- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
Dudak dolgusu nun farklı bir teknigi canım. Yani dolgu aynı dolgu, ama yapılış şekli farklıRus
dolgusu nedir Arzum77
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dudak dolgusu nun farklı bir teknigi canım. Yani dolgu aynı dolgu, ama yapılış şekli farklıRus
dolgusu nedir Arzum77
Ben de Russian Lip dolgu yaptırdım geçen hafta çok da hoşuma gitti . Ama dudak uçuğum oldu . Kontrol altına aldım .Dudak dolgusu nun farklı bir teknigi canım. Yani dolgu aynı dolgu, ama yapılış şekli farklı
Yaaa, tühh.. Dolgudan degildir uçuk yaa. Bendede arada uçuk oluyor, ilaç kullanıyorum hemen farkettigimde..Ben de Russian Lip dolgu yaptırdım geçen hafta çok da hoşuma gitti . Ama dudak uçuğum oldu . Kontrol altına aldım .
Aynen , çok beğendim . Ama biz burada hemen eczaneden alamıyoruz o ilaçları o yüzden maruz kaldım . Ama görüntü güzelYaaa, tühh.. Dolgudan degildir uçuk yaa. Bendede arada uçuk oluyor, ilaç kullanıyorum hemen farkettigimde..
Rus dolgu teknigi çok güzel yaaa
Dur sana atayım fotolarımı bakalım beğenecek misinAynen , çok beğendim . Ama biz burada hemen eczaneden alamıyoruz o ilaçları o yüzden maruz kaldım . Ama görüntü güzel
At, bende sana atayımDur sana atayım fotolarımı bakalım beğenecek misin
Çok beğendim süper görünüyorAt, bende sana atayım
Farklı sonuclar mı elde ediliyor acaba? Arkadaşım klasik yapılandan yapay diye memnun değil ona önermek istedim.Dudak dolgusu nun farklı bir teknigi canım. Yani dolgu aynı dolgu, ama yapılış şekli farklı
Rus dolgusu da igne giriş yerleri falan çok farklı yerlerden oluyor. Dudagın iç kısmı dışa doğru kıvrılıyor ve dudak daha dolgun duruyor. Dudak dış kısım da şişme olmuyor. Dudagın hattı na da dolgu yapılıyor ve dudak hattı da ortaya çıkıyor.Farklı sonuclar mı elde ediliyor acaba? Arkadaşım klasik yapılandan yapay diye memnun değil ona önermek istedim.
Himm kim acaba ? Ben bunu bi amerikan doktorun hesabinda gordum Dr. Ben Talei (siff Lip lift icin actigi insta hesabi bile var) Islemleri cok dogal geldigi icin o zamandan beri aklimda. Ksitli bilgimle bemim didak yapima corner lip lift ile kombine bir lif lifting yapilmasi gerekiyor giib geliyor istedigim dogal gorunum icin. Dolguyu cenede yaptirdum dudakta nedense benimseyemedim bi turlu. :)Bir doktorun paylaşımında görmüştüm bunu. Türkiyeye geliyor işlem için. Çok iyi bir doktor bence
Ben liplift oldum. Dudak kenarlarına dogru genişleme olmadı. Kendi doktorumda bu işlemi tavsiye etti sonrasında. Ama ben dolgu yaptırdım, Rus dolgusu. Çok memnun kaldım. Bu işleme gerek kalmadı
Dr.orxan.abaslı canım. İnsta da bulxorn_bullhornliplift yaz. Sonuçları görürsünHimm kim acaba ? Ben bunu bi amerikan doktorun hesabinda gordum Dr. Ben Talei (siff Lip lift icin actigi insta hesabi bile var) Islemleri cok dogal geldigi icin o zamandan beri aklimda. Ksitli bilgimle bemim didak yapima corner lip lift ile kombine bir lif lifting yapilmasi gerekiyor giib geliyor istedigim dogal gorunum icin. Dolguyu cenede yaptirdum dudakta nedense benimseyemedim bi turlu. :)
Cok Tesekkurler bakacagim :)Dr.orxan.abaslı canım. İnsta da bulxorn_bullhornliplift yaz. Sonuçları görürsün
Çok iyi görünüyor gercekten cok begendim. Kim yaptı diye sormam da sakıncası var mıRus dolgusu da igne giriş yerleri falan çok farklı yerlerden oluyor. Dudagın iç kısmı dışa doğru kıvrılıyor ve dudak daha dolgun duruyor. Dudak dış kısım da şişme olmuyor. Dudagın hattı na da dolgu yapılıyor ve dudak hattı da ortaya çıkıyor.
Ben ikinci dolgu mu da yaptırdım, Rus teknigi ile. Sonuç böyle şu anlık Tabi, liplift de olmuştum
Eki Görüntüle 2899344
Liplift i Dr. Hasan Fındık yaptı. Dudak dolgu mu Dr Nurlana mammadova yaptı canımÇok iyi görünüyor gercekten cok begendim. Kim yaptı diye sormam da sakıncası var mı
Çok güzel olmuş gercekten begendimLiplift i Dr. Hasan Fındık yaptı. Dudak dolgu mu Dr Nurlana mammadova yaptı canım
Teşekkür ederim canım Darısı başınaÇok güzel olmuş gercekten begendim
Üst dudak yukarı doğru kalkıyor teknik söyleFarklı sonuclar mı elde ediliyor acaba? Arkadaşım klasik yapılandan yapay diye memnun değil ona önermek istedim.
Benim ilk defa yaptırdım , sonuç şöyle , ilk foto rujlu diğer foto makyajsız işlemden hemen sonraFarklı sonuclar mı elde ediliyor acaba? Arkadaşım klasik yapılandan yapay diye memnun değil ona önermek istedim.
İlk foto yaptırmadan önceBenim ilk defa yaptırdım , sonuç şöyle , ilk foto rujlu diğer foto makyajsız işlemden hemen sonra