Ooo süper olur vallaBende bütçe denkleştirdigim zaman kol meme karın yaptırıcam inş.Mide ameliyatından dolayı kilo kaybından baya bir derim var
Bu pandemi kadınlara hiç yaramadı akşama kadsr aha şuram şöyle buram böyle diye diyeOoo süper olur vallaBenimde kollar bedene göre kalın biraz Bakalım... Şu sıralar yüz işlemlerine sarmış durumdayım Yüz germe bile düşündüm ama doktorumdan azarı yiyince erteledim Ufak dokunuşlar falan işte, idare ediyorum..
Aynen aynenBu pandemi kadınlara hiç yaramadı akşama kadsr aha şuram şöyle buram böyle diye diye
Şimdiden güzelmiş. Eminim daha mutlu edecek seni. Ben de 3 ay önce boynun iki tarafında kalıcı dolgu vardı onları aldırdım. Ama hiç keloid yapmayan bünye boyunda hipertrofik skar yaptı kabardı. 4 kutu scarex jel, bepantol scar jel dermatix jel kullandım ama faydası olmadı. Bu konuda bir önerin var mı tatlım. Çok üzülüyorum. Çok kötü görünüyor. Yapan dr dan nefret ettim. Kabarıklık kötü ve sert. Normal ameliyat izi gibi değil. Keloid benzeri bir şey oluştu.Valla şu an tavşan gibiyimAma tavşanlık yakıştı valla bana Her gören vauuvvvvvv diyor yani, o derece
Çok ödem var, insin de bakalım sonuç nasıl olacak
İçimi çok rahatlattın ya teşekkür ederim. Doktora cok guvenerek yaptırdım ama iste insan korkuyo yine de Bı. Benim de iki gun oldu agzım tamamen acık desem yeridir ust dıslerım tamamen ortada ıns bir an once ıner aynaya bakmak istemiyorumAllah Allah... Neden yazmadı acaba.. Neyse, birşey olmaz inşallah
Çok ödem oluyor evet, elmacık kemiklerime kadar şişti yüzümNazobial çizgilerin falan hepsi kayboldu, tombul yüzüm oldu Kiraz sapı ve Mısır püskülü çayı demleyip içiyorum ödem atmak için
Konuşabiliyorum ama gülmek fenaÖn üst iki dişim görünüyor evet ama inecek.. İstesen de istemesen de inecek Neyimiz inmedi ki, o inmesin
Nası paylasılıyor foto ben paylasamadımValla billa yaaaaYaptıranlar yazıyor yaptırdım diye gerisi yok. Sağolsun lar hiç tam bilgi alamadım yaptırmadan önce. Ya yazıp paylaşıp kayboldular. Tam net ne foto paylaştılar ne süreç...
Bende yaptırdım gitti valla naapim
Paylaşırım tabi inşallah
Benim ameliyat üstünden 50 saat felan gectı 2 gun yeni bitti yani su an cok fazla ödem var. Bir de dısımın tamamı gözüküyor. Konusurken bile zorlanıyorum
Bana özelden foto atarmısın?Şimdiden güzelmiş. Eminim daha mutlu edecek seni. Ben de 3 ay önce boynun iki tarafında kalıcı dolgu vardı onları aldırdım. Ama hiç keloid yapmayan bünye boyunda hipertrofik skar yaptı kabardı. 4 kutu scarex jel, bepantol scar jel dermatix jel kullandım ama faydası olmadı. Bu konuda bir önerin var mı tatlım. Çok üzülüyorum. Çok kötü görünüyor. Yapan dr dan nefret ettim. Kabarıklık kötü ve sert. Normal ameliyat izi gibi değil. Keloid benzeri bir şey oluştu.
Ödem daha fazla sende sanki, yani foto çok yakından çekildiği içinde çok daha şiş görünüyor olabilir. Ama erken süreç daha, gerçekten zamanla azalacak ödem ve dudak inecek aşşagı. Dudakta çok şiş oldugı için iyice yukarı kalkıyor.Benim ameliyat üstünden 50 saat felan gectı 2 gun yeni bitti yani su an cok fazla ödem var. Bir de dısımın tamamı gözüküyor. Konusurken bile zorlanıyorum
Gönderdim canımBana özelden foto atarmısın?
Antibiyotik yarın eczaneden alıp kullanıcam günde kac tane ıcıyorsunuz siz. Evet ben de çok ödem oldu saflıgıma geldı dun su bile ıcmedım bugun 2 litreden fazla ıctım tavsiyelerin için çok tesekkurlerÖdem daha fazla sende sanki, yani foto çok yakından çekildiği içinde çok daha şiş görünüyor olabilir. Ama erken süreç daha, gerçekten zamanla azalacak ödem ve dudak inecek aşşagı. Dudakta çok şiş oldugı için iyice yukarı kalkıyor.
Ödem atıcı şeyler iç, ye tavsiyem. İnşallah enfeksiyon falan olmaz, antibiyotik yazmadığı için söyledim.
Doktor yazmadan antibiyotik almazsın ki...Antibiyotik yarın eczaneden alıp kullanıcam günde kac tane ıcıyorsunuz siz. Evet ben de çok ödem oldu saflıgıma geldı dun su bile ıcmedım bugun 2 litreden fazla ıctım tavsiyelerin için çok tesekkurler
Doktor yazmadan antibiyotik almazsın ki...
Bol su iç, kiraz sapı, mısır püskülü al aktardan.Onu demle, iç, çok iyi geliyor
Ben de Ali Şahan I araştırıyorum . TV de izlediğime göre kesi olmadan çok güzel sonuçları var . Kaş kaldırma , dudak kaldırma , yüz ovalı verme vb .. cok beğeniliyormuş ama Ankara da sanırım kendisi .Kızlar, kış geldi. Estetik mevsimi geldi yaniUzun süredir liplift ameliyatı araştırıyorum. Dudaklarıma daha önce hyalüronik asit dolgusu ve yağ dolgusu yaptırdım. Eskisi kadar ince degil ama üst dudağımı yukarı doğru kaldırınca daha geniş ve güzel duruyor Liplift ameliyatı olmak istiyorum. Ama süreç nasıl ilerliyor? Ameliyat olanlardan süreç bilgisi rica ediyorum İyileşme süresi, dikişler, iz... Ne gibi sıkıntılar oluyor? Bilgi verirseniz sevinirim
Resmen dudağıni ari sokmuş gibi hep ödem belli zamanla iner bence böyle kalamaz
Meme ve karın ameliyatını bir arkadaşım aynı ameliyatta yaptırdı ve çok başarılı bir ameliyat oldu , çok memnun kaldı . Zaten 10 günlük bir zamanı var dı T rde hepsi bu 10 gün içinde oldu bitti.Bende bütçe denkleştirdigim zaman kol meme karın yaptırıcam inş.Mide ameliyatından dolayı kilo kaybından baya bir derim var
Ne güzel ben yaptırırsam ilk kol ve meme düşünüyorum 3 ü bir arada olursa ne güzel olur tabiMeme ve karın ameliyatını bir arkadaşım aynı ameliyatta yaptırdı ve çok başarılı bir ameliyat oldu , çok memnun kaldı . Zaten 10 günlük bir zamanı var dı T rde hepsi bu 10 gün içinde oldu bitti.
Ben sizin yerinizde olsam hepsini birden düşünürdüm . Ama tabi kol ameliyatı ne kadar sürer bilmiyorum . Genelde meme ve karını aynı ameliyatta yapabiliyorlar .Ne güzel ben yaptırırsam ilk kol ve meme düşünüyorum 3 ü bir arada olursa ne güzel olur tabiağrı benim için hiç sorun değil zaten yaptırabileyimde katlanırız
Kesi olmadan nasıl yapıyormuşBen de Ali Şahan I araştırıyorum . TV de izlediğime göre kesi olmadan çok güzel sonuçları var . Kaş kaldırma , dudak kaldırma , yüz ovalı verme vb .. cok beğeniliyormuş ama Ankara da sanırım kendisi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?