Anti-Aging Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Ben yaklaşık 3-4 yıldır artan bitmeyen ağrılar yaşıyorum, öyle ki kalp krizi sanıp acile gittim ve sırtımda bir sorun olduğunu düşündük ve MR ÇEKTİRDİK, VE EN SONUNDA SIRT AĞRILARIMdan ağrı kliniğine giderek kurtuldum, sırt ağrımdan kollarımı hissetmiyordum, işimi yapamıyordum ki işim bilgisayar başında, dolabımı kıyafetlerimi bile düzeltemiyordum. Teşekkür ederim Liv Hospital KRONİK AĞRILARDA ÇÖZÜM

Eğer geçmeyen bel, boyun ve sırt ağrısı gibi sürekli ağrı ile yaşayan sayısız kişiden biri iseniz, tam ve aktif bir yaşam imkansız bir hayal gibi görünebilir. Ağrı kliniği kronik ağrının tedavisine odaklanır. Liv Hospital Ağrı Kliniğimiz ağrı yönetiminde ve tedavisinde uzman bir sağlık ekibinden oluşur. Ağrı kliniğimiz bize gelen misafirlerimizin ağrılarını ortadan kaldırmak ve kendi hayatlarının kontrolünde yeniden ağrısız aktif bir rol almalarına yardımcı olmak için multidisipliner bir yaklaşım kullanır.

Tedavide Dünya Sağlık Örgütü’nün basamak prensibine uygun olarak yapılan sistemik analjezik tedavi esas olmakla birlikte uygun hastalarda girişimsel ağrı tedavileri (epidural / spinal kateter / port uygulaması, nörolitik bloklar, radyofrekans termokoagülasyon) mutlaka tedavi planına eklenmelidir.

Ağrı kliniğimizde tedavi planı hastanın ihtiyaçlarına, koşullarına ve tercihlerine uygun yapılır. Ağrının nedenine bağlı olarak, tedavi aşağıdakilerden bir veya daha fazlasını içerebilir:

İlaçlar: Genellikle, ilaçlar kronik ağrı tedavisinde tek başına yeterli değildir. Diğer tedaviler ile bir araya geldiğinde ilaçlar daha etkili olabilir. Ağrı kliniğimiz tarafından sunulan mevcut belli başlı tedaviler genel hatlarıyla aşağıda belirtilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba,

Aidin salihin kurlerini nerden buluyorsunuz? Web sayfasi falan mi var veya kitabi? bu kadinin uyguladigi yontemleri bende cok merak ediyorum..

ARKADAŞLAR TEKRARDAN MERHABA.. KÜRÜ UYGULAYANLAR VARMI SONUÇLARI TEKRAR YAZARMISINIZ.. GELİŞMELERİ HEP BERABER OKUYALIM LÜTFEN

ben bu kürü 5 sene önce yaptım bi arkadaşım söylemişti kesinlikle doğru midemde ve bağırsağımda yara vardı 3 kere mide kanaması geçirdim hiç bi ilaç doktor tedavimi yapamadı yemek yiyemiyordum haşlanmış patates ile yaşıyordum küçük su şişesine yaptım ve herşey bitti ne midemde bağırsağımda hiçbisey kalmadı kesinlikle uygulayın sonuçta limon ve sarımsak gayet zararsız şeyler her sabah yarım çay bardağı şimdi de migren için hazırladım ama daha içmek için hazır değil

ben yeniden yaptım aileme ve arkadaşlarıma 20 kilo kadar limon gitti ama olsun sağlık için değer. ..

ben yeniden yaptım aileme ve arkadaşlarıma 20 kilo kadar limon gitti ama olsun sağlık için değer. ..
Kesinlikle değer bende ilacı hazırladım ama anlattığıniz gibi olmadı kokusu çok ağır hatta evin dışında tadilat var evdekiler bizim kata gelince bayılmasinlar dedi... acaba bozulmuş olabilir mi ? Nasıl anlayabilirim

Hayır hiç sorun yok. Sarımsak kokar zaten içince yendiği gibi kokmuyor anlamında şimdi ben içtim limon suyunu severim :) beni rahatsız etmedi açıkçası..

Hayır hiç sorun yok. Sarımsak kokar zaten içince yendiği gibi kokmuyor anlamında şimdi ben içtim limon suyunu severim :) beni rahatsız etmedi açıkçası..
Sarımsağı da limonu da çok seven bi insanım ama ilacı hazırlarken bi gün hava aldı gibi geldi şimdi tadıda kokusu da dayanılmaz olunca korktum açıkçası cevabınız için teşekkürler :)

Sarımsağı da limonu da çok seven bi insanım ama ilacı hazırlarken bi gün hava aldı gibi geldi şimdi tadıda kokusu da dayanılmaz olunca korktum açıkçası cevabınız için teşekkürler :)
Sorun yok içebilirsiniz..

slm pudy konuyu hortlatmak istedim
bundan 1 yıl önce Anneme bu durumu bir arkadaşı tavsiye etmiş.annem de böyle şeylere hiç kulak asmaz ama yapıverdi aynı tarifi.sonuç mu?
annemin kanında kaç senedir hep iltihap çıkıyor.doktorun verdiği ilaçlardan sonuç olmadı maalesef.bu kürden sonra kanında iltihap tamamen temizlenmiş.
karaciğer enzimleri-kolestrol hep yüksek çıkıyordu onlarda artık düzene girdi çok şükür.
yalnız bir tarafı yaparken bir tarafa zarar verdi diye düşünmeye başladık,
mide hastalığına yol açabiliyor, gastrit ve reflü...mide hassasiyeti yaratıyor bence.
o yüzden bu kürü uygularken düşünmekte yarar var.
bir de ben geçenlerde hazırlıyım dedim.ama aldığım limon yetmedi bende 1,5 litrelik limona 20 diş sarımsak yaptım.
kafam çok karıştı

sarımsak da ne kadar fazla şeye yararlı. paylaşım için teşekkürler canım.

1,5 litreye 30 diş soysanızda olurmuş sarımsak iyidir. Her akşam tahta bıçakla 2 ye bölüp yutmanızdada fayda var.Ben 2 günde bir içiyorum 1 bardak hatta birazdan yine içeceğim. Dediğin gibi midede sorun yapabilir. Ama 20 dişte olur farketmez. Afiyetle içebilirsiniz. Tadı falanda kötü değil gayet güzel.

kız kardeşimin kayın pederi 3 defa anjiyo oldu, söyleyim de yapsın bari, insanlar perişan oldular her defasında inşallah işe yarar teşekkürler.

şuan şu durumdan ümitlendim benimde öyle

annem için düşündüm onda da behçet hastalığı var artı iltihaplı romatizma.. ama midesinde de rahatsızlığı var. acaba bir kaç lokmadan sonra içilse etkisi mi azalır ki aç karnına deniyor? biliyor musunuz? Pudy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…