Bana kalsa zaten yapsınlar korkmuyorumda her dr yapmaz gibi geliyor bakalım kısmet bu 3ü icin baya bir bütçe lazım maalesef :/ asıl sorun o gerisini kulağıma damlatırım diyelimBen sizin yerinizde olsam hepsini birden düşünürdüm . Ama tabi kol ameliyatı ne kadar sürer bilmiyorum . Genelde meme ve karını aynı ameliyatta yapabiliyorlar .
Ağrı o kadar olmuyor , yani katlanamayacagınız gibi korkunc agrılar yok. Mesela o arkadasım iki ameliyat sonrası çok rahattı 10 sonra araba kullandı .
Ben sadece meme ameliyatı oldum . 3.gün ayağa kalktım . O kadar korkulacak agrılar yok .
Muhtemelen ip askısı ama hem geçiçi hem sürekli bi çekilme hissi olur diye düşünüyorumKesi olmadan nasıl yapıyormuş
Bakayım bir ınsta da
Evet , ben çok izledim tv de yaptığı sonuçları çok beğendim . Zaten çok zor randevu alınabilyormuş . Sen alırsın da , benim biraz zorKesi olmadan nasıl yapıyormuş
Bakayım bir ınsta da
Yok ip askısı değil o kişinin yaptıkları. Zaten 12 yıldır araştırdığıma göre ip askısı boş iş şu zamanda .Muhtemelen ip askısı ama hem geçiçi hem sürekli bi çekilme hissi olur diye düşünüyorumyüzûnde neler var anlatsana biraz
Sana doktorumu tavsiye edebilirim en azından git sor yüz yüze konuş . Meme de çok memnunum ama karını bilmiyorum . Ama çok dürüst yardımcı birini olduğunu söyleyebilirim . Senin ihtiyacın olmadığı hiç bir şeyi yapmıyorBana kalsa zaten yapsınlar korkmuyorumda her dr yapmaz gibi geliyor bakalım kısmet bu 3ü icin baya bir bütçe lazım maalesef :/ asıl sorun o gerisini kulağıma damlatırım diyelim
Hangi şehirde canım ben izmirdeyim adı neydi bakayım biSana doktorumu tavsiye edebilirim en azından git sor yüz yüze konuş . Meme de çok memnunum ama karını bilmiyorum . Ama çok dürüst yardımcı birini olduğunu söyleyebilirim . Senin ihtiyacın olmadığı hiç bir şeyi yapmıyor
Ben biliyorum zaten İzmir de oldugunuHangi şehirde canım ben izmirdeyim adı neydi bakayım bi
İp askı geçici ve birsürü para...Muhtemelen ip askısı ama hem geçiçi hem sürekli bi çekilme hissi olur diye düşünüyorumyüzûnde neler var anlatsana biraz
Ameliyatta degil ama yaptıgı sanırım.Yok ip askısı değil o kişinin yaptıkları. Zaten 12 yıldır araştırdığıma göre ip askısı boş iş şu zamanda .
Ben sanıyorum ıgnelerle dolgu ve botoxla yapıyor . Gördüğüm sonuçlarla çok iyi . Ip olayına ben pek güvenmiyorum . Aslında onlara yazıp , tam olarak öğrenmek lazım . Dudak , kas , göz ve çene ovalini çok iyi yapıyor gördüğüm sonuçlara göre .Ameliyatta degil ama yaptıgı sanırım.
İp askı yapıyor, dolgu işlemleri ve cihazlarla sanırım yaptıgı işlemler
Başka bişey yok yani , küçük şeylerİp askı geçici ve birsürü para...
Ben daha kalıcı işlemleri seviyorum. Yani yapıldığında uzun süre memnun kalacagım şeyler daha iyiBuda ameliyatla yapılanlar tabi
Şakak germe, badem göz olmuştum burun ameliyatımla birlikte. Onunla birlikte yag, enjeksiyonu olmuştu. Alına, elmacık kemige, çeneye ve dudaga
Kombin işlemdi yani. Sonrası dudaga dolgu yaptırmıştım. Alt göz kapagı fazla derinin alınması, yag bezlerinin alınması. Ve liplift..
Başka yüzümde işlem yok
Aynen, ufak dokunuşlar bunlarBaşka bişey yok yani , küçük şeyler
Aynen, ufak dokunuşlar bunlar
Aynen , ameliyat değil sonuçta
İp askısı , şu anda pek işe yaramıyor bence . En doğrusu direkt yüz germe .Ben ip askısı konusunda iyi düşûnuyorum aslında şu yanak kulağa yakın yerden yapılan güzel gibi bide kaş ama en güzeli gerdirme tabi ama şimdilik erken onun icinde
İp askı, özelliklemkolojen içerikli olanlar bir tık daha iyi. Ama şöyle bir olumsuz tarafı var. O ip muhakkak düşecek, he kolojen li olan ipler düşse de içeriden kolojen takviyesi yapacak ve yapılan bölgeye iyi gelecek. Ama misal sağ tarafa yapılan ip askı sola göre erken düştügünde ne olacakBen ip askısı konusunda iyi düşûnuyorum aslında şu yanak kulağa yakın yerden yapılan güzel gibi bide kaş ama en güzeli gerdirme tabi ama şimdilik erken onun icinde
Artık çogu işlemler narkoz olmadan da yapılabiliyor. Bu hem maddi anlamda hemde daha hızlı normal hayata dönme anlamında kazanç sağlıyorAynen , ameliyat değil sonuçta
Aynen zaten , başarılı olmaydı kesikle yapılan yüz germeye gerek kalmazdı . Sonuçta sadece kısa dönemde belki iyi sonuçlar alınsada ki çoğu insanın yüz simetrisi bozulmuş . Daha çok geliştirmeleri gerekiyor bence . Boşa giden para acı ve sonuç , kimse memnun değil .İp askı, özelliklemkolojen içerikli olanlar bir tık daha iyi. Ama şöyle bir olumsuz tarafı var. O ip muhakkak düşecek, he kolojen li olan ipler düşse de içeriden kolojen takviyesi yapacak ve yapılan bölgeye iyi gelecek. Ama misal sağ tarafa yapılan ip askı sola göre erken düştügünde ne olacakO zamanda yeniletmek gerekecek belki, yani belkide uzun süre kalmayacak..
Bende düşündüm ip askı, ama mantıken olayı ciddi konulup düşününce vazgeçtim. Gerçekten uygun bir işlemde degil. En güzeli germe...
Şu en son çıkam baya uzun süre etkili diye biliyorum 5 sene kadar yanlış mı biliyorumAynen zaten , başarılı olmaydı kesikle yapılan yüz germeye gerek kalmazdı . Sonuçta sadece kısa dönemde belki iyi sonuçlar alınsada ki çoğu insanın yüz simetrisi bozulmuş . Daha çok geliştirmeleri gerekiyor bence . Boşa giden para acı ve sonuç , kimse memnun değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?