Anti-Aging Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
limon ve sarımsak ikiside tansiyonu düşürür bende zaten düşük tansiyon var ayrıca midem de çok hassas...ama herşeye rağmen denemek istiyorum bu kürü...kronik faranjitim var ve geçmiyo deli ediyo beni belki bu iyi gelir

Helikobakteri ve beyin hucrelerini yenilmesinden dlayi ben de kullanmayi dusunuyorum. Pazartesi gunu malzemeleri alip hazirlarim. Tesekkurler paylastiginiz icin.

gelişmeleri haberdar et bekliyoruz okuyan herkes katılsın arkadaşlar bilelim neyin ne olduğunu.

Konuyu tekrar gözden geçirdim buzdolabında beklemeyin karanlık bir yerde bekletin serin dememiştim yada soğuk oda sıcaklığında ne bileyim mesela erzak dolabında ben öyle yapmıştım şimdi yeniden başlayacağım ayrıca buğday özü suyu var onuda deneyin mutlaka. tadıda güzel :)

benım ananemın meşhur ilacı kendı yapardı veee sonuç: harıka tıkalı yerler porçözz gibi açılırdı

merhaba ben de yapmayı düşünüyorum inşallah fırsat bulursam
yalnız 2 kg limon suyu için ne kadar limon almak lazım?

merhaba ben de yapmayı düşünüyorum inşallah fırsat bulursam
yalnız 2 kg limon suyu için ne kadar limon almak lazım?

Delila Konunun başına dönüp iyice okursan anlayacaksındır umuyorum.

Meme kanseriyim şu an ilaç tedavim devam ediyor bunu ben de denemek istiyorum kanser olup ta kullanan var mı bilen duyan lütfen cevap verin Herkese sağlıklı güzel günler dilerim selamlar.....

Meme kanseriyim şu an ilaç tedavim devam ediyor bunu ben de denemek istiyorum kanser olup ta kullanan var mı bilen duyan lütfen cevap verin Herkese sağlıklı güzel günler dilerim selamlar.....

İlaçlarınla beraber yan etki yapabilir ama şu bir gerçek kesinlikle iyi geleceğine eminim. Doktoruna danışmanı tavsiye ediyorum , bu kürden bahset ona :)

İlaçlarınla beraber yan etki yapabilir ama şu bir gerçek kesinlikle iyi geleceğine eminim. Doktoruna danışmanı tavsiye ediyorum , bu kürden bahset ona :)

arkadaslar ben kuru yaptim yaklasik bir ay oldu basladim ilk gunum kokusun da kuf kokusu gibi geldi normalmi kilerde sakladim ben karanlikta

çok duydum bunu...babama yaptık... herkes kullanıyormuş.. size de teşekkürler paylaşım için

arkadsımın annesı lef kanserı bu kuruu ona ısın tedavesı uygulayan doktor yapmasını tavsıye etmısttı.. ama sız yınede doktoruunuza danısın

aranızda gastrit yada ülser gibi bir rahatsızlığı olup deneyen varmı arkadaşlar? yapmayı denedim ama emin olamadım?

Eskiden kullananlar yorum yapabilir mi? Ciddi anlamda faydası oldumu? Karışım olduktan sonra dışarıda mı kalması gerek? Teşekkürler

Eskiden kullananlar yorum yapabilir mi? Ciddi anlamda faydası oldumu? Karışım olduktan sonra dışarıda mı kalması gerek? Teşekkürler

Tabiki Kullandım Kan Temizliyor Birnevi Ve daha dinç oluyorsunuz.. Tavsiye ediyorum. Kilo vermekte etkili cildi parlatmada ve yenilemedede birebir. Faydalarını detaylı bir sekilde zaten yazdım konunun basında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…