Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha önce de 2 gün yapmıştım daha fazla dayanamıyorum çünkü bende migren var çok zor oluyor hiç acıkmıyorsun normal birinde başağrısı da olmuyormuş ama benim migren çok şiddetli yapamadım. ilk yaptığımda da bu kadar kilo vermiştim. ve işin ilginç tarafı ben direk normal yemeğe başladım ve kilo vermeye devam ediyorum. yağlar hala parçalanmaya devam ediyor dışkımdan ve idrarımdan akıntımdan anlıyorumGerçekten işe yarıyor yani?
Nasıl yapılıyor bu diyet sürekli limonata mı içiyoruz ki :) hihih
aktardan aldım 50 tl :/ iki tane alınca 90 lira oluyordu.ya bu akçaağaç şurubunu ucuza bulabileceğimiz bir yer yok mudur? 60 TL'den aşağı yok (
aktardan aldım 50 tl :/ iki tane alınca 90 lira oluyordu.
yarından sonra bende başlamak istiyoruum hatta yarın başlamak istiyorum çok beğendim bu diyeti bbeeeen ama limon dışında malzemem yok, akçaağaç şurubuda pahalıymış.. napılabilir bilemedim şu an..
ben bugün başlicam kararlıyım... sadece 400 ml yeşil çay içtim şimdiye kadar, birazdan dışarı çıkıcam bimlerde de varmış sanırım uygun fiyata bi kaç biyere bakıcam.. maple shrup da aynı işlevi görüyormuş heralde hiç olmadı bal alıcam bi arkadaş bal kullanarak 6 günde 5 kilo vermiş
iyi bulmuşsun sen yine, ben her yeri gezdim şimdi ama yok yokk. küçük bi şişe bal himalaya tuzu toz kırmızı biber ve limon alıp geldim artık böyle yapıcam.. şu saate kadar da bişey yiyip içmedim zor oldu ya