• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liplift yaptıranlar,bilgi paylaşımı lütfen

Insta sayfasına baktım ama yok, bende göremedim. Hikayeler kısmında da yok, sayfasında da.
Yaptırıp memnun kalqn birini bulursanız yazın lütfen. Gerçekten süreç hakkında bilgiye çok ihtiyaç oluyor. 💐

Ben yaptirdim cok memnunum iyiki yaptirmisim ama iyilesmesi biraz uzun suruyor 5 ay oldu dikislerdende pek sikayetim yok ama biyik kismi biraz uyusuk hala dikisler icin krem kullaniyorum
Kime yaptirdiniz memnun musunuz?

Surec ve sonuc hakkinda biraz bilgi verir misin? Sabah aksam bilgi ariyorum ama bulamiyorum hala netlestiremiyorum doktoru ☹☹☹☹
Süreç zorlu degildi. İlk zamanlar şişlik oluyor tabi. Konuşurken, gülerken falan gerginlik oluyordu. Dikişler alındıktan sonra oldukça rahatlama oluyor. İyice iyileştikten sonra dolgu da yaptırdım dudagıma. Çok daha güzel oldu tabi 😉
Liplift burun, dudak arasındaki mesafeyi azaltıyor daha çok. Hani ınsta da sanki dolgunlaştırıyor gibi de duruyor ama öyle degil. Ödemden dolayı dolgunluk görülüyor . Zamanla mesafeden dolayı dudak daha güzel, daha sexy duruyor aslında. Dudak ince ise liplift den sonra dolgu daha şahane duruyor.
Bende izler çok güzel iyileşti. Dikişler neredeyse burun içinden yapıldı, çok güzel saklandı. Yüzüme dikkatli bakan kişiler izleri farketmiyor.
Mesafeniz geniş ise kesinlikle öneririm 👍

Süreç zorlu degildi. İlk zamanlar şişlik oluyor tabi. Konuşurken, gülerken falan gerginlik oluyordu. Dikişler alındıktan sonra oldukça rahatlama oluyor. İyice iyileştikten sonra dolgu da yaptırdım dudagıma. Çok daha güzel oldu tabi 😉
Liplift burun, dudak arasındaki mesafeyi azaltıyor daha çok. Hani ınsta da sanki dolgunlaştırıyor gibi de duruyor ama öyle degil. Ödemden dolayı dolgunluk görülüyor . Zamanla mesafeden dolayı dudak daha güzel, daha sexy duruyor aslında. Dudak ince ise liplift den sonra dolgu daha şahane duruyor.
Bende izler çok güzel iyileşti. Dikişler neredeyse burun içinden yapıldı, çok güzel saklandı. Yüzüme dikkatli bakan kişiler izleri farketmiyor.
Mesafeniz geniş ise kesinlikle öneririm 👍
Peki fiyat ne odediniz? Bana da dr. Liplift ve sonrasinda dolgu onerdi. Ama madem dgu yaptiricam neden liplift yaptiriyorum diye dusundum. Ben aslinda dolgu ile ugrasmamak icin liplift istiyorum daha cok. Dudaklarim ince ve burun mesafem var.

Yeni burun ameliyatı oldum. Çok yakın zamanda bende liplift yaptırmayı düşünüyorum. Fakat fiyatlar fahiş. Geçen yıl 2.000 liralık işlemler şuan 4000 ile 12.000 arasında değişiyor. Herkes %100 veya %50 zam yapmış. Tüketici olarak şikayet edeceğim. Kalp ameliyatı fiyatında burun ameliyatı fiyatları. Lütfen herkes üşenmesin şikayet etsin. Zira türk vatandaşına dolar yada euro bazında fiyat vermek kambiyo suçudur. Üstelik maliyetleri döviz bazlı değil bu ameliyatların. Kimse bedavaya iş yapsın demiyoruz. Hakkını alsın elbet. Fakat dolar ve euro bazlı fiyatlar ve fahiş zamlar suçtur. Sayımız artarsa şikayetlerin daha kayda değer olacağını düşünüyorum

Yeni burun ameliyatı oldum. Çok yakın zamanda bende liplift yaptırmayı düşünüyorum. Fakat fiyatlar fahiş. Geçen yıl 2.000 liralık işlemler şuan 4000 ile 12.000 arasında değişiyor. Herkes %100 veya %50 zam yapmış. Tüketici olarak şikayet edeceğim. Kalp ameliyatı fiyatında burun ameliyatı fiyatları. Lütfen herkes üşenmesin şikayet etsin. Zira türk vatandaşına dolar yada euro bazında fiyat vermek kambiyo suçudur. Üstelik maliyetleri döviz bazlı değil bu ameliyatların. Kimse bedavaya iş yapsın demiyoruz. Hakkını alsın elbet. Fakat dolar ve euro bazlı fiyatlar ve fahiş zamlar suçtur. Sayımız artarsa şikayetlerin daha kayda değer olacağını düşünüyorum
Lütfen bu konuda birleşip bişeyler yapalım

Kızlar, şimdide böyle bir işlemi araştırıyorum 😀 Yaptıran, bilgisi olan varmı?
Eki Görüntüle 2761917
Dudak orta hattı liplift ile kaldırıldı okey, ama sanki yanlarda böyle kaldırılsa daha süper olacak 🤪
Corner lip lift, ben de bunu yabanci doktorlarin hesabinda gordugumden beri aslinda niyetim bunu yaptirmak ama burda rastlamadim yaptirana :(

Merhaba , sizlere cevap verebilmek için iyice geçmesini bekledim , çünkü bu işlemde bence asıl iz kalıp kalmaması 1-2 ayda belli oluyor , çünkü bölge ödemli olduğu için iz belli olmuyor , ödem geçince anlaşılıyor izin ne kadar olacağı . Benim ödemim tamamen gitti ve sonuç ❤️❤️❤️Her kuruşuna değdi 🥰 su an sdc belli belirsiz bir iz var ve dermatix kullanıyorum , 3 ay daha kullanacağım .. eskiye göre inanılmaz derecede memnunum ❤️
Merhaba,

Kime yaptirdiniz acaba? Tskler

Corner lip lift, ben de bunu yabanci doktorlarin hesabinda gordugumden beri aslinda niyetim bunu yaptirmak ama burda rastlamadim yaptirana :KK43:
Bir doktorun paylaşımında görmüştüm bunu. Türkiyeye geliyor işlem için. Çok iyi bir doktor bence 👍
Ben liplift oldum. Dudak kenarlarına dogru genişleme olmadı. Kendi doktorumda bu işlemi tavsiye etti sonrasında. Ama ben dolgu yaptırdım, Rus dolgusu. Çok memnun kaldım. Bu işleme gerek kalmadı 😉

• Beğen
Reactions: nug
Rus
Bir doktorun paylaşımında görmüştüm bunu. Türkiyeye geliyor işlem için. Çok iyi bir doktor bence 👍
Ben liplift oldum. Dudak kenarlarına dogru genişleme olmadı. Kendi doktorumda bu işlemi tavsiye etti sonrasında. Ama ben dolgu yaptırdım, Rus dolgusu. Çok memnun kaldım. Bu işleme gerek kalmadı 😉
dolgusu nedir Arzum77

Back