• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liplift yaptıranlar,bilgi paylaşımı lütfen

Yaaa, tühh.. Dolgudan degildir uçuk yaa. Bendede arada uçuk oluyor, ilaç kullanıyorum hemen farkettigimde..
Rus dolgu teknigi çok güzel yaaa 😍
Aynen , çok beğendim . Ama biz burada hemen eczaneden alamıyoruz o ilaçları o yüzden maruz kaldım . Ama görüntü güzel 😀

Farklı sonuclar mı elde ediliyor acaba? Arkadaşım klasik yapılandan yapay diye memnun değil ona önermek istedim.
Rus dolgusu da igne giriş yerleri falan çok farklı yerlerden oluyor. Dudagın iç kısmı dışa doğru kıvrılıyor ve dudak daha dolgun duruyor. Dudak dış kısım da şişme olmuyor. Dudagın hattı na da dolgu yapılıyor ve dudak hattı da ortaya çıkıyor.
Ben ikinci dolgu mu da yaptırdım, Rus teknigi ile. Sonuç böyle şu anlık 😊 Tabi, liplift de olmuştum 👍
IMG_20210810_011114.jpg

Bir doktorun paylaşımında görmüştüm bunu. Türkiyeye geliyor işlem için. Çok iyi bir doktor bence 👍
Ben liplift oldum. Dudak kenarlarına dogru genişleme olmadı. Kendi doktorumda bu işlemi tavsiye etti sonrasında. Ama ben dolgu yaptırdım, Rus dolgusu. Çok memnun kaldım. Bu işleme gerek kalmadı 😉
Himm kim acaba ? Ben bunu bi amerikan doktorun hesabinda gordum Dr. Ben Talei (siff Lip lift icin actigi insta hesabi bile var) Islemleri cok dogal geldigi icin o zamandan beri aklimda. Ksitli bilgimle bemim didak yapima corner lip lift ile kombine bir lif lifting yapilmasi gerekiyor giib geliyor istedigim dogal gorunum icin. Dolguyu cenede yaptirdum dudakta nedense benimseyemedim bi turlu. :)

Kizlar adanada rus teknigini yapan var hatta kendisi surekli rusyaya gidiyor teknikleri ogrenmek icin ve super dudak yapiyor intagramda sayfasi var @drestetiksaglik diye
Yapan kisi de drsamira
Ben gidip yaptiracagim yakinda 😍

Himm kim acaba ? Ben bunu bi amerikan doktorun hesabinda gordum Dr. Ben Talei (siff Lip lift icin actigi insta hesabi bile var) Islemleri cok dogal geldigi icin o zamandan beri aklimda. Ksitli bilgimle bemim didak yapima corner lip lift ile kombine bir lif lifting yapilmasi gerekiyor giib geliyor istedigim dogal gorunum icin. Dolguyu cenede yaptirdum dudakta nedense benimseyemedim bi turlu. :)
Dr.orxan.abaslı canım. İnsta da bulxorn_bullhornliplift yaz. Sonuçları görürsün 👍

• Beğen
Reactions: nug
Rus dolgusu da igne giriş yerleri falan çok farklı yerlerden oluyor. Dudagın iç kısmı dışa doğru kıvrılıyor ve dudak daha dolgun duruyor. Dudak dış kısım da şişme olmuyor. Dudagın hattı na da dolgu yapılıyor ve dudak hattı da ortaya çıkıyor.
Ben ikinci dolgu mu da yaptırdım, Rus teknigi ile. Sonuç böyle şu anlık 😊 Tabi, liplift de olmuştum 👍
Eki Görüntüle 2899344
Çok iyi görünüyor gercekten cok begendim. Kim yaptı diye sormam da sakıncası var mı

Farklı sonuclar mı elde ediliyor acaba? Arkadaşım klasik yapılandan yapay diye memnun değil ona önermek istedim.
Benim ilk defa yaptırdım , sonuç şöyle , ilk foto rujlu diğer foto makyajsız işlemden hemen sonra

Eklentiler

• 98941C4F-E752-40C4-A5E6-8BBB27E4F165.png
    98941C4F-E752-40C4-A5E6-8BBB27E4F165.png
    162,5 KB · Görüntüleme: 350
  • 736F598F-86C4-4B97-9135-B64714E1AA5E.jpeg
    736F598F-86C4-4B97-9135-B64714E1AA5E.jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 336
  • 7DD3BF87-212F-4116-8B9C-C86409FDC423.png
    7DD3BF87-212F-4116-8B9C-C86409FDC423.png
    122,2 KB · Görüntüleme: 363
Back