Liplift yaptıranlar,bilgi paylaşımı lütfen

Bana kalsa zaten yapsınlar korkmuyorumda her dr yapmaz gibi geliyor bakalım kısmet bu 3ü icin baya bir bütçe lazım maalesef :/ asıl sorun o gerisini kulağıma damlatırım diyelim

Bana kalsa zaten yapsınlar korkmuyorumda her dr yapmaz gibi geliyor bakalım kısmet bu 3ü icin baya bir bütçe lazım maalesef :/ asıl sorun o gerisini kulağıma damlatırım diyelim
Sana doktorumu tavsiye edebilirim en azından git sor yüz yüze konuş . Meme de çok memnunum ama karını bilmiyorum . Ama çok dürüst yardımcı birini olduğunu söyleyebilirim . Senin ihtiyacın olmadığı hiç bir şeyi yapmıyor

Hangi şehirde canım ben izmirdeyim adı neydi bakayım bi

Muhtemelen ip askısı ama hem geçiçi hem sürekli bi çekilme hissi olur diye düşünüyorum yüzûnde neler var anlatsana biraz
İp askı geçici ve birsürü para...
Ben daha kalıcı işlemleri seviyorum. Yani yapıldığında uzun süre memnun kalacagım şeyler daha iyi Buda ameliyatla yapılanlar tabi
Şakak germe, badem göz olmuştum burun ameliyatımla birlikte. Onunla birlikte yag, enjeksiyonu olmuştu. Alına, elmacık kemige, çeneye ve dudaga
Kombin işlemdi yani. Sonrası dudaga dolgu yaptırmıştım. Alt göz kapagı fazla derinin alınması, yag bezlerinin alınması. Ve liplift..
Başka yüzümde işlem yok

Ameliyatta degil ama yaptıgı sanırım.
İp askı yapıyor, dolgu işlemleri ve cihazlarla sanırım yaptıgı işlemler
Ben sanıyorum ıgnelerle dolgu ve botoxla yapıyor . Gördüğüm sonuçlarla çok iyi . Ip olayına ben pek güvenmiyorum . Aslında onlara yazıp , tam olarak öğrenmek lazım . Dudak , kas , göz ve çene ovalini çok iyi yapıyor gördüğüm sonuçlara göre .

Başka bişey yok yani , küçük şeyler

Ben ip askısı konusunda iyi düşûnuyorum aslında şu yanak kulağa yakın yerden yapılan güzel gibi bide kaş ama en güzeli gerdirme tabi ama şimdilik erken onun icinde

Ben ip askısı konusunda iyi düşûnuyorum aslında şu yanak kulağa yakın yerden yapılan güzel gibi bide kaş ama en güzeli gerdirme tabi ama şimdilik erken onun icinde
İp askısı , şu anda pek işe yaramıyor bence . En doğrusu direkt yüz germe .
Onun da erken yaşlarda olabılen yarım yüz germe olayı var . En doğrusu 50 li yaşlara kadar ve yüzün durumuna bağlı , içten alınan vitaminlerle ve yüz cildini , cilt yapısına göre kremlerle bakımlarla , kurutmayı önlemek .
Mesela günümüzde collagen vitamin hapları ve içecekleri cıktı . Evet onların işe yarayan güvendiğiniz markaları kullanıp içten cildimizi destekleyebiliriz . Ester-C bu da önemli . Bunlarla beraber yüzümüzü herhangi bir güzel çok pahalı olmayan bir ürünle desteklediğiniz zaman cilt zaten size gençleşmiş olarak kendini gösteriyor .

İp askı, özelliklemkolojen içerikli olanlar bir tık daha iyi. Ama şöyle bir olumsuz tarafı var. O ip muhakkak düşecek, he kolojen li olan ipler düşse de içeriden kolojen takviyesi yapacak ve yapılan bölgeye iyi gelecek. Ama misal sağ tarafa yapılan ip askı sola göre erken düştügünde ne olacak O zamanda yeniletmek gerekecek belki, yani belkide uzun süre kalmayacak..
Bende düşündüm ip askı, ama mantıken olayı ciddi konulup düşününce vazgeçtim. Gerçekten uygun bir işlemde degil. En güzeli germe...

Aynen zaten , başarılı olmaydı kesikle yapılan yüz germeye gerek kalmazdı . Sonuçta sadece kısa dönemde belki iyi sonuçlar alınsada ki çoğu insanın yüz simetrisi bozulmuş . Daha çok geliştirmeleri gerekiyor bence . Boşa giden para acı ve sonuç , kimse memnun değil .

Şu en son çıkam baya uzun süre etkili diye biliyorum 5 sene kadar yanlış mı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…