Anti-Aging Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
selam hanımlar bu ayın 12 sinde limonla sarımsaklarım 25 gününü doluyor ve anneciğimle birlikte başlıycaz annemin tansiyonu şekeri yüksek bende bi rahatsızlık yok ama 5-6 kilo vermek istiyorum sonuçlarını yazarım

ben ışık almaması için kavanozun dışını alumınyumfolyo ile sarmıştım bugun sarımsaklar erimişmi diye bi köşesinden yırtıp baktım oda ne oylece duruyorlar halbuki iyice ezip koymuştum nette de bununla ilgili hiç bişey bulamadım ne olcak şimdi bu saatten sonra erimezki eriy,nceye kadar beklemem m, gerkiyor yani :44: hani 25 gündü

aynen..tam 30 gün beklettim sarımsaklar yine erimedi..ya limonlarda var bir problem yada sarımsaklarda bende süzdüm ve sarımsak posalarını çöpe attım öyle kullanıyorum...daha yeni başladım...bakalım inşallah faydasını göreceğiz...

demiştim......... 12 gün oldu annemin tansiyonu iyi ve en güzeli şekeri düştü içmeye başladığımızda şekeri 220-230 lardaydı bugun ölçüm yapmış 170 dedi yani gözle görülür fark var ben kilo veriyorum ama sadece bu kürden diyemiycem çünkü hem diyet hem spor yapıyorm

bunada hiç biryerde bi çözüm bulamadım bende içmeye başlayacağım gün blendırdan geçirdim çokta iyi oldu

ben de ilk önce oyle düşündüm ama sarımsaklara kıyamadım blendırdan geçirince içiliyor

iki buçuk sene önce iltihaplı romatizma için iki kavanoz içtim, içimi düşündüğüm kadar zor değildi. romatizmayla ilgili değerlerim düştü -sedimentasyon, rf vs- bildiğin iyileştim :)
fakat bunun üzerinden bir buçuk sene kadar sonra kendime dikkat etmedim ve üşüttüm, tekrar canlandı hastalığım.
yani denemiş biri olarak tavsiye ediyorum...

geçtiğimiz yaz başında babam bolca limon ve sarımsak alarak evdeki herkes için beş on kavanoz yapmış, iki kavanoz da bana verdi fakat bu defa içemedim, çünkü tadı çok keskindi. annem de içemediğini söyledi. bunun sebebi kullandığı limondur diye düşünüyorum. bol sulu hafif yeşilimsi -yani tam olgunlaşmamış limondu.
şimdi konuyu görünce zor-mor içeyim şifa olsun diyorum ama yeni yapacaklara tavsiyem kullanacağınız limonun ekşisi sert olmasın.

Ben limonu keser yerim. Sarımsağı bütün yemeklerimde kullanırım. Umarım aynı etkiyi yaratıyordur:)

Ben limonu keser yerim. Sarımsağı bütün yemeklerimde kullanırım. Umarım aynı etkiyi yaratıyordur:)

aynen ben de... faydası mutlaka vardır ama sanmıyorum aynı etki olacağıını. çünkü yapım sürecine bakarsan resmen ilaç yapıyorsun...

ya arkadaşlar bende uygulamak istiyorum ama 5 aylık hamileyim acaba hamilelerde bi zararı olur mu bilen ya da kullanan oldu mu?

Hamile arkadaşlar denemesin mutlaka dr.a danışın, blenderden geçirmekle iyi yaptınız diyebilirim. ama sarımsakları iyice dövüpte yapabilirsiniz sarımsakların erimesi gerekiyor. Faydalarını görenler paylaşırsa daha iyi olacaktır. Sağlık herşeydir öpüldünüz.

sarımsağı tek yutmanın pek bir faydası yok. sarımsağı ikiye bölüp yutun. ayrıca ikiye bölüm cildinizdeki problemli yağlı bölgeleri masaj yapar gibi sarımsağın böldüğünüz kısmı cilde temas edicek sekilde biraz bastırarak sürerseniz muhteşem bir temizleyici mikrop öldürücü nem dengeleyici özelliği vardır..tavsiye ederim.

merhabalar bende yaptım yeni 3-4 gün içmeye başladım ama maalesef başımı ağrıttı. migrenim var aceba onu mu tetikliyor kullananlar yorum yazarsa sevinirim çünkü emek zahmet yaptım içemiyorum
migrenin midenden dolayı tetikliyor olabilir mideyi aşırı uyaran peynik cukulatanın tetiklemesi gibi.. 2. sebeb tansiyonunla ilgili olabilir c banada cok dokundu...

bu kürü internette buldum sizlerinde paylaşımını görünce sormak istedim benim sağlıklı olmak sağlık için içmek herkes gibi hastalıklardan korkuyorum ne kadar süre ile ne kadar aralıklarla içilmeli kavonoza bitince tekrar ne zaman sonra başlanmalı birisi küf gibi kokuyor demiş normal mi işe gidenler koku yapıyor mu ?? şimdiden tşk ederim

emziritken kullanilabilirmi lutfen bilen varsa acil cevap((

Son düzenleme:
tansiyon poreblimi olanların kullanabiliceğni hiç sanmıyorum
ferudun kunak'ın byle bir tarifi var onun içinde ekstra olarak bal ve zencefil var tad olarak daha iyi drumda

Emzirenler kullanabilirmi lutfen acil cevap verirmi bilen birileri varsa

evet mucize gibi ama hangi sarımsak etraf çinden gelen degersiz sarımsaklarla dolu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…