Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn de yemekte çok ağırımdır hatta arkadaslarım cok yavaşsın derler ama onlar da 1 simidi 3-4dk gibi kısa bir zamanda yutuyorlar bana en az 10dk lazım o da alelacele halim yani...evet yavas yemek cok onemli.
Okulda yemekhanede dikkat ediyordum, nerde zayif insan var hep yemeklerini yarim saatte catalin ucuyla tirtiklaya tirtiklaya yiyorlardi. Tepsinin yarisi da kaliyordu tabii.
Digerleri 5 dk da hepsini silip supuruyorlardifark ortada.
bonne nuit ma puce :)) quoi de neuf?
liliiiiim bebişiiimromantik dizi izleyip hayallere dalıyorum 2 gündür hey gidi gençlik
![]()
iyi diyelim iyi olalım tatlım yaaa yaptığım yaramazlıkların utancı içerisindeyimlilycim naber nasılsın
yaaa muhabbetlerimizi özledim nerde bu insanlar lilyiiim duy sesimi((
bu arada canım quoi de neuf kalıp halinde kullanıldığında "ne var ne yok" demek oluyor. ingilizcedeki what's up gibi yani.. son zamanlarda neler yapıyosun anlamına da gelebilir.
sağol tatlım fransızca açıklama için whats up? hmmmmbu arada herkes forumun yokluğunda kendini salmışa benziyor :)
ben de bi türlü adam gibi devam edemiyorum ya ve kilom 75'e çakılmış durumda şu anda.
regl oldum ona yoruyorum, inşallah öyledir((
selam kızlar
bugun bi girdim siteye ki herkesin günlüklerinin ismi değişmiş sadece ....nin günlüğü olmuş Allahtan bnm gunluğumn ismi sadece başına lily86nın gelmiş de komple değişmemiş ama yani keşke bizi bilgilendirselerdi yoksa tabii lafım yok demek ki böylesi uygunmuş ama şaşırdım yine de...
neyse, işte size dünkü raporumu vereyim utançla
sabah - 10:00
- lorlu yeşillikli salata
- yumurta salatası (domatesli maydanozlu)
- çay
- 2 dl tahıllı ekmek
öğle - 14:00
3 ceviz+3dl üzümlü kek
16:00 - 1 tabak bol yeşillikli baharatlı kısır
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/484834-diyet-kisir-tarifi.html
21:00
2-3 ceviz+2dl cevizli üzümlü keküstüne 2 çay kaşığı kadar da çokokrem yedim
su - 1,5-2lt olmuştur
spor - müzik eşliğinde yarım saat leslie+zumba hareketleriyle karışık bir spor işteuydurmasyon yani
![]()
cnmmmmmlilycim
nasılsın
tartılar sapıtabilio
ben tefali attım bu yüzden
yeni aldım
sen bakma ona
gelcem sana da bugun öğlen bilgisyar cok yavaştı zorladı ben de sinirlendim kapattım ondan takip edemedim kimseyi ki uzun zamandan sonra bi müsait vakit buldum o da olmadı maalesefo nefis üzümlü kekler olmasaydi süper bi menü olurdu canimmm ama bosver ben dün neler yedim bi okusan
haftasonu oluyor öyle malesefff. önemlisi olsan devam etmek ve pes etmemek dimi tatlimm
sen yinede sporunu yapmissin ben dün yapamadim malesef![]()
selam kızlar
bugun bi girdim siteye ki herkesin günlüklerinin ismi değişmiş sadece ....nin günlüğü olmuş Allahtan bnm gunluğumn ismi sadece başına lily86nın gelmiş de komple değişmemiş ama yani keşke bizi bilgilendirselerdi yoksa tabii lafım yok demek ki böylesi uygunmuş ama şaşırdım yine de...
- çay
- 2 dl tahıllı ekmek
3 ceviz+3dl üzümlü kek
su - 1,5-2lt olmuştur
spor - müzik eşliğinde yarım saat leslie+zumba hareketleriyle karışık bir spor işteuydurmasyon yani
![]()
selam kızlar
- çay
- 2 dl tahıllı ekmek
3 ceviz+3dl üzümlü kek
su - 1,5-2lt olmuştur
![]()
ya bizim banyoda duramaz herhalde kimse istemez çıkar onu ordan derlertartilarin yeri degisince gosterdigi rakam degisiyor.
Tartiyi alip 3 adim atip tartiyi tekrar yere koyarak 3 kg vermek mumkun :)
e iyisi banyoya sabit bi yere koymak veya yer karolarindan ta nerde durdugunu akilda tutmak.
öyle tatlımiyi yapmissin tatlim 30dk az degil yani, her hareket faydali :)
bnmki şartlamadan ziyade motivasyon düşüklüğündencevizli üzümlü kek bayılırımmmmmm,haftasonu herkes sapıtıyo canım,resmen kendimizi şartladık haftasonu cozutucaz die
haftaiçi tam toparlıyoz derken hopppp gene hafta sonu geldi,:18:
bende 57 çakıldım kaldım ama almadığıma şükür ediyorum![]()
valla tatlım ben kendi topiğime bile zor girebiliyorum hiç heves kalmadı bende ki herkese moral bozmak yok derdim şimdi bnm morale cok ihtiyacım var bi de internete rahatça girebiliyor olsam ztn motivasyon da gelecek de işte evde hiçbir şey yapamamak sıkıyor insanımerhaba canım nasılsın kaçgündür ne sen bana ne ben sana uğramamışız
menünde kekler haricinde gayet iyi bide 9 da yemişsin
bu aralar benim canımda tuzlu kabuklu fındık, fıstık, kaju felan istiyoo yersem 1 kase yerim die korkuyorum
nie hepimiz cozuttuk yaa kilo verikçe yiyoruz sürekliii
buna dur dielim hepimiz düzelelimm
selam herkese
dün sabah saat 11 gibi kahvaltı yaptık kardeşimle, tam brunch olduonun sevdiği şeyleri yaptım
sabah - 11:00
- 1/3 tabak kadar patates kavurması (az yağda teflonda bol baharatlı)
- önceki günden kalan azıcık lor salatasını yedim (1 tatlı kaşığı kadar)
- 1,5 tam tahıllı yağsız tost (kaşarlı)
- 2 yeşil zeytin
- çay
ara - 12:30 - çayla 100g kadar petibör bisküvi (yarım pkt kadardı)
akşam - 17:00
- 2.5 kepçe tarhana çorbası
- 3 köfte (patatesinden yemedim)
- 3 yk zeytinyağlı pırasa
- bol yeşil salata (havuç+turp da vardı)
- 1 tane etsiz (lahana sarması annem tat diye verdi)
ara - 21:00
- 2 avuç yer fıstığı
spor yokev kalabalık yapamadım, pc de açamadım
su - 1,5-2 lt
1000kalori falandır herhalde en fazla 1200civarında
selam tekrar
gelelim bugune...
sabah - 09:00
- 1-2dl tahıllı ekmek (1mi yedim 2 mi hatırlayamadım:44:)
- salçalı yumurta
- 1-2 yeşil zeytin
- domates
- 2 çay kaşığı bal
- çay
- 1 muz
- 1 avuç yaban mersini
acıktım annemle dışarı çıkacaktın hemen bunları atıştırdım
1.5 saat kadar gezdik bunun en az yarım saati yürüyüş ztn internete girmedim yani leslie ya da zumba yapamadım artık bunu spordan sayıyorum
16:00 - 6 minik etsiz lahana sarması (napayım acıkmıştım)
akşam - 19:00
2 küçük ıspanaklı sac böreği (az yağlı-tuzsuz)+2-3 yk yogurt
aslında bir taneyle yetinirdim ama birini arada tırtıklayarak yedim yani saat 6-7 arasında diğerini de oturup annemle yedik çayla
bu arada ben pişirdim sacda
annem dedi güzel pişiriyorsun, yakmadın hiç
hamur açmayı da azıcık becerdim eee dersi derste öğrenmek için annemi izledim yaparken
neyse işe pişirici olarak başlayıp çıraklığı tamamlayalım da zamanla ustalığa da geçeriz inşallah
spor - en az yarım saat yürüyüş
su - şimdiye kadar 6-7 bardak oldu işte 1.5ltyi geçti bir iki bardakla 2ye tamamlarım birazdan
bu akşam çok karbonhidrat oldu maalesef
ama dikkat edeceğim mecburum
kendime en fazla yılbaşına kadar izin verdim
1 Ocak tamamiyle yeni başlangıç olmalı bnm için
eminim o günden itibaren kaybettiğim motivasyonu da geri kazanırım
şimdilik hepinize sevgiler, iyi geceler...![]()
moral ve motivasyon için çooooooookkkk teşekkürler cnm bnmmmmmmmenü süper tatlimmmmmmmmmmmmmmmmm
spor olsaydi daha iyi olurdu ama olsun artik
6 minik lahana sarmasindan bisey olmaz tatlimmm
bu menünde süper kizzz, bence kendini hic salmiyorsun menülerin cok iyi
sac böregini kendin yapmissin, seni ogluma alacam
aferinnnn baya hamaratsinnn![]()