Limonata Diyeti Listesi

Süper bişi bu yaaa bende deneyeceğim ama haftaya belki önce surubu almam lazımmmm

Yarın sabah bu detox programına ben de başlıyorum inşallah.. bir haftadır kendimi psikolojik olarak hazırlamış ve az önce de form çayımı içerek start vermiş bulunmaktayım.işyerimde bir bayan öve öve bitiremedi, kendisi yapmış ve çok faydasını görmüş.. ben de geçen hafta akçaağaç şurubumu aldım ve yarın için hazırım.

Gün içinde hep tedirgin olmama rağmen fazlasıyla iyiydi.Açlığa hiç tahammülüm yoktur ama bugün hiç yemek düşünmedim.Eşim şok oldu hatta bu duruma, sinirli gergin değilmiydin yani diye inanamadı :)) 9-10 bardaklık bir karışım hazırlamıştım ama 8 bardak tükettim ve yetti.her aç hissettiğimde hemen su ekleyip içtim ve hemen toparladım. Sonrasını bilmiyorum ama enerjim çok iyiydi, çalışan birisi olmama rağmen hiç yorgun veya halsiz düşmedim.inşallah böyle devam eder. Bu arada 65 kiloyum ve 1.60 boyundayım. Sigarayı bırakktığım için yaklaşık 5-6 kilo aldım..

Dun yazamadım.bugun 3. günüm ve ben hala devam ediyorum. Dun aksam üzeri bir baş ağrısı başladı, geçene kadar çok zorlandım gerçekten. Ama geçtikten sonra normale hayata döndüm ve diyete devam ettim. Bugun çok daha iyiydim. Limonatadan 4 ya da 5 bardak içtim sadece ve başka canım istemedi. Ben bugün daha çok içmem gerekir diye düşünüyordum ama yanılmışım. Bakalım yarın neler olacak.kilomda 63.2 olmuş bu arada :)

Merhaba arkadaşlar,

Ben de yarın bu temizleme programına başlıyorum, uzun süre ilaç kullandım ve bunlar vücudumda birikmelere sebep oldu, o yüzden vücudumu temizlemek istiyorum. Bana eşlik eden iradesi kuvvetli arkadaşlar varsa gelin beraber yapalım derim :KK66:

Merhaba arkadaşlar,

Ben de yarın bu temizleme programına başlıyorum, uzun süre ilaç kullandım ve bunlar vücudumda birikmelere sebep oldu, o yüzden vücudumu temizlemek istiyorum. Bana eşlik eden iradesi kuvvetli arkadaşlar varsa gelin beraber yapalım derim :KK66:

ya bende azyıflamak toksin atmak için yapmayı çok isterim fakat çoook sağlıksız bişey bu tarz diyetler yaa bence..
sonunda haberlerde duyuyoruz böbrekleri bitiyor milletin bir sürü şeyler oluyor bence yapmayın yaa sağlığımızı kaybetmemeliyiz çünkü herşeyin başı sağlık size deseler 3 günde 30 kilo verdiyorsunuz yinede yapmamalıyız sonuçta dönüşü olmayabilir ...

Bayanlar toplamda 14 gün yaptım ve 10 kilo verdim. Cildim çok düzeldi eskisinden daha enerjik hissettim diyet boyu. Ama ne yazıyorsa harfiyen uyguladım. Zihninizi hazırlayın gerçekten zor bir diyet ama neticeleri şahane:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de yapmak istiyorum akcagac surubunu nerden bulabilirim bulundugum yerde buyuk marketler yok intrrnetten neresi guvenilir?

Bayanlar toplamda 14 gün yaptım ve 10 kilo verdim. Cildim çok düzeldi eskisinden daha enerjik hissettim diyet boyu. Ama ne yazıyorsa harfiyen uyguladım. Zihninizi hazırlayın gerçekten zor bir diyet ama neticeleri şahane:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya bende bu diyete basladım 3 gündür yapıyorum ama tuvalete cıkamıyorum..

Hindistanda gurular, tibette kesisler neredeyse yemek yemeden bi omur geciriyorlar. Bide yuz yasina kadar yasiyo adamlar. Bu tip bi detoksun o kadar zararli oldugunu sanmiyorum. Mide dinlenir en azindan . Malzemeleri bulup basliycam bende.

bugün başladım. ilk olarak sabah uyanınca 1 lt tuzlu suyumu içtim. 2 lt şurup hazırladım gün içinde onu içeceğim.yatmadan önce de sinemaki çayı içeceğim ve tabi bol su

166 boyunda 61 kiloyum aslında 58 kiloydum ilaçlar yüzünden 2 hafta içinde aldım bu kiloları hedef 54. 54 olana kadar devam edicem

X