- 29 Eylül 2015
- 6
- 0
- 31
85 kiloyum başladım bugün. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)Ne güzel olur tek olmam . kaç kilosnuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
85 kiloyum başladım bugün. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)Ne güzel olur tek olmam . kaç kilosnuz?
Çok teşekkür ederimm. Artık bende sizinleyim. 14 gün bende deneyeceğim. :)
Hoşbuldum :) çok teşekkür ederim. Hemen aktara gidiyim :)hoşgeldinizz :) ben daha başlayamadım ama inş. birkaç güne başlayacağım. arnavut biberi olarak toz acı kırmızı biber var böyle daha çok turuncuya yakın bir renkte o çoğu yerde satılıyor sanırım aynı şey
hoşgeldinizz :) ben daha başlayamadım ama inş. birkaç güne başlayacağım. arnavut biberi olarak toz acı kırmızı biber var böyle daha çok turuncuya yakın bir renkte o çoğu yerde satılıyor sanırım aynı şey
hanımlar. o toz acı biberi aktara sorabilir misiniz ne biberiymiş olmadı benden ondan alcam diğer türlü iri taneli oluyor boğazıma yapışıyorHoşbuldum :) çok teşekkür ederim. Hemen aktara gidiyim :)
Bende aynı durumdan muzdaribim maalesef. Midemi bulandırdı sırf acı içtim desem yeridir. Arnavut biberin kurutulmuş olanları varmış tazeyken robottan geçmezmiş acıdan durulmazmış ortamda. Bugünde bulamadım. Ama yarın gene araştırmaya geçeceğim. Turuncu olanı da sorarım :)hanımlar. o toz acı biberi aktara sorabilir misiniz ne biberiymiş olmadı benden ondan alcam diğer türlü iri taneli oluyor boğazıma yapışıyor
İlk gün mahvolmustum bende . değişiklik yaptım karışımda limon suyunu her 250 ml için 2yk kullandım. 1,5 litrelik suya toplamda 12 yk limon suyu. 7 yk şurup ve çay kaşığıyla biber koydum. Diğer turlu basur oluruz yahuBende aynı durumdan muzdaribim maalesef. Midemi bulandırdı sırf acı içtim desem yeridir. Arnavut biberin kurutulmuş olanları varmış tazeyken robottan geçmezmiş acıdan durulmazmış ortamda. Bugünde bulamadım. Ama yarın gene araştırmaya geçeceğim. Turuncu olanı da sorarım :)
Hahaha katılıyorum ve basur olucam diye de korktum bende vallahi dayanmak çok zor. Dayanamadım sabah kahvaltı ettim zatenİlk gün mahvolmustum bende . değişiklik yaptım karışımda limon suyunu her 250 ml için 2yk kullandım. 1,5 litrelik suya toplamda 12 yk limon suyu. 7 yk şurup ve çay kaşığıyla biber koydum. Diğer turlu basur oluruz yahu
Biraz olsun alisabildin mi tadına? Birde benim Burnum aşırı hassaslasti. En ufak bi yemek kokusunu alır oldum. 5 ekimde bozcam 1 günlüğüne diyeti. Ablamin doğum günü :) umarım abartmam bozdum nasıl olsa diyeHahaha katılıyorum ve basur olucam diye de korktum bende vallahi dayanmak çok zor. Dayanamadım sabah kahvaltı ettim zaten
ara verdim :) biberi biraz abarttım sanırım göğüs kısmımda ve ensemde sivilceler çıkmaya başladı. ama çevremden olumlu tepkiler aldıkçada hoşuma gidiyordu yaptığım sıralar. yakın zamanda biber oranını azaltıp tekrar başlayacağım. sende durumlar nasıl? çok giremiyorum siteyeburası unutulmuş yahu :)
EkmekVarYenMi aradan baya geçti canım sen ne kadar süre yaptın ve sonuç nedir? :)
ara verdim :) biberi biraz abarttım sanırım göğüs kısmımda ve ensemde sivilceler çıkmaya başladı. ama çevremden olumlu tepkiler aldıkçada hoşuma gidiyordu yaptığım sıralar. yakın zamanda biber oranını azaltıp tekrar başlayacağım. sende durumlar nasıl? çok giremiyorum siteye
Durumlar nasıl merak ettim?ben de sonunda başladım bugün sabah mate çayı içtim 7li, az önce de limonatamdan içtim. yalnız biber boğazımı yaktı ve hep biber tadını aldım içerken, bir çay kaşığı koydum ama. yarım koymayı düşünüyorum sonrakilerde. bu arada biberi de aktardan aldım bahsettiğim toz acı biber.
Durumlar nasıl merak ettim?