var kız olmaz mı?ehehhh işte seni böle pes ettiririz
hoş geldinnnnn lilyşş...
menü listesi yok mu?
dur yazayım sana hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var kız olmaz mı?ehehhh işte seni böle pes ettiririz
hoş geldinnnnn lilyşş...
menü listesi yok mu?
selam
bir türlü yazmak için gelip yorumlara cevap vereyim derken arada menüm kaynadı, işte beğenilerinize sunarım...
sabah - 10:00
- 2,5dl tahıllı ekmek
- 1 kk kadar tam yağlı beyaz peynir
- domates salatası
- 1 tatlı kaşığı kadar çokokrem sürdüm ekmeğe
- çay
öğle - 13:30
- 1 küçük ıspanaklı sac böreği (işte 3 dl kadar diyelim)
akşam - 17:15
- 5 yk karnabahar yemeği (etsiz)
- 4 minik lahana sarma
- 4-5 yk yogurt
- 1 tatlı kaşığı kadar havuç salatası (yogurtlu)
- 1 etimek kadar tahıllı ekmek (yarıım dilimdi)
(akşam toplam 1 dl ekmek yemiş oldum kısaca...)
yaklaşık 1200 kalori falan yani bence normal
su - 1,5lt anca olmuştur
spor - henüz yapmadım ama 2 mil leslie yapmak istiyorum yarım saat
teşekkür ederim güzel yorumların ve topiğimi ziyaret ettiğin için
tek tip beslenme tarzı elbette ki kilo verdirir ama bunları ne kadar uygularsın o tartışılır
bizim burada günlük yazarları olarak amacımız (birçoğumuzun amacı) sağlıklı beslenme tarzını ve sporu hayatımıza katıp hem kilo vermek hem de kilo verdikten sonra bile sağlıklı beslenme ve sporumuza devam edip hem fit olmak hem de sağlıklı bir yaşam sürmek
ben bu ilkeyle yola çıktım şükür ki arada tökezlesem de hala aynı düşünceyle yoluma devam ediyorum
öğrenmeye gelince, inan ki şu 2 ayda bildiklerimi hep paylaşmaya çalıştım diğer topiklerde belki denk gelirsin
sorular soruldu yanıtlamak için araştırıyorum, bilimsel tabanlı cevap vermeye soylediklerimi altı dolu desteklemeye çalışıyorum cok şükür bir eleştiri almadım sen yanlış bilgi verdin şeklinde
sen de hoşgeldin
ben bu aralar giremiyorum yoksa mutlaka gelirdim de takibimde olan insanları da yarı yolda bırakmış gibi oldum bu aralar o yuzden yeni gelenlere bakamadım bile nolur kusuruma bakma
bu yolda ben de başarılı olacagına can-1 gönülden inanıyorum
sevgiler...
tatlım bnm cnm sadiyemmmm
bnm motivasyon gerçekten düştü aslında ben de bu aralar ya homini gırtlak ne bulursam yemek istiyorum ya da hiçbir şey yemek istemiyorum sanırım bu kış depresyonu belirtileri havalar malum...
demek idolündüm ha??? cok sağol valla bu laf bnm için yeterince moral oldu tatlım, merak etme 1 Ocak gelmeden ben kendime geleceğim inşallah hatta şu an iyiyim inşallah yarın da bugunden daha sağlıklı beslenir ve eski düzenime dönerim
bu arada bizim aldığımız kaloriler az tatlım normalde bnm almam gereken kalori miktarı 1600 civarında, diyetisyenin verdiği liste öyle yani... bn de kendime 1000-1500 arasını makul görüyorum
ben yedikçe yiyesin geliyorsa ben de yemiyorum fıstık, sizin vebalinizi de omzuma alamam, olmaz hakkınız geçer sonra
hadi yarın güzel bir başlangıç olsun hepimiz için, ok???
valla Denizim ben de kendime şaşıyorum diyorum kızlara o kadar gaz verdin bu ne hal diyorum kendime
sadiyeye de yazdım ya biraz önce, yarın yeni bir gün ve yeni başlangıçlar için bir fırsat inşallah Rabbim ömür bahşederse
bu maviyle işaretlediğim, yazdığın şeyler de çok hoşuma gitti Allah razı olsun, ben o kadar yani hoca olcak kadar değilim baksana daha hamlıktan pişmeye geçememişim ama yıkılmadım ayaktayımsayenizde
sağol bitanem siz de bnm canlarımsınız, ztn size yazmasam ben coktan bırakmış, salmıştım kendimi hantal hantal oturur, boş gezenin boş kalfası olurdum buraya yazdıkça hem ne kadar zorlansam da bi şekilde toparlanıyorum hem de dogru şeyler paylaşabilmek için daha cok okuyorum
sizler bnm herşeyimsiniz canlarımmmmm
kız sana da moral vermiştim????
yaaaa kızlar tamam pes ettim... siz kazandınız
yarın iyi bir başlangıç yapmak için elimden geleni önce kendi sağlığım için sonra da sizlerin güzel hatırları için yapacagım sözzzzzzz
sizi çooookkkk seviyorum
iyi ki varsınız güzellerim,canlarım bnmmmmm
inşallah cnmhah şöyleeeee pes et işte
sen nekadar bilgilendiiryorsun bizi senin söyledikleirne göre listemi düzenliyordum
yaptığım bir çok hatayı sen farkettirdin canım
ilk günler sengirip menüme yorum yapmayınca kendimi eksik hissediyordum
şimdi senin dikkat etmemen olmuyo
neyseki bugün herşey düzeldiii ve eski lily döndü
bu yaaaa kızlar tamam pes ettim... siz kazandınız
yarın iyi bir başlangıç yapmak için elimden geleni önce kendi sağlığım için sonra da sizlerin güzel hatırları için yapacagım sözzzzzzz
sizi çooookkkk seviyorum
iyi ki varsınız güzellerim,canlarım bnmmmmm
moral ve destek için teşekkürlerhehehehehe işte bu günlüğü bundan çok seviyorum pes etme hakkı tanımıyor kimseye senin yanındayız yeni başlangıç için ve biliyorum ki sende bizim haydi devam sağlıklı ve zayıf ve fit görünen bayanlar olmaya
okurken koptum kızlily madem geri döndün senden bişi istiycemmm
benim dün yediklerim aşağı yukarı 750 calori felan yapıyo
senden ricam zamanın olursa bugün yediklerimi bide sen hesaplarmısın
caloriye takılmak istemiyorum ama genede çok azsa çoğaltayım hemde zevkle ahahahah
selam kızlar
bu aralar artık topiklere yetişemiyorum çünkü araya bir sürü başka şeyler giriyor, üstelik ztn bizim pc de yavaşladı bir mesajı 15dk bekliyorum gitsin diye
neyse bugünün raporunu vermek için geldim
şunu belirteyim, dün sadece 7-8dk müzikle leslie hareketleri yapabildim ailemin yanında spor yapamıyorum dans edemiyorum başkası varken yapamam bu tür şeyler, rahatsız olurum
gelelim bugune...
- 1 dl tam tahıllı ekmek
- 1 kk kadar tam yağlı beyaz peynir (belki daha az)
- 3 yeşil zeytin
- domates
- çay
- 1 kase kadar aşure (içinde fındık, badem falan da vardı, bir tanıdık yapmış da...)
ara - 16:00
- 3 gün kurusu kayısı
- 3-4 ceviz
akşam - 19:00
- 2-3 yk karnabahar yemeği
- 3-4 yk yogurt
- 4-5 tane lahana sarması (etsiz)
su - 1,5lt oldu 2ye tamamlarım
sproumu henüz yapmadım regl olmuşum sanırım leslie yaparım bakalım...
kalori olarak 1000i bulmamıştır sanırım hatta anca 600-700civarındadır
birazdan belki ayran+muz falan yaparım
geç değil çünkü ben 1e doğru yatıyorum yani en ge. 10da bitmeli
işte bugünüm güzellerim...
dediğim gibi dönüşüm muhteşem oldu
hepinize sevgiler...
tatlım 100 gramlık bir muz ortalama 90-100 kalori bnm yiyeceğim küçük anamur muzlarından bir de ayranla herhalde 150 kalori falan olur hadi olsun 200 ama 1000e yine yaklaşamıyorcanım dönüşün muhteşem değil muhteşem ötesi olmuş resmen
harikasın vallahi
sporunuda yap benden sana tam 10 puan
muz 100 caloriymiş yee calorin artsın
selam kızlar
bu aralar artık topiklere yetişemiyorum çünkü araya bir sürü başka şeyler giriyor, üstelik ztn bizim pc de yavaşladı bir mesajı 15dk bekliyorum gitsin diye
şunu belirteyim, dün sadece 7-8dk müzikle leslie hareketleri yapabildim ailemin yanında spor yapamıyorum dans edemiyorum başkası varken yapamam bu tür şeyler, rahatsız olurum
gelelim bugune...
- 1 dl tam tahıllı ekmek
- 3 yeşil zeytin
- domates
- çay
- 1 kase kadar aşure (içinde fındık, badem falan da vardı, bir tanıdık yapmış da...)
- 3 gün kurusu kayısı
- 3-4 ceviz
- 3-4 yk yogurt
hepinize sevgiler...
selam kızlar
gelelim bugune...
- 1 dl tam tahıllı ekmek
- 3 yeşil zeytin
- domates
- çay
- 3 gün kurusu kayısı
- 3-4 ceviz
- 3-4 yk yogurt
hepinize sevgiler...
boşuna dönüşüm muhteşem oldu demedim dimi ama???tatlım afiyet şeker olsun bal olsun sanaaaa :)))
harikasın yine...
boşuna dönüşüm muhteşem oldu demedim dimi ama???
selam kızlar
gelelim bugune...
- 1 dl tam tahıllı ekmek
- 3 yeşil zeytin
- domates
- çay
- 3 gün kurusu kayısı
- 3-4 ceviz
- 3-4 yk yogurt
hepinize sevgiler...