- 27 Şubat 2014
- 297
- 142
- 34
akçaağaç şurubu zaten maple shrup. şişenin üstünde öyle yazıyor.ben bugün başlicam kararlıyım... sadece 400 ml yeşil çay içtim şimdiye kadar, birazdan dışarı çıkıcam bimlerde de varmış sanırım uygun fiyata bi kaç biyere bakıcam.. maple shrup da aynı işlevi görüyormuş heralde hiç olmadı bal alıcam bi arkadaş bal kullanarak 6 günde 5 kilo vermiş
deniz tuzu olduğu için yapmaz sanmıyorumaklıma takılan, sabah içtiğimiz tuzlu su ödem yapmaz dimi vücutta ? şimdi 3 kuru kayısı üstüne yarım bardak içtim ama tedirginim
inanır mısın bende öyle yaptım ilk gün :) bunu nasıl içicem yaa gün mü geçer bununla derken. alıştım 3 gün bittidün dayanamadım sabahtan da aç kalınca akşam makarna filan yedim, bu sabah -200 le 62.9 çıktım.. bugün tam anlamıyla diyete başlamış bulunuyorum :)
aa sonuçların nasıl peki, ben bi türlü istikrarla yürütemedim regl olcam inanılmaz bi iştah var engel olamıyoruminanır mısın bende öyle yaptım ilk gün :) bunu nasıl içicem yaa gün mü geçer bununla derken. alıştım 3 gün bitti
Kızlar bu akçaağaç şurubu yerine bal (doğal olanlardan),esmer şeker v.b şeyleri kullansak olmaz mı ? Birde kullananlar akçaağaç şurubunun tadı nasıl birşey ? Bunu yapanlar veya bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Ona göre akçaağaç şurubu araştıracağım.
regliydim vücudum su topladığından asıl kilomu bilmiyorum.aa sonuçların nasıl peki, ben bi türlü istikrarla yürütemedim regl olcam inanılmaz bi iştah var engel olamıyorum
gerçek mi ama araştır benceBal olmaz diyorlar ille de akçaağaç şurubu :) ben daha almadım ama internette buldum bir tane 33 TL'ye... Normalde 60 TL falan. Ondan sipariş edip başlamayı düşünüyorum bu hafta.
tatlı bişiKızlar bu akçaağaç şurubu yerine bal (doğal olanlardan),esmer şeker v.b şeyleri kullansak olmaz mı ? Birde kullananlar akçaağaç şurubunun tadı nasıl birşey ? Bunu yapanlar veya bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Ona göre akçaağaç şurubu araştıracağım.
regl olduğum halde. bayramdan alnımın akıyla çıktım. birde sanki çikolata abur cubur tadını unuttum. tek kötü yanı sürekli wc ye gidiyorum iş yerinde adım çişliye çıkacakaa sonuçların nasıl peki, ben bi türlü istikrarla yürütemedim regl olcam inanılmaz bi iştah var engel olamıyorum
gerçek mi ama araştır benceyani orijinal olanlarıyla arasında yarı yarıya fark var neredeyse. pek güvenilir gibi gözükmüyor
Bende bakayım bi orayabaktığım siteyi burda önermişlerdi ama internette yorumları okuyunca pek güvenilir bir site olmadığını gördüm. onun yerine gurmenet'e baktım orda 38 TL'ye iyi bir markanınkini buldum. En azından daha bilindik bir site imiş. Ordan almaya karar verdim.
Bende bakay
Bende bakayım bi oraya
Arnavut biberini kurutulmuş buldum bi aktarda. Cekmediler duramayiz acidan burda her taraf batar diye. Başka aktaran gittim arnavut biberi diye normal toz acı biber vermeye kalkıştı ( adamın günahını almayayim belki de toz halidir) bende kuruşunu alıp robotta çektim. Tabi bi hata yapıp çekirdeklerini cikarmamistim çoğunu çöpe attimarnavut biberi toz şeklinde bulabilir miyim acaba? sen nasıl/nerden aldın?
merhaba...Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende şurupları aldım. Fakat iyodu giderilmemiş tuzu ve arnavut biberini bulamadım siz nerden aldınız artık yarın başlamak istiyorum
Çok teşekkür ederimm. Artık bende sizinleyim. 14 gün bende deneyeceğim. :)merhaba...
iyodu giderilmemiş tuz deniz tuzu. arnavut biberinide toz bulmak zor aktardan aldım. kurutulmuşunu. çekirdeklerini çıkarıp robotto toz olasıya kadar çekebilirsin. daha sonra süzgeçten geçirdim
Ne güzel olur tek olmam . kaç kilosnuz?Çok teşekkür ederimm. Artık bende sizinleyim. 14 gün bende deneyeceğim. :)