Limonata Diyeti Listesi

bugün ikinci günüm gayet rahatım hiç acıkma olmadı.insanlar nasıl dayanıyo diyodum ama korktuğum gibi olmadı.bu sabah tuzlu suyuda içtim fakat pek hoş bişey değil.direk bağırsakları boşaltıyo.o yüzden daha çok su içtim.bu sabah tartılmayı unuttum artık yarın sabah tartılırım.ben dün aynı zamanda nezlede oldum ve felaket başımda ağrıyo.oyüzden diyet mi yaptı bu ağrıyı yoksa nezle mi bilemedim.dün akşamüstü ağrıdan duramayıp bi elma yedim ama sanırım detoksla alakası yok nezle ile alakalı burnum tıkalı çünkü...halsizlikde hissetmedim sadece nezlenin vermiş olduğu sersemlik var o kadar.

bugün 3. gün ve hala çok rahatım 61.2 ile başlamıştım bugün ise 59.8 kiloyum.dün regl olduğum halde iyi bir rakam bence.
buarada limonatanın tadı gerçekten çok güzel ve doyurucu.ben evli ve iki çocuk annesi olduğum için sürekli mutfaktayım ve buna rağmen canım yemek istemiyo.

tam olarak nasıl yaptığını ölçulerıyle anlatabılırmısın...

0.3 litrelik su bardağına 2 çorba kaşığı akçaağaç şurubu ,iki çorba kaşığı limon suyu kaşığın ucuylada acı toz biber.ayrıca her sabah tuzlu su ve akşamları form çayı içiyorum aradada yeşil çay ve bol bol su.

bu sabah 59 kg ile uyandım.hala problem yok gayet iyiyim.birazdan akçaağaç şurubu almaya çıkacağım.kipada görmüştüm orada da satılıyor.hemde fiyatı çok uygun.vermont 28 küsür idi.internette bile bu markayı 40 ın altında bulamıyorsunuz.

bu sabah 58 kilo ile uyandım.4 günde 3 kilo vermiş oldum.2. maple şuruba geçtim.halsizlik hissetmiyorum.yemek yediğim zamanlar daha çok halsiz oluyordum.sanırım kontrolsüz yediğim için...

bernde zayıflamak istiyorum ama olmuyo 72kg boyum 1,64

benimde olmuyo,az yiyemiyorum ben.yemek yemeyi çok seviyorum.bu detoksa başladım çünkü vücudumu arındırıp kilo vermek istedim ve beynimi buna şartladım.bu detoksta kesinlikle acıkmıyorsunuz ama sürekli yemek düşünürseniz de olmuyo.yemek yemeyi bu süre zarfında unutmak gerekiyor.

kaddenk seni merekla takip ediyorum.sabrına hayran kaldım.

Arkadaşlar bu Beyonce'nin acil kilo vermesi için (film için) yaptığı lemonade diet, burdan duydumdu ben ilk.

Cayenne paper denen biber arnavut biberi olarak Türkçe' ye çeviriliyor, normal taze kırmızı uzun biber olması lazım ancak ben bunu hiçbir yerden bulamadım, elimde Kanada akçaağaç şurubum da var hali hazırda bekliyorum ya biri bana bişy desin bu kırmızı biberi ne yaptınız nasıl yaptınız, kırmızı biber olması şart cünkü asıl kırmızı renkli biber toksinleri atan, bu olmadan icmem anlamsız bana göre ..

Siz ne yaptınız hangi biberi kullandınız, bi el atıverin .. :18:

Son düzenleme:
bu sabahda 57.7 ile uyandım.hiç bir şekilde halsizlik hissetmiyorum.yemek yememeyede alıştım.vücut zorlanmıyor zaten.

o konuda bende çok sıkıntı yaşadım bütün büyük marketleri dolaştım ama bulamadım.ne biberi olduğu yazmıyor üzerlerinde.bende normal pul biber aldım.bende emin değilim bu biberden ama yapacak bişey yok.sonuçta acı biber diye düşünüyorum aynı etkiyi gösterecektir.
bir şişe şurubun mu var? 2,5-3 gün gidiyor bir şişe.şişeler ortalama 250 ml. civarında.kaç gün yapmayı düşünüyorsun?
sen zaten açlığa dayanıklısın beraber hollywood diyetinden deneyimliyiz:))

günaydınn...bugün 57.4 çıktım tartıda.vücut direniyo sanırım.ama benim için sakıncası yok vücudumun temizlendiğini hissediyorum,midemde çok rahat.

vaaawww süpersin harika irade. ama ben neyi nasıl yaptığınızı anlamadım. hani böyle liste gibi birşey yokmu? ne içicez diye?

vaaawww süpersin harika irade. ama ben neyi nasıl yaptığınızı anlamadım. hani böyle liste gibi birşey yokmu? ne içicez diye?

liste çok kısa:))) akçaağaç şurubu,limon ve toz arnavut biberi o kadar.sabahları tuzlu su , akşamlarıda sinamiki içeren bitki çayı.bütün liste budur...

bugün 8. ve son günüm akçaağaç şurubumda bugün biter.şimdi kalkarkalkmaz tuzlu suyumu içtim.birazdan da limonatamı içeceğim.bu sabah 57 kilo çıktım tartıda.
bu detoksta tek hayret edici olay hiçbir şekilde halsizlik hissetmem.sanki normal yemeğimi yemiş gibi enerjim oluyor

8. günüm ve detoksum bitti.61.2 ile başladım 57 ile bitirdim.deneme amaçlı başlamıştım yapabileceğimden emin değildim fakat hiç yılmadan devam ettim.açlık ve yorgunluk,halsizlik hissetmedim..yapılmayacak şey değil...ama iradenizin güçlü olması gerekir.kaçamak yapma lüksünüz yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…