• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liplift yaptıranlar,bilgi paylaşımı lütfen

Tavsiye ettigin, bunları içeren tek bir tablet varmı, yoksa ayrı ayrı mı almak lazım?
Tabi tavsiye ettiğim tabletler var bunları beraber alın , ilk önce en önemlisi ester-C
Ester - bütün hücreleri yeniliyor zaten bırak cilt bakımını bizim icin önemli olan bütün C vitamini veriyor bize . Bunun dışında anti-aging yaşlanma karşıtı .
Mesela içmeye başladığınız bir yada iki hafta sonra cildinizin parladığını ve yumuşacığını fark edebiliyorsunuz . Saçlarada iyi geliyor tırnak , cilt dokunuz ne varsa 😀
Hyarulonic acid se o da çok faydalı cilt icin , yaşla beraber cildin altindaki hücreler eriyor ve yaşla beraber aşagı dogru cilt iniyor . O da cildin olması gereken oval konumunu etkiliyor .
Mesela yüzümüz yaşla beraber yıllar geçtikçe , ters köşe oluyor , mesela üçgen olası bir yüz altta çene altında daha fazla yağ birikimi sonucunda yaşlı bir görüntüye sebep oluyor . Çünkü deri altındaki bizi diri tutacak o kaşlar ve bağlar eriyor .
Hyarulonic acid ve C vitamini artı collagen bu hücreleri yeniliyor . Ve cildi gene ovallestirmeye çalışıyor .

Kız yazsana hangi markaları neleri kullanıyorsun yaş 39 benim memnun oldum :KK70:
Ben şöyle söyliyeyim , isin içinde cildin biyolojisini okuduğumuz için. Hiç de çok pahalı ürünleri önermem .
Çünkü cildimizi içten beslememiz çok daha önemli, yediklerimiz ve içtiklerimizle . Öyle çok pahalı kremler almana gerek yok. Sana yazarım sonra basit kremler .
Önemli olan içten aldıkların . Dediğim tabletleri iç , en basiti C vitamini , hyarulonic tablet bunu da al . Bir de collagen takviyesi , ondan sonra yüzüne sürdüğün en basit krem bile iyi gelecektir .

Ben şöyle söyliyeyim , isin içinde cildin biyolojisini okuduğumuz için. Hiç de çok pahalı ürünleri önermem .
Çünkü cildimizi içten beslememiz çok daha önemli, yediklerimiz ve içtiklerimizle . Öyle çok pahalı kremler almana gerek yok. Sana yazarım sonra basit kremler .
Önemli olan içten aldıkların . Dediğim tabletleri iç , en basiti C vitamini , hyarulonic tablet bunu da al . Bir de collagen takviyesi , ondan sonra yüzüne sürdüğün en basit krem bile iyi gelecektir .
Sanırım cildin kuru ve duru fotoda gördüğüm kadarıyla , basit bir nemlendirici ama onun görevini çoğaltacak vitamin desteğiyle cildini koruyabilirsin .

Benım 21. Günüm hala gülerken inanılmaz gerginlik var dikiş hafif açılıyo gibi sanki kızardı gelmemem lazım ama güzel oldu ben beğeniyorum çok şişler indi baya suratım nasıl şiimişit ilk hafta biraz bıyık bölgem şiş dişler görünüyorsa kalır öyle bide

Benım 21. Günüm hala gülerken inanılmaz gerginlik var dikiş hafif açılıyo gibi sanki kızardı gelmemem lazım ama güzel oldu ben beğeniyorum çok şişler indi baya suratım nasıl şiimişit ilk hafta biraz bıyık bölgem şiş dişler görünüyorsa kalır öyle bide
Benimde dişlerim görünüyordu, ama yavaş yavaş dudaklarımı kapatabilmeye başladım. Eger kalıcı olarak dişler görünecekse zaten o işlemde hata vardır. Deri fazla alınmıştır geçmiş olsun....

Benimde dişlerim görünüyordu, ama yavaş yavaş dudaklarımı kapatabilmeye başladım. Eger kalıcı olarak dişler görünecekse zaten o işlemde hata vardır. Deri fazla alınmıştır geçmiş olsun....
Ya benim de dişlerimin tamamı gozukuyo korktum simdi 3.gunım bitti bugun asırı sis ama hala

Dişleriniz görünüyor muydu sızın. Bir de dişler görünüyorsa kalır oyle demeniz neden? Elinizde örnek mi var cunku ben dısı gozukup de sonradan agzı tamamen kapanan gordum kadınlar kulubunde

Öncelikle konu sahibi ve diğer liplift yaptıran arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum, umarım sonuçlar istediğiniz gibi olur 😍
beratti beratti Merhaba bende bir soru sormak istiyorum. Pandemi döneminde sürekli maske takmaktan yüzüm sivilce doldu. Birkaç ürün kullanıyorum tabi ama buna rağmen aktif sivilcelerim devam ediyor. Aşırı hassas ciltliyim bu arada bide alerjik 🤦‍♀️ önerebileceğiniz temiz içerikli ürün var mı bana 😊

Öncelikle konu sahibi ve diğer liplift yaptıran arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum, umarım sonuçlar istediğiniz gibi olur 😍
beratti beratti Merhaba bende bir soru sormak istiyorum. Pandemi döneminde sürekli maske takmaktan yüzüm sivilce doldu. Birkaç ürün kullanıyorum tabi ama buna rağmen aktif sivilcelerim devam ediyor. Aşırı hassas ciltliyim bu arada bide alerjik 🤦‍♀️ önerebileceğiniz temiz içerikli ürün var mı bana 😊
Öncelikle bir dermotolaga görünmeniz gerekiyor aslında , hassas bir cildininiz var sanırım , cildinizi size yarayan hassas ve alerjik cilt türü için ürünler kullanmanız ve temiz tutmanız lazım . Dermalogica ürünlerini denediniz mi ? Aslında burdan söylenilmez hangi ürünü kullanacağınız cildiniz icin test yaptırıp ona göre cilt ürünü kullanmanız lazım .hassas ve alerjiye açık bir cilt çünkü .

Ben bugun yaptırdım dısım tamamen gözüküyor cok korkuyorum ıner degıl mı ve asırı sis agrı da cok fazla su an
merhaba ben de 13 gün önce yaptırdım, şişlikleriniz inmiştir zaten şimdiye :) nasıl görünüyor? benim de sadece 3 ml alındı keşke doktorun eli değmişken daha çok kaldırsaydı, hiç istediğim kalkıklıkta olmadı dudağım, 2 3 ml için dikş izi edinmiş oldum

merhaba ben de 13 gün önce yaptırdım, şişlikleriniz inmiştir zaten şimdiye :) nasıl görünüyor? benim de sadece 3 ml alındı keşke doktorun eli değmişken daha çok kaldırsaydı, hiç istediğim kalkıklıkta olmadı dudağım, 2 3 ml için dikş izi edinmiş oldum
Benim yanaklarım dahi şiş şuan dudagım da inmedi inmesini bekliyorum. Sizin mesafenız ne kadardı benim zaten kısaydı. İnş dudagım en kısa zamanda ıner su an cok korkunc

Benim yanaklarım dahi şiş şuan dudagım da inmedi inmesini bekliyorum. Sizin mesafenız ne kadardı benim zaten kısaydı. İnş dudagım en kısa zamanda ıner su an cok korkunc
benim filtrum dudak ortasında 15 mm, kenarlarda 17 ve en kenarda 19 mm idi. ve operasyonda ortadan 4 mm, kenardan da 2 mm kadar kısaltıldı. inanmazsınız ama 3 hafta geçti ve filtrum ölçülerim şu an aynı. yani deri esneyerek eski konumuna geldi. zaten yabancı bir kaynakta okumuştum, 3-4 ml civarı ve altı uygulamalarda çok fark olmuyor boşa dikiş izi taşıyıp para ödemiş oluyorsunuz. ideali 5-7 mm aldırmakmış. sizin kaç ml idi, ne kadar alındı?

bu arada şişliğiniz 2 hafta bitene kadar inmiş olacaktır, dikişleriniz de sert olduğu için deri henüz esneyemiyor. ama esnedikten sonra 2-3 ml daha kendini salacaktır. sizinkinde en azından bir değişiklik oldu, bir fark yaratıldı. benimki tamamen aynı sayılır, çok moral bozucu bir durum.

benim filtrum dudak ortasında 15 mm, kenarlarda 17 ve en kenarda 19 mm idi. ve operasyonda ortadan 4 mm, kenardan da 2 mm kadar kısaltıldı. inanmazsınız ama 3 hafta geçti ve filtrum ölçülerim şu an aynı. yani deri esneyerek eski konumuna geldi. zaten yabancı bir kaynakta okumuştum, 3-4 ml civarı ve altı uygulamalarda çok fark olmuyor boşa dikiş izi taşıyıp para ödemiş oluyorsunuz. ideali 5-7 mm aldırmakmış. sizin kaç ml idi, ne kadar alındı?

bu arada şişliğiniz 2 hafta bitene kadar inmiş olacaktır, dikişleriniz de sert olduğu için deri henüz esneyemiyor. ama esnedikten sonra 2-3 ml daha kendini salacaktır. sizinkinde en azından bir değişiklik oldu, bir fark yaratıldı. benimki tamamen aynı sayılır, çok moral bozucu bir durum.
Ne kadar alındığını bılmıyorm aslında ben evde cetvelle ölçmüştüm tam ortası 1.2ydı ama doktor 1.6 var seninki demıstı su an olctugumde de 0.7 felan ama doktora gore 1.1 felandır.s bana 3 4 ml alacağını soylemıstı esnemesı kötü ya bosa mi oluyoruz

Bugun 11.günüm dikişler eriyen dikişti ama erimediği için kendim aldım izim yok gibi birşey fakat hala dudagım tam inmedi

Back