- 18 Ağustos 2009
- 371
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gün kaşındım ama daha sonra olmadı . Bazı günler içmiyorum yinede.Kaşınıyorum ya, alerjik bünyeliler kullanmasın diyordu bir başka sitede :18:, her gün içemem, iki üç güne bir içerim diye düşünüyorum .
Merhaba Kızlar
Şimdi Gelelim Gördüğüm Faydalarına Tabiki Kilo Verdim , Ama Sağlıklı Bir Biçimde , Kendimi Daha Dinç Daha Zinde Hissediyorum , + Metebolizma Uçuyor Diyebilirim.Cildimde Bi Parıltı Bir Güzellik Var Kan Değerlerimi Bilmiyorum Ama , Galiba İyi Geldi Çok Çok Fazla Üşürdüm Yazları Estiğinde Bile Ama Şimdi Üşüme Sorunumda Ortadan Kalktı Ne alaka Bilmiyorum Ama Gerçekten Felaket Üşüyen biriydim.Ama Şu Kesin Kesinlikle Cildim e Çok İyi Geldi. Bundan Eminim.Tırnaklarım 2 günde uzuyor normalde 2 haftada bile uzamazlar zar zor yani.Saçlarım Dökülüyordu Tek Tük Onlarda Gitti Sivilcemi Onlarda Ney :) Bebek Gibi Oldum Kızlar Reql Döneminde Cıkan Sivilce Tarzı Şeylerin Ömrü en fazla 2 gün izden eser yok :) Ayrıca Bu Uygulamayı yapmadan evvel adet sancılarım çok şiddettli ağrılı sancılı oluyordu Onlardada hafifleme var hatta hiç yok Ben bunu uygulamaya içmeye devam edeceğim. Ağız kokusu yok , Ay oram koktu ay buram koktu bırakın artık bunları sağlık herşeyden önemli..!
merhaba ben de yapmayı düşünüyorum inşallah fırsat bulursam
yalnız 2 kg limon suyu için ne kadar limon almak lazım?
Meme kanseriyim şu an ilaç tedavim devam ediyor bunu ben de denemek istiyorum kanser olup ta kullanan var mı bilen duyan lütfen cevap verin Herkese sağlıklı güzel günler dilerim selamlar.....
Deneyen var mı ?
İlaçlarınla beraber yan etki yapabilir ama şu bir gerçek kesinlikle iyi geleceğine eminim. Doktoruna danışmanı tavsiye ediyorum , bu kürden bahset ona :)
Meme kanseriyim şu an ilaç tedavim devam ediyor bunu ben de denemek istiyorum kanser olup ta kullanan var mı bilen duyan lütfen cevap verin Herkese sağlıklı güzel günler dilerim selamlar.....
Eskiden kullananlar yorum yapabilir mi? Ciddi anlamda faydası oldumu? Karışım olduktan sonra dışarıda mı kalması gerek? Teşekkürler