• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

anlamadım nasıl eski lily derken?????????????:53:
ben aynıyım tatlım sadece yeme düzenim dediğin gibi biraz değişti ama doyuyorum
ve gerçekten güzel de kilo veriliyor bu yöntemle ama sen bnm eski halimi istemişsin ne yapayım, önerin ne???

yok tatlım ben bahçe işinden pek anlamam ama gezdim bahçe içinde epey
bugun de leslieye tam gaz devam özledim ya leslie yapmayı
bu arada yavaştan pilatese de başlıyorum bakalım hayırlısı

canım demek istediğim hani önceden daha bizim menüler gibi yiyordun ya onu kastettim:D anlaması daha kolay oluyordu:)

canım demek istediğim hani önceden daha bizim menüler gibi yiyordun ya onu kastettim:D anlaması daha kolay oluyordu:)
cnm senin topikte anlattım yine yazayım ayın 8inde dr. kontrolum var o zamana kadar devam edeceğim bakalım kan değerlerim nasıl çıkacak ondan sonra bn de eski düzenime dönmek istiyorum ztn aileden ayrı olmuyor aynı sofrada farklı menüler...
nerdesin sen bakiyim ne yiyip ne içiosun gel hadi
yettim bacım....
ben burdayım da önce herkesin dünkü raporlarına bi bakayım dedim ben gece cok geç girdim onda da 1 mil leslie zor yaptım ev halkı rahatsız olcak diye korka korka...
yazıcam birazdan ama önce denelemeleri bitireyim geliyorum...

Son düzenleme:
cnm senin topikte anlattım yine yazayım ayın 8inde dr. kontrolum var o zamana kadar devam edeceğim bakalım kan değerlerim nasıl çıkacak ondan sonra bn de eski düzenime dönmek istiyorum ztn aileden ayrı olmuyor aynı sofrada farklı menüler...
yettim bacım....
ben burdayım da önce herkesin dünkü raporlarına bi bakayım dedim ben gece cok geç girdim onda da 1 mil leslie zor yaptım ev halkı rahatsız olcak diye korka korka...
yazıcam birazdan ama önce denelemeleri bitireyim geliyorum...

tamam cnm beklemedeyim

selam kızlar:3:
dün akşam maalesef giremedim
tv babam tarafından, pc de kardeşlerim tarafından işgal altındaydı:50:
ben de oturdum kuponlarını biriktirip aldığım setin kpss rehberini okudum
daha doğrusu okurken uyuyakaldım...
gece 11 gibi kalktım kanıtı izlemek için ama tv maalesef ele geçirildiği için o da yalan oldu:(
yatagıma yattım uyku tutmadı bir yanım da spor yapamamanın vicdan azabını çekiyordu ki 1 mil leslie yaptım aslında 2 mil yapacaktım ama millet uyurken bile çekine çekine yaptım
gelelim dünün raporuna...

sabah - 08:30
- 1 dl tahıllı ekmek (2 etimek büyüklüğünde)
- 1 kk beyaz peynir (ama maalesef tam yağlıydı:( )
- 3-4 yeşil zeytin
- domates-salatalık
- çay

ara - 11:30
- 2 küçük kuru incir (tarçınlı)

öğle - 12:30
- 5 yk tavuklu kabak yemeği
- 3 yk yoğurt
- 1 domates

ara - 16:40
- 5 küçük kuru incir (bol tarçınlı)

akşam - 18:30
- 3 kepçe yeşil mercimek yemeği
- 1 domates
- yarım kk light beyaz peynir (yogurt kalmamıştı onun yerine)

20:00 - 2-3 bardak çay
su - 1750ml
spor - 1 mil leslie+3,5 dklık zumba

gelelim bugune...
bugun leslie 3 mil yapayım dedim çünkü 2 mil kesintisiz leslie videosunu izlediğim site kapanmış
3 mili yuklemiştim, ses vardı ama görüntü yoktu
neyse öyle olsun nasılsa hareketleri biliyorum dedim açtım küçük de olsa ekranda video açıldı çok sevindim
ama bu video biraz daha tempolu ve yorucuydu
ilk 10dk'da nefes nefese kaldım ter bastı, 1 milden sonra azıcık ara verdim 30sn-1 dk kadar
devam ettim sonra ama 2 mil bitince bıraktım çünkü hem nefesim cok daraldı, başım da acayip dönüyordu dengemi zor sağlıyordum, bu aynı anda 2 hareket beni çok şaşırtıyor yetişemiyorum
biraz da pilates falan yapmaya başlayacağım hafiften
ya da başka video bulursam denicem işte bişeyler:)

gelelim menüye...
sabah - 08:00
- salçalı yumurta (biraz yağlı geldi ama ben gece 2de yatınca zor kalktım maalesef o yuzden sofraya geç bile kaldım)
- domates-salatalık
(peynir yoktu bu kadarla idare ettim artık)

spor - 10:00 - 2 mil leslie (3 mil videosunun 2 mili!!!)

ara - 12:25
- 1 küçük bardak(100-150ml) taze sıkılmış mandalina suyu (mandalina yemiyorum bari suyunu içeyim dedim:))

öğlen - 13:15-13:30 gibi düşünüyorum
- 6 yk haşlanmış taze fasulye
- 3-4 yk yogurt
- üstüne salçalı sos yaparım az yağla

akşam da aynı olur buyuk ihtimalle
tüm listeyi akşam tekrar yazarım girersem
şimdilik herkese iyi günler:3:

gelelim bugune...
bugun leslie 3 mil yapayım dedim çünkü 2 mil kesintisiz leslie videosunu izlediğim site kapanmış
3 mili yuklemiştim, ses vardı ama görüntü yoktu
neyse öyle olsun nasılsa hareketleri biliyorum dedim açtım küçük de olsa ekranda video açıldı çok sevindim
ama bu video biraz daha tempolu ve yorucuydu
ilk 10dk'da nefes nefese kaldım ter bastı, 1 milden sonra azıcık ara verdim 30sn-1 dk kadar
devam ettim sonra ama 2 mil bitince bıraktım çünkü hem nefesim cok daraldı, başım da acayip dönüyordu dengemi zor sağlıyordum, bu aynı anda 2 hareket beni çok şaşırtıyor yetişemiyorum
biraz da pilates falan yapmaya başlayacağım hafiften
ya da başka video bulursam denicem işte bişeyler:)

gelelim menüye...
sabah - 08:00
- salçalı yumurta (biraz yağlı geldi ama ben gece 2de yatınca zor kalktım maalesef o yuzden sofraya geç bile kaldım)
- domates-salatalık
(peynir yoktu bu kadarla idare ettim artık)

spor - 10:00 - 2 mil leslie (3 mil videosunun 2 mili!!!)

ara - 12:25
- 1 küçük bardak(100-150ml) taze sıkılmış mandalina suyu (mandalina yemiyorum bari suyunu içeyim dedim:))

öğlen - 13:15-13:30 gibi düşünüyorum
- 6 yk haşlanmış taze fasulye
- 3-4 yk yogurt
- üstüne salçalı sos yaparım az yağla

akşam da aynı olur buyuk ihtimalle
tüm listeyi akşam tekrar yazarım girersem
şimdilik herkese iyi günler:3:

canım bende 3 mil leslinin 2 milini yapıyorum zaten oda 31 32 dk felan sürüyo çok güzel oluyo 3 milde yavaşlıyorlar sıkılıyorum 3.milini yapmıyorum onun için
bu arada menün fena değil işte:D ama sen sabah ekmek yememişsinnn

canım bende 3 mil leslinin 2 milini yapıyorum zaten oda 31 32 dk felan sürüyo çok güzel oluyo 3 milde yavaşlıyorlar sıkılıyorum 3.milini yapmıyorum onun için
bu arada menün fena değil işte:D ama sen sabah ekmek yememişsinnn
tatlım montide yumurta ile ekmek tüketilmiyor ondan ama bugun bozdum montiyi
öğlen yemeğim değişti
6-7 tane lahana sarmanın üstüne 3 yk yogurt yedim
bir de lorlu yeşil salata yiyeceğim şimdi

tatlım montide yumurta ile ekmek tüketilmiyor ondan ama bugun bozdum montiyi
öğlen yemeğim değişti
6-7 tane lahana sarmanın üstüne 3 yk yogurt yedim
bir de lorlu yeşil salata yiyeceğim şimdi

hımmm vallahi bu monti hiç bana göre bişe değil:1:

sabah yumurta olmazsa olmazım hergünde kahvaltıyı ekmeksiz geçiremem

öğle yemeğinde gayet güzelmiş canım afiyet olsn:54:

lillyyyyy :44: gözlerim kapanıyor yaaa. herkese yorum yapmak istiyorum parmaklarımı oynatıcak halım yok.

lillyyyyy :44: gözlerim kapanıyor yaaa. herkese yorum yapmak istiyorum parmaklarımı oynatıcak halım yok.
ne oldu kız sana,bu aralar pek durgunsun...:40:

aynen canım ,yumurta benimde vazgeçilmezim:40:

lily 'cim menüler süper arkadşım...
bende 5 mil lesli var,bilgisayarıma indirmiştim.
her lesli farklımı oluyoki?:44:

leslinin aletlisi olan var aletsiizi olan var. lastık falanda kullanıyorsun. kol ve bacak için. bıkac ceşit video var.

acıktım tatlım ya. halim yok.Allahım affetsin. bugun garibim. eün akşam eve gittikten sonra 1 portakal yedim sadece. zaten ekşitti biraz midemi. gecede kalkmayıncaaa..

lillyy beni dövdüler resmen herkes zayıflayacak ben şişecekmişim:( böhüüüüüüüüüüü:( gel sev azcık beni :(

valla bnm için de zor oluyor yani ztn bi sabah ekmek yiyordum yumurta olunca et gibi muamele etmek gerektiğinden ekmek yenmiyor
ztn öğlen bozdum çünkü un, pirinç, bulgur, patates, muz, bal, nişasta, şeker tarzı şeyler yasak tamamen
çok yemedim aslında en fazla 8 sarmadır ki saymadım çünkü kardeşime 10 tane koydum bnmki ondan epeyce azdı 7 falan sanırım

bu montiye elimden geldiğince uymaya çalışacagım ama tam tamına uyamayabilirim onu da mesajlarımda belirtirim ztn
cnm bnm yaaaa... oruç seni zorladı anlaşılan

olsun müsait olunca yorum yazarsın kendini gün içinde yorma olur mu tatlım?

cnm bn 500 adım 1 mil bi de 2 mil indirmiştim hepsini sildim çünkü videolar bilgisayar çökünce açılmadı ki ztn bn de 2 mil yapıyordum onu da netten izliyordum
bn 3 mil yuklemiştim o da açılmıyordu bugun küçücük bir ekranla da olsa açıldı şans eseri...
beni epey zorladı daha 3 mili bile tamamlayamadım 5 mili bilmiyorum tatlım herhalde farklı çünkü bnm 2 mil yaptığım 2 farklı video vardı 2. yaptığım ilkine göre daha zordu ama alışmıştım izlediğim site kapandı
3 mil videosunun ilk 10 dksı bile nefesimi kesti ter içinde bıraktı bni bu 2 mil değil, 12 mil gibi geldi aynı anda hem tempolu olcan, hem bacak hem kol başım döndü tempolu ya zorladı bni

Son düzenleme:
leslinin aletlisi olan var aletsiizi olan var. lastık falanda kullanıyorsun. kol ve bacak için. bıkac ceşit video var.

acıktım tatlım ya. halim yok.Allahım affetsin. bugun garibim. eün akşam eve gittikten sonra 1 portakal yedim sadece. zaten ekşitti biraz midemi. gecede kalkmayıncaaa..
kuzum sen ztn kuş kadar yiyorsun ya ondan biraz iftarla sahuru mu arttırsan ne?

ama tam şekerin düşme vaktiymiş o yazdığın saat de ondan...
bir de ben de akşamları portakal tarzı asitli şeyler yiyemiyorum midemi ekşitiyor diye sen de dikkat et arkadaşım

lilyyy 8 aralık'ta doktor kontrolüm var derken diyetisyenden mi bahsediyorsun?

hayır cnm diyetisyeni ekim başı bıraktım
ana ben görmedim öyle bir yazı.nerde yazmış. Tatlım ne doktoruuu? Lilyciiim..
canım arkadaşlarım, daha önce düzenli ilaç kullandığımdan bahsetmiştim ama durumumdan bahsetmemişim sanırım
ben böbrek nakilliyim ve organ nakli polikliniği bulunun bir uni. hastanesinde tedavi görüyorum oraya gideceğim İzmir Ege Uni.ye
rutin kan-idrar tahlilleri yapılıyor gözlem altındayım yani
her 3 ayda bir gidiyorum işte

Son düzenleme:
lillyy beni dövdüler resmen herkes zayıflayacak ben şişecekmişim:( böhüüüüüüüüüüü:( gel sev azcık beni :(
ah kuzum kıyamam ben sana:29:
çok mu üstüne geldiler bnm cnm arkadaşımın?:16::16::16:
hemen geliyorum tatlım yalnız bırakır mıyım seni hiç?:38:

Back