionic acid tablet . Bunları aldıktan sonra yüzünüzü basit bir C vitamini olan bir cremle bile besleseniz sonuç mükemmel olacak 😀

Gratiste simple da çok güZel indirimler vardı kaptım hafta içi su bazlı hoşuma gidiyor hafif :KK54: ben düzenli roller yapsam çok iyi olacakta hep unutuyorum 😬 inş. Arkadaş rustadan şu serumu getirecek gençlik aşısı dedinizde okudum buda onlardanmış galiba :rapci:

Eklentiler

• Screenshot_20201221-020505_Gallery.jpg
    Screenshot_20201221-020505_Gallery.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 69
Gratiste simple da çok güZel indirimler vardı kaptım hafta içi su bazlı hoşuma gidiyor hafif :KK54: ben düzenli roller yapsam çok iyi olacakta hep unutuyorum 😬 inş. Arkadaş rustadan şu serumu getirecek gençlik aşısı dedinizde okudum buda onlardanmış galiba :rapci:
Evet bunda hyarulonic acid yazıyor , bunu tablet olarak alsan daha faydalı .

Kolojen hy acid zaten alıcam buda dıstan alternatif olsun 🤪
Aynen , ama öncelikle içten sonra dıştan . Ben bunları yıllardır alıyorum . Faydasını da çok görüyorum . En azından beni yakından tanıyanlar biliyorlar . Bu konuda çok araştırdım yıllardan beri ve uyguluyorum .

Valla kızlar bir de şunu size söyliyeyim , öyle çok ünlü ürünlere para vermeyin yüz kremleri için . Yüzü içten beslemek lazım .
Para verecekseniz vitaminlere verin , aynı saçlarda olduğu gibi .
Dediğim gibi C vitamini özellikle ester-C yaşlılık önleyici , ester-C bütün hücreleri yeniliyor . Collagen artı birde hyaruionic acid tablet . Bunları aldıktan sonra yüzünüzü basit bir C vitamini olan bir cremle bile besleseniz sonuç mükemmel olacak 😀
Tavsiye ettigin, bunları içeren tek bir tablet varmı, yoksa ayrı ayrı mı almak lazım?

Back