Liplift yaptıranlar,bilgi paylaşımı lütfen

Şu en son çıkam baya uzun süre etkili diye biliyorum 5 sene kadar yanlış mı biliyorum
İnanma onlara , yüzü öyle iplerle uzun süre hiç bir doktor geremez . Bunlar şu an da para tuzagı . Yasin genç zaten daha ihtiyacın yoktur . İlerleyen zamanlarda mutlaka alternatifleri çıkacaktır . Yüzünle oynama şu an da yani . Sadece C vitamini collagen ve pahalı olmayan bir cilt nemlendiriciyle şimdilik kurtarırsın

Yüzüm var profil resmimde tıklarsan büyür boyun kısmım biraz sıkıntılı 50 kilo verince ama çok çok kötü diyemem gene de inş. Hepimiz her istediğimizi yaptırırır mutlu oluruZ

Dogru noktalara yapılan dolgu bile yüzün daha gergin, daha diri görünmesine katkıda bulunuyor..

Yüzüm var profil resmimde tıklarsan büyür boyun kısmım biraz sıkıntılı 50 kilo verince ama çok çok kötü diyemem gene de inş. Hepimiz her istediğimizi yaptırırır mutlu oluruZ
Evet şimdi gördüm yüzünü , boynun gözükmüyor . Ama yüzünde bir sarkma yok. Gayet güzel yüz hatların var . Zaten boyun kiloyla sarkmaz . Toplar kendini . Boyun yaş ilerleyince gösterir kendini . Çok kilo verdiğin icin zamanla toparlanacaktır .

Boyun bölgesi için gençlik aşıları var. Onlarda güzel sonuçlar veriyor, bir araştır istersen

Boyun bölgesi için gençlik aşıları var. Onlarda güzel sonuçlar veriyor, bir araştır istersen
Nemlendireceksin ne varsa elinde , boyunda öyle yüz cildimiz kuru , nemli ve yağlı olabiiir ama boyunda öyle bir cilt çeşidi yok . Sadece nemlendireceksin . Krem , yağ süreceksin .

Boyun bizim yüz cilt tipimiz gibi değil çünkü , kuru ve ona hiç bakmıyoruz . Sıra gelmiyor ki hepimiz önceligi yüze vermişiz. Mesela yüz germe yaptırmış bir bayan yüzü çok güzel ama boyundan kendini ele veriyor.
Boyunda bütün vüvudumuz gibi nemlendirilmek istiyor . Kimi insan şanslı digerlerine göre vücûdu eğer kuru değilse yağlıysa

Valla kızlar bir de şunu size söyliyeyim , öyle çok ünlü ürünlere para vermeyin yüz kremleri için . Yüzü içten beslemek lazım .
Para verecekseniz vitaminlere verin , aynı saçlarda olduğu gibi .
Dediğim gibi C vitamini özellikle ester-C yaşlılık önleyici , ester-C bütün hücreleri yeniliyor . Collagen artı birde hyaruionic acid tablet . Bunları aldıktan sonra yüzünüzü basit bir C vitamini olan bir cremle bile besleseniz sonuç mükemmel olacak

Gratiste simple da çok güZel indirimler vardı kaptım hafta içi su bazlı hoşuma gidiyor hafif ben düzenli roller yapsam çok iyi olacakta hep unutuyorum inş. Arkadaş rustadan şu serumu getirecek gençlik aşısı dedinizde okudum buda onlardanmış galiba

Eklentiler

• Screenshot_20201221-020505_Gallery.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 69
Evet bunda hyarulonic acid yazıyor , bunu tablet olarak alsan daha faydalı .

Kolojen hy acid zaten alıcam buda dıstan alternatif olsun
Aynen , ama öncelikle içten sonra dıştan . Ben bunları yıllardır alıyorum . Faydasını da çok görüyorum . En azından beni yakından tanıyanlar biliyorlar . Bu konuda çok araştırdım yıllardan beri ve uyguluyorum .

Tavsiye ettigin, bunları içeren tek bir tablet varmı, yoksa ayrı ayrı mı almak lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…