bugün 3. gün ve hala çok rahatım 61.2 ile başlamıştım bugün ise 59.8 kiloyum.dün regl olduğum halde iyi bir rakam bence.
buarada limonatanın tadı gerçekten çok güzel ve doyurucu.ben evli ve iki çocuk annesi olduğum için sürekli mutfaktayım ve buna rağmen canım yemek istemiyo.
bernde zayıflamak istiyorum ama olmuyo 72kg boyum 1,64
benimde olmuyo,az yiyemiyorum ben.yemek yemeyi çok seviyorum.bu detoksa başladım çünkü vücudumu arındırıp kilo vermek istedim ve beynimi buna şartladım.bu detoksta kesinlikle acıkmıyorsunuz ama sürekli yemek düşünürseniz de olmuyo.yemek yemeyi bu süre zarfında unutmak gerekiyor.
Arkadaşlar bu Beyonce'nin acil kilo vermesi için (film için) yaptığı lemonade diet, burdan duydumdu ben ilk.
Cayenne paper denen biber arnavut biberi olarak Türkçe' ye çeviriliyor, normal taze kırmızı uzun biber olması lazım ancak ben bunu hiçbir yerden bulamadım, elimde Kanada akçaağaç şurubum da var hali hazırda bekliyorum ya biri bana bişy desin bu kırmızı biberi ne yaptınız nasıl yaptınız, kırmızı biber olması şart cünkü asıl kırmızı renkli biber toksinleri atan, bu olmadan icmem anlamsız bana göre ..
Siz ne yaptınız hangi biberi kullandınız, bi el atıverin .. :18:
vaaawww süpersin harika irade. ama ben neyi nasıl yaptığınızı anlamadım. hani böyle liste gibi birşey yokmu? ne içicez diye?