Lily86'nın Diyet Günlüğü

lily'cim çok geçmiş olsun....
kötü günlerin geride kalsın inşallah...
hayatın boyunca sağlıklı vede mutlu olursun inşallah....
çok teşekkür ederim Gamzecim, Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bir ömür versin inşallah...

kız bu ne okuyorum okuyorum sonu gelmiooo hem nedemek börekte bişey yoktu bir börek bir ekmek etse 4 ekmek yemişsin anooooooooooowww:) ama küçük börekti diosun 2kk da küçük:) neyse can boğazdan gelir afiyet olsun ama bugün böyle yapma tamammı o düne has bişeydi ona göre

canım afiyet olsun bendede bugünlerde bir pisboğazlık var
bende dün akşam börek yedim 3 küçük dilim 1i 1 kk dan azbişi büyüktü ozaman bende çok yememişim

tatlım montide olsam bunlar yasak evet ama diyet listemde 2 kk = 1dl ekmek diyor ki ben de özellikle küçük dilimlerden yedim yoksa 1 dl ztn 2 kk buyukluğunde ama ben köşe dilimlerden seçtim 1 kk yoktur bile
bişey olmaz dememeli elbette ama peynir yerine lor vardı az yağlı bi de annem yaptı böreği o da harcına az yağ koyar yağ yerine sütle takviye yapar ki çok vıcık yağ olmasın yoks ben yağlı şeyler ztn yemem
bir de bugunlerde ekmek yiyorum bi dün bi bugun yani eski düzendeki gibi diyebilirim
malum reglken biraz iştah açılıyor herhalde ondan ama dikkat etmeye çalışacağım

canım afiyet olsun bendede bugünlerde bir pisboğazlık var
bende dün akşam börek yedim 3 küçük dilim 1i 1 kk dan azbişi büyüktü ozaman bende çok yememişim

aaaa lily kötü örnek oluyon kız....herkes börek yiyo,bune yaaaa

sanki bu regl iştahı artırıyo.metebolizmayı çalıştırıyo
olayını abartıyoz kızlar:44:

aaaa lily kötü örnek oluyon kız....herkes börek yiyo,bune yaaaa

sanki bu regl iştahı artırıyo.metebolizmayı çalıştırıyo
olayını abartıyoz kızlar:44:
valla sadiyenin de börek yediğinden haberim yoktu ayrıca evet sizlere iyi örnek olmam gerekebilir buna lafım yok ama beni de günah keçisi ilan etmen biraz yanlış olmamış mı gamzem? sonucta ben dün girmedim nete ayrıca uzun zamandır da börek var evde ben o kadar dayandım ki dün artık dayanamadım ve yediğim de hep köşelerdeki minik parçalardı yani dilim de değil üstelik
ayrıca nasıl ki ekmek arası peynir yiyoruz börek de bi nevi onun yufkalı hali mesela sadiyenin yaptığı yağsızmış onunki bnmkinden de sağlıklı olmuş bnce...
bir de sen gel bnm evde kal bakalım hem de hiç mutfaktan çıkma ve bnm maruz kaldıklarımla başbaşa kal da anlarsın o zaman ne demek istediğimi
bu aralar evde hep diyet dışı şeyler yapılıyor ve daha annem kardeşlerin seviyor onlara arada yapalım puding, pasta falan diyor ki yapacak kişi ben oluyorum maalesef
normalde yaptıklarımdan tatmazsam servis edemeyen ben, (ki bu ilk yemek ypmaya başladığım yıllardan beri böyledir tatmazsam kötü olmuş olabilir düşüncesiyle servise çıkarmaya çekirim, ) tüm bu diyet dışı yiyecekleri yapan ve servis eden pozisyonundayım ne kadar buyuk bir irade eğitiminden geçiyorum bilemezsin o yuzden lutfen dünkülere takılıp kalmayalım
regli de abarttığımı düşünmüyorum çünkü şu an normal zamanda olsam yani diyette olmasam, evdeki tüm tatlı, çikolata, bisküvi ne varsa yemem gerekirdi hatta cnm demin çikolata çekti bizim bi abur cubur poşetimiz var onu aradım bulamadım iyi ki de bulamamışım yoksa çikolatada öyle 2 lokmayla kalmazdım paketi yutardım
o yuzden bu regl dönemim iyi bile geçiyor tabii herkesin bünyesi farklı çalışıyor ve herkesin bu zamanda kendini ifade ediş tarzı farklıdır
ben her konuda kendimi frenlemeye çalışıyorum ve bnce şu an olabileceğim en iyi haldeyim
sadece biraz şişlik var o kadar onu da 1-2 güne atlatırım gibi geliyor

Son düzenleme:
Lilym benimde üzerimde bir şişlik var.
Bana geliyor yavaştan regl belirtileri.
Hiç sevmiyorum kendimi bu zamanlarda psikolojim bozuk oluyor
Kilo meselesine gelince bende durdu şuan hatta fazla bile çıkıyorum.

kesınlıkle cok onemlı organ naklı bır done hastane de calısıordum o zamanlar bende bagısta bulunacaktım ama bı fırsat olmadı sonra da ısten cıkıstım ama kesınlıkle ılk fırsatta bende organlarımı bagıslamak ıstıyorum ben oldukten sonra baska ınsanlar en azından saglıklı olan organlarım sayensınde yuzlerı gulsun bırazda olsun rahat edebılsın cunku organ bulaayan o kadar cok ınsan var kı malesef lılıyy tekrr gecmıs olsun ıyı kı varsın

ben sana takıldım lily cim kızma
benim evimdede börek olsa inan kaçırmaz yirimmmm
sen iyi dayanıyosun...anladıgım kadrıyla evinizde börekler,pastalar aburcurlar havada uçuşuyo:18:
çilekeş lilym....çok feciiiiii

yok bitanem kızmadım ben size hiç kızmaya kıyar mıyım?
sadece durumumu izah etmeye çalıştım yoksa eleştirilere hep açığım biliyorsunuz hatta yazdım iyi örnek olmam gerekirdi haklısın diye
evet her türlü yasak şey bizde havada dans ediyor maalesef

Son düzenleme:

ayyyyyyy teşekkür ederim tatlım böreğimi sağlıklı bulmuşsun
yaa napabilirim evde bitek ben yaşamıyorum ben diyetteym die eşime ve oğluma börekler pastalar yapmıcam anlamına gelmez napalım sabretcezz
regl döneminde hepimiz öyle oluyoruz nedir bu kadınların regl döneminde çektikleri yahuu hepimizin çikolata krizi tutuyo

Lilym benimde üzerimde bir şişlik var.
Bana geliyor yavaştan regl belirtileri.
Hiç sevmiyorum kendimi bu zamanlarda psikolojim bozuk oluyor
Kilo meselesine gelince bende durdu şuan hatta fazla bile çıkıyorum.
valla mesajını yeni gördüm tatlım
aman boşver olacak boyle dönemlerimiz önemli olan sonuç...
biz yaza istediğimiz kiloda girelim de varsın birazcık sabredelim...

bugun iyice pollyanna'ya bağladım yaaa
asucum cnm bnm, duyarlılıgın için çok teşekkür ederim
organlarını herhangi bir saplık kurumuna gidip bağış sözleşmesi imzalayıp bağışlayabilirsin şimdi bildiğim kadarıyla sağlık ocagında bile yapılabiliyor bu işlem
ben organ nakilli oldugum için öldükten sonra işe yarar mı bilmiyorum çünkü şu durumda kan bağışı bile yasak bana ama belki öldükten sonra değildir:)
cnm sen de iyi ki varsın, iyi ki sizin gibi duyarlı insanlar var Allah razı olsun...
bu arada ben hastalığımı pek yazmak istemedim gerçi bu konuda gerekli topiklere yazmıştım bu günlükte yazmanın anlamsız olacagını düşündüm ama çok teşekkür ediyorum hepinize bana değer verdiğiniz için, düşündüğünüz için, bu konudaki duyarlılıgınız için
sizi çok seviyorum

Son düzenleme:
valla bence yapabileceğinin en sana uygun diyet versiyonunu yapmışsın bundan iyisi bulunmaz ki dilara koçagın verdiği tarif seninki kadar diyet de değildi üstelik
ya regl konusunda ben barışığım kendimle seviyorum bu dönemlerimi
en azından bu vücudumun iyi çalıştıgının bi göstergesi ama tabii hormonlar durmuyor ki illa çikolata ye diyor artık sabredeceğiz, eğiteceğiz şu irademizi

bende regl olmak üzereyimm canim öyle ciko cekiyor ki
dünkü menü gayet iyi bence tatlim, börek yemissin kahvaltida ama 4 kücük dilim yemissin..
bana göre sorun degil yani :)
offf demek ki sizin evde tatlilar, pastalar, börekler cörekler var, nasil dayaniyorsun kiz vallah masallah
ben anneme yaptirmiyorum artik börek felan
gecen buzdolabini "temizledim" bütün yagli veya cok kilo yapan gidalari cöpe attim
kasimda dogum günüm vardi, akrabalarim dogum günü kutlama icin geldi ve annem kücük kücük pastalar almis
ben hic yemedim pastadan ertesi gün buzdolabini actim bi baktim daha 2-3 dilim pasta duruyor...
hemen aldim ve cöpe attim
(pastaya hemen saldirmadan cöpe atiyim dedim)
annem pastalari cöpte görünce bana öyle bi kizdi ki

ayy yazık kız pastalara
nasıl kıydın onlara
bari birilerine verseydiniz
yada eve gelen birileri olur muhakkak onlara ikram etseydiniz.

eminimmmm ben de olsam kızardım kız yazık bari yiyen birine verseydin
ama aferin iradene hayran kaldım
ama zayıflayınca biz de yicez azar azar dimi kalbimmm....
ben de yaptırmak istemiyorum ama napalım ben yemiyorum diye onlar da mı yemesin? sonra acısı benden cıkıyor senin yuzunden yemiyoruz diyorlar bu daha cok insanın gücüne gidiyor
bu arada kızlar, sıkı dostların regl gunleri yakın olurmuş dikkat ettiniz mi bilmem bizimkiler de hep yakın günlerde?!

ayy yazık kız pastalara
nasıl kıydın onlara
bari birilerine verseydiniz
yada eve gelen birileri olur muhakkak onlara ikram etseydiniz.

o anda bisey düsünemedim, tabagi elime aldigim gibi hemen cöpe attim

kiz zaten benim erkek kardesim var herseyi silip süpürüyor
ama o anda düsünemedim hemen cöpe firlattim
buzdolabinda durdukca rahat edemezdim zaten
evett zayiflayinca yicez pastayiii, seneye dogum günümde yiyebilirim
kücük bi dilim ama
evett simdi sen diyince bende farkina vardim, hep yakin gunlerde yani regl gunleri

seni gidi seniii nie attın kız çöpe yazık olmuş vallahi bizim evde börek pasta felan filan olunca kayınpedergil yukarda oturuyo eşime diyorum al şunları götür gözüm görmesin yada git orda yeee sakın aşağı indirme iyi taktik ama çöp olmaz kardeşlerine verseydinde yeselerdii

aaaaaa benimde beyazbulutcumla aynıgünlerdeydi

sanırım bu söylenti doğru
bende bu iki gün içinde regl olcam
topik olarak kırmızı kart iyecez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…