Canım, dikiş in yenilendi şu an ve mesafe daha kısaldı herhalde dimi. Yani sil baştan yeniden işlem yapıldı? Ücret olarak ne kadar ödedin, revizyon olunca daha mı pahalı oluyor yoksa normal ücret mi aldı?Evet , melisin doktoru Cem Payaslı , ben daha önceden Ömer sağıra yaptırmıştım şimdi revizyonu yaptırdım bu akşam , işlem 25 dk sürdü Cem bey çok profesyonel ve temiz bir yer ,.. sonuçlar için su an çok erken , ama zannediyorum eskisinden çok daha iyi bi operasyon oldu , şimdilik memnunum , sonuçları bi haftaya kadar göreceğiz , yazarım
Merhaba, son durumunuz nedir?Bikere taktım kontrole giderken 3. Gün çok sinir bozucu geriliyor buharlanıyor garip bi his ama çokta önemli değil dikişin alınmasına iki günüm kaldı
Merhaba ben de ameliyat oldum ve dudagım cok felaket sis ve kalkık konusamıyorm bile siz ne zaman ılac kullanmaya basladınızValla ilk andan itibaren sisti benim ust dudak cokk kotuydu ayni gun dahi yemek yiyemedim su icemedim kucuk kasikla iciyordum suyu bu 1 hafta surdu assagi yukari ama tam rahatlamam 2 ayi buldu ama nsonuc iyi deger evet gulemiyorsun
Ben ilac kullanmadimki hicMerhaba ben de ameliyat oldum ve dudagım cok felaket sis ve kalkık konusamıyorm bile siz ne zaman ılac kullanmaya basladınız
Merhaba ben de ameliyat oldum ve dudagım cok felaket sis ve kalkık konusamıyorm bile siz ne zaman ılac kullanmaya basladınız
Nasıl yani? İşlemden sonra antibiyotik ve agrı kesici yazmadı mı doktorunuz??Ben ilac kullanmadimki hic
Evet antibiyotik kullandim agri kesicide yazdi ama kullanmadim agrim yoktu ilac kullanma taraftari hic olmadigim icin antbiyotik bile gereksiz ben yurt disinda yaNasıl yani? İşlemden sonra antibiyotik ve agrı kesici yazmadı mı doktorunuz??
Ama o ağrı kesicilerin ödem atma etkisi de var. Yani doktorum agrın olmazsa bile agrı kesicini düzenli iç demişti.Evet antibiyotik kullandim agri kesicide yazdi ama kullanmadim agrim yoktu ilac kullanma taraftari hic olmadigim icin antbiyotik bile gereksiz ben yurt disinda ya
Merhabalar antıbıyotıği nasıl surdun ben de bandaj var halaAma o ağrı kesicilerin ödem atma etkisi de var. Yani doktorum agrın olmazsa bile agrı kesicini düzenli iç demişti.
Antibiyotik de önemli tabiki, sonuçta kesiliyor, deri et çıkarılıyor. Az dikiş te olmuyor yani.. Ayrıca alerji ilacı bile kullandım ben.
Krem degil, hap şeklinde içiliyorMerhabalar antıbıyotıği nasıl surdun ben de bandaj var hala
Anladım bana antibiyotik yazmamıs iki agrı kesici iki krem yazmıs agrı kesicilerı kullanıyorum. Benim dudagım da asırı odem oldu konusamıyorm bile sizde de bu durum oldu mu bir de ust dişimin tamamı gözüküyor su anKrem degil, hap şeklinde içiliyor
Canım merhaba. Memnun musun liplift ameliyatından.Nasıl oldun.Krem degil, hap şeklinde içiliyor
Gene sen yaptırıp senin tecrübelerini okuyacaz gibi geldi banaValla bende dörtgözle buraya yazılacak yorumları bekliyorum ama pek yazan yok. Bu gidişle ameliyat olup kendi sürecimi yazacağım galiba
Ooo zayıflamak için birebirValla ilk andan itibaren sisti benim ust dudak cokk kotuydu ayni gun dahi yemek yiyemedim su icemedim kucuk kasikla iciyordum suyu bu 1 hafta surdu assagi yukari ama tam rahatlamam 2 ayi buldu ama nsonuc iyi deger evet gulemiyorsun
Allah Allah... Neden yazmadı acaba.. Neyse, birşey olmaz inşallahAnladım bana antibiyotik yazmamıs iki agrı kesici iki krem yazmıs agrı kesicilerı kullanıyorum. Benim dudagım da asırı odem oldu konusamıyorm bile sizde de bu durum oldu mu bir de ust dişimin tamamı gözüküyor su an
Aa yaptırdın mi hayırlı olsun sonuçları paylaşırsın umarımAllah Allah... Neden yazmadı acaba.. Neyse, birşey olmaz inşallah
Çok ödem oluyor evet, elmacık kemiklerime kadar şişti yüzümNazobial çizgilerin falan hepsi kayboldu, tombul yüzüm oldu Kiraz sapı ve Mısır püskülü çayı demleyip içiyorum ödem atmak için
Konuşabiliyorum ama gülmek fenaÖn üst iki dişim görünüyor evet ama inecek.. İstesen de istemesen de inecek Neyimiz inmedi ki, o inmesin
Valla şu an tavşan gibiyimCanım merhaba. Memnun musun liplift ameliyatından.Nasıl oldun.
Valla billa yaaaaGene sen yaptırıp senin tecrübelerini okuyacaz gibi geldi banaçok fotonu görmedim ama gördüklerim yetti
Bende yaptırdım gitti valla naapimAa yaptırdın mi hayırlı olsun sonuçları paylaşırsın umarım
Bende bütçe denkleştirdigim zaman kol meme karın yaptırıcam inş.Valla billa yaaaaYaptıranlar yazıyor yaptırdım diye gerisi yok. Sağolsun lar hiç tam bilgi alamadım yaptırmadan önce. Ya yazıp paylaşıp kayboldular. Tam net ne foto paylaştılar ne süreç...
Bende yaptırdım gitti valla naapim
Paylaşırım tabi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?