Limonata Diyeti Listesi

melonimo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3
0
Arkadaşlar merhaba ben bugun limonata diyetine başladım internetten yaptığım arastırmada 10 ila 40 gün arası yapılması gerektiğini ve limonata dışında hiç bir sıvının ve katı maddenin alınmayacağı yazıyor bu da bana ımkansız geldi yapan birisi varsa bana yardımcı olabilirim mi hangi gıdaları alıp almamam konusunda şimdiden teşekkürler :)

Bahsettiğiniz şey master cleanse olarak da geçiyor.
Minimum 7 maksimum 40 günlük bir detoks programı.
Yaptığınız süre boyunca sadece günde 6-8 bardak limonata (her bir bardak için yarım limonun suyu, çeyrek kaşık kırmızı biber, su ve akçaağaç şurubu 2 kaşık).Bunun yanı sıra 2-3 litre su içiyorsunuz.Sabahları tuzlu su ile bağırsak temizliği, akşam yatmadan önce de sinameki çayı ya da benzeri ile bağırsak boşaltımı yapıyorsunuz.

Katı ya da bu tarif harici sıvı (su hariç) hiçbir şey yenmiyor, içilmiyor.
Detoks sonunda normal beslenmeye bir çırpıda geçilmiyor, 2-4 gün arası portakal suları, sebze suları içiliyor.

Bundaki asıl mantık, vücudun toksinlerden arınması , bir nevi detoks yani ama 7-40 gün arası sadece bununla yaşanınca ister istemez kilo kaybı inanılmaz fazla oluyor.

3 kere denedim, hiçbirinde 18 saatin üzerine çıkamadım
Çok büyük bir irade, doktor kontolünde gidişat ve de yemek yemeyi unutmak gerekiyor, kısacası ben başaramadım

anam bu nasıl bir diyet kankidoşşş. adam ölür. denesemmi acaba. yapabilirmiyimki. düşünsene 1ayda 70oluyrmuşum :)

ben bu diyeti tam 14 gün yaptım sadece limonlu su ve yeşil çay içtim
çok zorlayıcı oluyo açlıktan ziyade yorgunluk ve halsizlik çok çok fazla oluyo
14 günde 18 kilo verdim ama diyeti bırakmama rağmen bi süre bişey yiyememiştim
kesinlikle denemeyin kızlar sonra hemen almadım kiloları zamanla dikkat etmediğim için aldım ama yine de denemeyin derim ben.

dr kontrolünde olmadan hayatta yapılmaz bu diet be ,ölür insan,3 günde 50 kilo olcaksın deselr yine yapmam ..

14 günde 18 kv abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.seytan dürtme beni dürtmeeeeeee

gerçekten dürtmesin şeytan :)
inan bana yapma pişman olursun denediğim içi söylüyorum ileri obetize hastalarının doktor kontrolünde yapması lazım kesinlikle anlık gaza gelme lütfen :)

ben tam ileri obezite vakasıyım:) valla sabrından dolayı tebrik ederim. keşke geri kg da almasaydın.

Bir diğer obezite vakası da ben

14 günde 18 süper ama çok zor, 14 değil 3 gün yapsak nasıl olur ? Ne dersiniz kızlar ? Sonra dietlerimize devam ederiz, benim ki tıkandı zayıflayamıyorum yaa.. Belki bu diet o zinciride kırar.

bencede cok zor yaaa....

yapmak isterdim iradeliyimde yaparim aslinda ama kizim var nasil ilgilenirim sonra kizimla.biraz tehlikeli gibi geldi bana.

anam sen böyle diyince yapasım geldi yahu

bende yapmak istedim ama akçaağaç surubunu bulamadım sade limonşa olurmu acaba kızlar bilgisi olan varmı :)

Ah bu kilolar deprsyondayım resmen boyum:1.56 kilom:64 fenalardayım lahana çorbası diyetine başladım ama bundan sonra içtigim suyun içine mutlaka limon suyu ekliycem umarım faydası olur

yapanlar akçaağaç şurubunu nerden buldunuz? bulsam hemen başlıcam:2: cevaplarsanız sevinirim tşk...

bayağıdır bu dieti araştırıordum akçaağaçı nerden bulurum die bakınıyordum sonunda bir internet sitesinde buldum 35 tl idi en ucuzu. sonra daha da taktım kafaya yabancı sitelere girdim insanların günlüklerini okudum , alternatifleri var mı bunları araştırdım... yapmak isteyipte maple şurup bulamadığı için yapamayan varsa agave şurupta kullanılabiliyormuş kaktüsden elde edilen pekmez, bal diyelim. üstelik maple şuruptan daha tatlı olmasına rağmen şeker oranı daha düşük. diabetik ve düşük kalorili diet yapmak isteyenlere tavsiye edilior... iki şurubu karşılaştırdım içerik olarak aynılar hatta agave şurup düşük kalorisi birkaç artısıyla daha avantajlı üstelik ucuz ve kolay bulunabiliyor... şu an maple şuruplar türkiye'de en aşağı 50-60 lira agave ise 17-19 arası değişiyor ben 17 liraya 4 şişe sipariş ettim...1 şişe de akçaağaç şurubum var ve bugün başlamış bulunuyorum...87 kilo ile başladım bakalım ne olacak:) şu saate kadar 1 bardak su ve bir bardak limonatayla durdum birazdan kalkıp spor yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…