İnanma onlara , yüzü öyle iplerle uzun süre hiç bir doktor geremez . Bunlar şu an da para tuzagı . Yasin genç zaten daha ihtiyacın yoktur . İlerleyen zamanlarda mutlaka alternatifleri çıkacaktır . Yüzünle oynama şu an da yani . Sadece C vitamini collagen ve pahalı olmayan bir cilt nemlendiriciyle şimdilik kurtarırsınŞu en son çıkam baya uzun süre etkili diye biliyorum 5 sene kadar yanlış mı biliyorum
Yüzüm var profil resmimde tıklarsan büyür boyun kısmım biraz sıkıntılı 50 kilo verince ama çok çok kötü diyemem gene de inş. Hepimiz her istediğimizi yaptırırır mutlu oluruZİnanma onlara , yüzü öyle iplerle uzun süre hiç bir doktor geremez . Bunlar şu an da para tuzagı . Yasin genç zaten daha ihtiyacın yoktur . İlerleyen zamanlarda mutlaka alternatifleri çıkacaktır . Yüzünle oynama şu an da yani . Sadece C vitamini collagen ve pahalı olmayan bir cilt nemlendiriciyle şimdilik kurtarırsın
Dogru noktalara yapılan dolgu bile yüzün daha gergin, daha diri görünmesine katkıda bulunuyor..İnanma onlara , yüzü öyle iplerle uzun süre hiç bir doktor geremez . Bunlar şu an da para tuzagı . Yasin genç zaten daha ihtiyacın yoktur . İlerleyen zamanlarda mutlaka alternatifleri çıkacaktır . Yüzünle oynama şu an da yani . Sadece C vitamini collagen ve pahalı olmayan bir cilt nemlendiriciyle şimdilik kurtarırsın
Evet şimdi gördüm yüzünü , boynun gözükmüyor . Ama yüzünde bir sarkma yok. Gayet güzel yüz hatların var . Zaten boyun kiloyla sarkmaz . Toplar kendini . Boyun yaş ilerleyince gösterir kendini . Çok kilo verdiğin icin zamanla toparlanacaktır .Yüzüm var profil resmimde tıklarsan büyür boyun kısmım biraz sıkıntılı 50 kilo verince ama çok çok kötü diyemem gene de inş. Hepimiz her istediğimizi yaptırırır mutlu oluruZ
Aynen o bile çok etkili oluyor .Dogru noktalara yapılan dolgu bile yüzün daha gergin, daha diri görünmesine katkıda bulunuyor..
Boyun bölgesi için gençlik aşıları var. Onlarda güzel sonuçlar veriyor, bir araştır istersenYüzüm var profil resmimde tıklarsan büyür boyun kısmım biraz sıkıntılı 50 kilo verince ama çok çok kötü diyemem gene de inş. Hepimiz her istediğimizi yaptırırır mutlu oluruZ
Nemlendireceksin ne varsa elinde , boyunda öyle yüz cildimiz kuru , nemli ve yağlı olabiiir ama boyunda öyle bir cilt çeşidi yok . Sadece nemlendireceksin . Krem , yağ süreceksin .Boyun bölgesi için gençlik aşıları var. Onlarda güzel sonuçlar veriyor, bir araştır istersen
Hemmeenn sürüyorumNemlendireceksin ne varsa elinde , boyunda öyle yüz cildimiz kuru , nemli ve yağlı olabiiir ama boyunda öyle bir cilt çeşidi yok . Sadece nemlendireceksin . Krem , yağ süreceksin .
Sür sürHemmeenn sürüyorum
Boyun bizim yüz cilt tipimiz gibi değil çünkü , kuru ve ona hiç bakmıyoruz . Sıra gelmiyor kiSür sür
Valla ben sürdümSür sür
Ne sürdün ?Valla ben sürdüm
Gratiste simple da çok güZel indirimler vardı kaptım hafta içi su bazlı hoşuma gidiyor hafifNe sürdün ?
Evet bunda hyarulonic acid yazıyor , bunu tablet olarak alsan daha faydalı .Gratiste simple da çok güZel indirimler vardı kaptım hafta içi su bazlı hoşuma gidiyor hafifben düzenli roller yapsam çok iyi olacakta hep unutuyorum inş. Arkadaş rustadan şu serumu getirecek gençlik aşısı dedinizde okudum buda onlardanmış galiba
Kolojen hy acid zaten alıcam buda dıstan alternatif olsunEvet bunda hyarulonic acid yazıyor , bunu tablet olarak alsan daha faydalı .
Aynen , ama öncelikle içten sonra dıştan . Ben bunları yıllardır alıyorum . Faydasını da çok görüyorum . En azından beni yakından tanıyanlar biliyorlar . Bu konuda çok araştırdım yıllardan beri ve uyguluyorum .Kolojen hy acid zaten alıcam buda dıstan alternatif olsun
Tavsiye ettigin, bunları içeren tek bir tablet varmı, yoksa ayrı ayrı mı almak lazım?Valla kızlar bir de şunu size söyliyeyim , öyle çok ünlü ürünlere para vermeyin yüz kremleri için . Yüzü içten beslemek lazım .
Para verecekseniz vitaminlere verin , aynı saçlarda olduğu gibi .
Dediğim gibi C vitamini özellikle ester-C yaşlılık önleyici , ester-C bütün hücreleri yeniliyor . Collagen artı birde hyaruionic acid tablet . Bunları aldıktan sonra yüzünüzü basit bir C vitamini olan bir cremle bile besleseniz sonuç mükemmel olacak
Bende onu yazacaktım düZenli kullanıyomuş bizede tavsiye etsinTavsiye ettigin, bunları içeren tek bir tablet varmı, yoksa ayrı ayrı mı almak lazım?
AhahahjdkdjdjdkkdndndjBende onu yazacaktım düZenli kullanıyomuş bizede tavsiye etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?