- 31 Mayıs 2016
- 99
- 30
- 98
2 martta size 12.000 fiyat mi verdiler? Bana iki hafta sonra 15.000 dediler.bu kadar kücük bir işlem 12.000 tl miiii korkunc fiyatlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 martta size 12.000 fiyat mi verdiler? Bana iki hafta sonra 15.000 dediler.bu kadar kücük bir işlem 12.000 tl miiii korkunc fiyatlarrr
Hangi doktor bu fiyatı veriyor? Çok yüksek miş..2 martta size 12.000 fiyat mi verdiler? Bana iki hafta sonra 15.000 dediler.
Cem payasliHangi doktor bu fiyatı veriyor? Çok yüksek miş..
Insta sayfasına baktım ama yok, bende göremedim. Hikayeler kısmında da yok, sayfasında da.
Yaptırıp memnun kalqn birini bulursanız yazın lütfen. Gerçekten süreç hakkında bilgiye çok ihtiyaç oluyor.
Kime yaptirdiniz memnun musunuz?Ben yaptirdim cok memnunum iyiki yaptirmisim ama iyilesmesi biraz uzun suruyor 5 ay oldu dikislerdende pek sikayetim yok ama biyik kismi biraz uyusuk hala dikisler icin krem kullaniyorum
Nasil oldunuz simdindudaginiz indi mi? Ben de dislerim cok gorunur diye korkuyorum yaptirmaya: /Ben bugun yaptırdım dısım tamamen gözüküyor cok korkuyorum ıner degıl mı ve asırı sis agrı da cok fazla su an
Ben yaptırdım, memnunum Hasan Fındık doktorum.Kime yaptirdiniz memnun musunuz?
Surec ve sonuc hakkinda biraz bilgi verir misin? Sabah aksam bilgi ariyorum ama bulamiyorum hala netlestiremiyorum doktoru ☹☹☹☹Ben yaptırdım, memnunum Hasan Fındık doktorum.
Instagramda iki tane hasan findik var hangisi acaba? Ucret ne kadar Arzu hanim?Ben yaptırdım, memnunum Hasan Fındık doktorum.
Süreç zorlu degildi. İlk zamanlar şişlik oluyor tabi. Konuşurken, gülerken falan gerginlik oluyordu. Dikişler alındıktan sonra oldukça rahatlama oluyor. İyice iyileştikten sonra dolgu da yaptırdım dudagıma. Çok daha güzel oldu tabiSurec ve sonuc hakkinda biraz bilgi verir misin? Sabah aksam bilgi ariyorum ama bulamiyorum hala netlestiremiyorum doktoru ☹☹☹☹
Ben kendisine çok estetik işlemler yaptırdım. Bana indirim uygulandı. O yüzden net fiyat için iletişime girmeniz daha iyi olur Hasan fındık estetik sayfası ameliyat işlemlerini paylaşan, bilgi veren sayfası..Instagramda iki tane hasan findik var hangisi acaba? Ucret ne kadar Arzu hanim?
Peki fiyat ne odediniz? Bana da dr. Liplift ve sonrasinda dolgu onerdi. Ama madem dgu yaptiricam neden liplift yaptiriyorum diye dusundum. Ben aslinda dolgu ile ugrasmamak icin liplift istiyorum daha cok. Dudaklarim ince ve burun mesafem var.Süreç zorlu degildi. İlk zamanlar şişlik oluyor tabi. Konuşurken, gülerken falan gerginlik oluyordu. Dikişler alındıktan sonra oldukça rahatlama oluyor. İyice iyileştikten sonra dolgu da yaptırdım dudagıma. Çok daha güzel oldu tabi
Liplift burun, dudak arasındaki mesafeyi azaltıyor daha çok. Hani ınsta da sanki dolgunlaştırıyor gibi de duruyor ama öyle degil. Ödemden dolayı dolgunluk görülüyor . Zamanla mesafeden dolayı dudak daha güzel, daha sexy duruyor aslında. Dudak ince ise liplift den sonra dolgu daha şahane duruyor.
Bende izler çok güzel iyileşti. Dikişler neredeyse burun içinden yapıldı, çok güzel saklandı. Yüzüme dikkatli bakan kişiler izleri farketmiyor.
Mesafeniz geniş ise kesinlikle öneririm
merhaba nasıl işledi süreç ?Ben yaptırdım, memnunum Hasan Fındık doktorum.
Canım, az üstte anlattım süreci. Güzel geçti, çok sorunlu bir süreç degil. Ama tabi ordan bir parça alınıyor sonuçta, dikişler oluyor. Lokal yapıldı, muayenehanede. Öyle genel anesteziye, ameliyathane ortamına gerek yokmerhaba nasıl işledi süreç ?
Lütfen bu konuda birleşip bişeyler yapalımYeni burun ameliyatı oldum. Çok yakın zamanda bende liplift yaptırmayı düşünüyorum. Fakat fiyatlar fahiş. Geçen yıl 2.000 liralık işlemler şuan 4000 ile 12.000 arasında değişiyor. Herkes %100 veya %50 zam yapmış. Tüketici olarak şikayet edeceğim. Kalp ameliyatı fiyatında burun ameliyatı fiyatları. Lütfen herkes üşenmesin şikayet etsin. Zira türk vatandaşına dolar yada euro bazında fiyat vermek kambiyo suçudur. Üstelik maliyetleri döviz bazlı değil bu ameliyatların. Kimse bedavaya iş yapsın demiyoruz. Hakkını alsın elbet. Fakat dolar ve euro bazlı fiyatlar ve fahiş zamlar suçtur. Sayımız artarsa şikayetlerin daha kayda değer olacağını düşünüyorum
Merhaba,Ben yaptirdim cok memnunum iyiki yaptirmisim ama iyilesmesi biraz uzun suruyor 5 ay oldu dikislerdende pek sikayetim yok ama biyik kismi biraz uyusuk hala dikisler icin krem kullaniyorum
Corner lip lift, ben de bunu yabanci doktorlarin hesabinda gordugumden beri aslinda niyetim bunu yaptirmak ama burda rastlamadim yaptiranaKızlar, şimdide böyle bir işlemi araştırıyorum Yaptıran, bilgisi olan varmı?
Eki Görüntüle 2761917
Dudak orta hattı liplift ile kaldırıldı okey, ama sanki yanlarda böyle kaldırılsa daha süper olacak
Merhaba,Merhaba , sizlere cevap verebilmek için iyice geçmesini bekledim , çünkü bu işlemde bence asıl iz kalıp kalmaması 1-2 ayda belli oluyor , çünkü bölge ödemli olduğu için iz belli olmuyor , ödem geçince anlaşılıyor izin ne kadar olacağı . Benim ödemim tamamen gitti ve sonuç Her kuruşuna değdi su an sdc belli belirsiz bir iz var ve dermatix kullanıyorum , 3 ay daha kullanacağım .. eskiye göre inanılmaz derecede memnunum
Bir doktorun paylaşımında görmüştüm bunu. Türkiyeye geliyor işlem için. Çok iyi bir doktor benceCorner lip lift, ben de bunu yabanci doktorlarin hesabinda gordugumden beri aslinda niyetim bunu yaptirmak ama burda rastlamadim yaptirana
dolgusu nedir Arzum77Bir doktorun paylaşımında görmüştüm bunu. Türkiyeye geliyor işlem için. Çok iyi bir doktor bence
Ben liplift oldum. Dudak kenarlarına dogru genişleme olmadı. Kendi doktorumda bu işlemi tavsiye etti sonrasında. Ama ben dolgu yaptırdım, Rus dolgusu. Çok memnun kaldım. Bu işleme gerek kalmadı