• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

o anda bisey düsünemedim, tabagi elime aldigim gibi hemen cöpe attim :1::52:

kiz zaten benim erkek kardesim var herseyi silip süpürüyor:1:
ama o anda düsünemedim hemen cöpe firlattim
buzdolabinda durdukca rahat edemezdim zaten:52:
evett zayiflayinca yicez pastayiii, seneye dogum günümde yiyebilirim:1:
kücük bi dilim ama :1:

evett simdi sen diyince bende farkina vardim, hep yakin gunlerde:23: yani regl gunleri
aaaaaa benimde beyazbulutcumla aynıgünlerdeydi:1:
sanırım bu söylenti doğru
bende bu iki gün içinde regl olcam
topik olarak kırmızı kart iyecez heralde:9::9::9::9::9:
aynen:9::9::9:tam kırmızı karttan maçtan atılcaz komple (yani günlüklerden:))
bnm de aslında birkaç günüm daha vardı normalde tam bir ay sürer bu sefer 4 hafta oldu ki pembepalto da bu aralar aynı durumda
ben de onun bu reglken 2 kat zayıflama durumunu test ediyorum bugunden itibaren haftaya rapor vercem size doğru mu değil mi diye:)

iyi akşamlar lily86,

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...zeliklimin-diyet-gunlugu-18.html#post21952130

şu sayfadaki benim mesajıma ve

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/486257-vennuss-diyet-gunlugum.html

şu sayfadaki ilk mesajıma bakar mısın bir zahmet belki beğenirsin ve sen de yapmak istersin, bir nevi haftalık hedefli zayıflama hareketi başlatabiliriz :)) hem eğlenceli hem de yararlı olabilir ;) ne dersin ?
cnm sağolasın
bnm kendi defter günlüğüm de var
ayrıca 2 ayda 20 kg verilmez
verilse de hemen geri alınabilir
sağlıklı değil
bunu yıllardır bu beslenme-diyet konularında okuyan hastane kokusunu bilen ve cocuklugunda dr olmak isteyip de olamadığı halde tıbbi konularda kendini çalıştırmaya ugrasan biri olarak söylüyorum yani oyle uzaktan gazel okumak kolay bnm derdimi ne bileceksin diyebileceğin bir insan değilim ki kilolarımla oldum olası problem yaşıyorum
bugune kadar cok yontem denedim ki hep sağlıklıydı ama bana uymamış demek ki
o yuzden ben bu 2 ayda 20 kg işine pek sıcak bakmıyorum
yönetmin güzel ama bunu ben zamanla yazacagım ki bnm hedefim 3 ayda 10kg bu şekilde yaza kadar da 50-55kg olmayı planlıyorum

sağol yine de...

Arkadaşım boyun kaç 47 kg az değil mi?
merhaba hoşgeldin aramıza
ya kusura bakma da kişisel soruları soracagın kişinin topiğinde sorsan çünkü ben topiğimde gereksiz muhabbetlere girilmesinden pek hoşnut değilim mesela bana yazan olursa bazen kendi topiğimde değil direkt muhatap kişinin topiğinde cevap veririm çünkü gereksiz muhabbetler kafamı bulandırıyor senle alakalı değil yanlış anlama, bu bnm kişisel prensibim
burası bnm topiğim ortak muhabbet topiği değil yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemem
bu tür muhabbetler bnm takibimi zorlaştırıyor

Son düzenleme:
selam canım! desteklerin için teşekkür ederim
elimden geldiğince yazdıklarını okumaya çalıştım
çok içten ve dürüst yazmışsın :)
umarım hep beraber başarıcaz bu lanet kilolardan kurtulmayııı!
:21:

tatlimmmmmmmmmmmm su leslie teyzenin videolarini nerden bulabilirim:1:
siz hepiniz nerden bakiyorsunuz?
simdi netde aradim ama bulamadim:26:

selam canım! desteklerin için teşekkür ederim
elimden geldiğince yazdıklarını okumaya çalıştım
çok içten ve dürüst yazmışsın :)
umarım hep beraber başarıcaz bu lanet kilolardan kurtulmayııı!
selam cnm topiğime hoşgeldin:3:
teşekkür ederim güzel yorumun için
bak demişsin ya burası güzelmiş diye topiğinde
bizim ortamımız süperdir hem menümüzü sporumuzu paylaşırız hem birbirimizi beğenirsek göğe çıkartırız beğenmezsek de yerden yere vurarız
arada geyik de döner
ortam süper yani:)
ben bu kilolara lanet demiyorum ama sonucta buraya bu kilolar sayesinde yazıyorum ve cok güzel arkadaşlarım oldu
o yuzden bardağa dolu taraftan bakmayı yeğlerim
tatlimmmmmmmmmmmm su leslie teyzenin videolarini nerden bulabilirim:1:
siz hepiniz nerden bakiyorsunuz?
simdi netde aradim ama bulamadim:26:
bebeğim tarifleyim hemen
googledan leslie sansone yaz
3. linke tıkla orada leslie videolarının linkleri var
oradan açılan sayfadan istediğin videoya tıklayıp download de o yukleniyor
yeterince iyi açıklama yapabildim mi????

Son düzenleme:
selam cnm topiğime hoşgeldin:3:
teşekkür ederim güzel yorumun için
bak demişsin ya burası güzelmiş diye topiğinde
bizim ortamımız süperdir hem menümüzü sporumuzu paylaşırız hem birbirimizi beğenirsek göğe çıkartırız beğenmezsek de yerden yere vurarız
arada geyik de döner
ortam süper yani:)
ben bu kilolara lanet demiyorum ama sonucta buraya bu kilolar sayesinde yazıyorum ve cok güzel arkadaşlarım oldu
o yuzden bardağa dolu taraftan bakmayı yeğlerim

bebeğim tarifleyim hemen
googledan leslie sansone yaz
3. linke tıkla orada leslie videolarının linkleri var
oradan açılan sayfadan istediğin videoya tıklayıp download de o yukleniyor
yeterince iyi açıklama yapabildim mi????

bende baska linkler cikiyor tatlim yaaaa:26:
google.com.tr'de denedim ama o da olmadi, download diye bisey göremiyorum:26:

4. gün de bitti
haftaya da 5 günde 5 kilo diyetini uygulamaya karar verdim
aslında İsveç diyetine başlayacaktım ama haftaya yine :) yatılı misafirlerim geliyor (eşim yurt dışında da yalnız bırakmıyorlar:)) o yüzden İsveç sıkıntılı olabilir diye düşündüm.
Ama pzt den itibaren spora başlıyorum.
Daha da fark eder dimi?

sabah - 08:15
- 3 minik yağsız kaşarlı tost (biri tahıllı ekmek diğer ikisi beyaz ekmekten yapılmış - etimek büyüklüğündeydi hepsi hatta daha küçük)
- domates
- 1-2 yeşil zeytin
- 2 bardak çay

öğle - 13:45
- 1 dl tahıllı ekmek (1,5 etimek büyüklüğünde)
- 1 kase yogurtlu havuç salatası (havuç hafif yağda pişirildi)
- biraz humus (ekmeğe sürdüm ama ne kadar yedim bilmiyorum işte 1 yk kadar falandır)

ara - 16:00
- 7-8 küçük kuru kayısı
- 5-6 ceviz

akşam - 19:45
- 7 yk yogurtlu taze fasulye (dünden kalan)
- 3-4 yk yogurtlu havuç salatası
- 1 yk kadar humus (kalanı yedim)
- 1 etimek büyüklüğünde tahıllı ekmek

yaklaşık 1000-1200 kalori falan olmuş

su - 2lt
spor 5 mil leslie + 200 bacak hareketi + streching + müzik eşliğinde 10dk lily usulu leslie:8:
sabah tv izlerken ayaga kalkıp leslie hareketleri yaptım azıcık+ Doktorum programında konu kas kısalığı ve nedenleriydi ve bir kaç kas egzersizi ve pilates hareketi gösterdiler onları yaptım hiç tam olarak oturmadım habire birkaç hareket yaptım
bu bir hafta boyunca montiyi bırakıp kendi bildiğim düzende beslenmeme devam edeceğim inşallah
malum reglken pembepaltonun dediği gibi acaba metabolizma 2 kat mı çalışıyor deneyip göreceğiz:9:
yarın malum tartı günüm eğer kendimi şiş hissetmezsem pek sorun olmaz diye düşünüyorum ya bakalım hayırlısı - bu arada ben gecen hafta 76-77 arası gösteriyorum diye direkt olarak 76 yaptım çizelgede ama aslında 76.5 olacaktı yani yarın değişmezse cok şaşırmayın:)
hepinize iyi geceler:3:
tatlı rüyalar:21:
sevgiler...:16:

bende baska linkler cikiyor tatlim yaaaa:26:
google.com.tr'de denedim ama o da olmadi, download diye bisey göremiyorum:26:

cnm bn sana özelden atayım linki
4. gün de bitti
haftaya da 5 günde 5 kilo diyetini uygulamaya karar verdim
aslında İsveç diyetine başlayacaktım ama haftaya yine :) yatılı misafirlerim geliyor (eşim yurt dışında da yalnız bırakmıyorlar:)) o yüzden İsveç sıkıntılı olabilir diye düşündüm.
Ama pzt den itibaren spora başlıyorum.
Daha da fark eder dimi?
tabii ki de
spor cok fark ettiriyor sıkılaştırıyor biran önce başlamaya bak sonuclardan da haberdar et bizi olur mu?

Son düzenleme:
- 3 minik yağsız kaşarlı tost (biri tahıllı ekmek diğer ikisi beyaz ekmekten yapılmış - etimek büyüklüğündeydi hepsi hatta daha küçük)
- domates
- 1-2 yeşil zeytin
- 2 bardak çay

- biraz humus (ekmeğe sürdüm ama ne kadar yedim bilmiyorum işte 1 yk kadar falandır)

- 7-8 küçük kuru kayısı
- 5-6 ceviz

su - 2lt
spor 5 mil leslie + 200 bacak hareketi + streching + müzik eşliğinde 10dk lily usulu leslie:8:
sabah tv izlerken ayaga kalkıp leslie hareketleri yaptım azıcık+ Doktorum programında konu kas kısalığı ve nedenleriydi ve bir kaç kas egzersizi ve pilates hareketi gösterdiler onları yaptım hiç tam olarak oturmadım habire birkaç hareket yaptım
bu bir hafta boyunca montiyi bırakıp kendi bildiğim düzende beslenmeme devam edeceğim inşallah
malum reglken pembepaltonun dediği gibi acaba metabolizma 2 kat mı çalışıyor deneyip göreceğiz:9:
yarın malum tartı günüm eğer kendimi şiş hissetmezsem pek sorun olmaz diye düşünüyorum ya bakalım hayırlısı - bu arada ben gecen hafta 76-77 arası gösteriyorum diye direkt olarak 76 yaptım çizelgede ama aslında 76.5 olacaktı yani yarın değişmezse cok şaşırmayın:)

menü süper
ben aç yaşıyorum ya
biraz kilo vereyim de bende senin gibi yapacağım
sadece biraz hızlıca kilo verip gaza gelmem lazım
çünkü kilo verdiğimi görmediğim an sarılıyorum fındık ezmesine :)

menü süper
ben aç yaşıyorum ya
biraz kilo vereyim de bende senin gibi yapacağım
sadece biraz hızlıca kilo verip gaza gelmem lazım
çünkü kilo verdiğimi görmediğim an sarılıyorum fındık ezmesine :)
tatlım aç kalarak kilo verilmez ben de 5 ay öncesine kadar aç yaşıyordum resmen ama yemeye başladıkça gitti kilolar inan gerçekten öyle
ama sen bilirsin tabiii

tatlım aç kalarak kilo verilmez ben de 5 ay öncesine kadar aç yaşıyordum resmen ama yemeye başladıkça gitti kilolar inan gerçekten öyle
ama sen bilirsin tabiii

ah ah
biliyorum bilmesine de sen benim nasıl yediğimi bilmiyorsun :)
biraz aç kalmaya alışayım :) sonra sizin usule döneceğim
sigarayı da diyetle aynı anda bırakıyorum
o yüzden biraz daha kasıyorum kendimi

- domates
- 1-2 yeşil zeytin
- 2 bardak çay

- 7-8 küçük kuru kayısı
- 5-6 ceviz

su - 2lt

Canım biliyosun benim kilo vermem ufak çaplı bi duruş yaşamıştı.Geçen ay aç karnına kıyafetsiz tuvalete cıkmıs kilo 59,500 ken tok karnına akşam vakitleri falan 60.900ü buluodu şimdi ise regl şişliği yemek kıyafet akşam vakti yani 60.100 falan çıkıo yarına şişlik fln kalmaz aç karnına cıbıl tartılıp regly döneminde abartı yemeden ne kadar kilo verildiğini görcem:) umarım bu tez dogrudurda hepimiz regl günlerini iple çekeriz.Sen bide spor yapıosun dahada çok verirsin diye düşünüyorum.Önemli olan abur cuburlara saldırmamak

lillyyyy o hareketler ne öyleeeee anammm anammm onların yarısını bile yapmıyom ben öhüüü:'( o yzden sen verdin 4 kiloyu ben kaldım dana gibi:D neyse artık ben de vereceğim inşallah:) menüler de güzel vallahi ayfiyet olsunnn:)) ben dün moralsiz olduğum için yazmadım menülerimi. hem dün sinemaya gittim biliyor musun.:d dedemin insanları cidden çok güzeldi:) hiç de öyle sulu zırtlak değildi:) çok güldüm çok eğlendim:) hep tadı damağımda kalan ege kasabalarını hatırladımmm balkan müzikleriyle içim böyle kıpır kıpır olduuu bayıldım anlayacağınız:))) ,işte böyleee çok konuştummm şimdi susuyorum:)

heyyy lillyyyyy hadi gel artıkk bak yokluğunda çeneme vurdu 2. mesajımı yazıyorum tartıldın mı nolduu hadi:(

Canım biliyosun benim kilo vermem ufak çaplı bi duruş yaşamıştı.Geçen ay aç karnına kıyafetsiz tuvalete cıkmıs kilo 59,500 ken tok karnına akşam vakitleri falan 60.900ü buluodu şimdi ise regl şişliği yemek kıyafet akşam vakti yani 60.100 falan çıkıo yarına şişlik fln kalmaz aç karnına cıbıl tartılıp regly döneminde abartı yemeden ne kadar kilo verildiğini görcem:) umarım bu tez dogrudurda hepimiz regl günlerini iple çekeriz.Sen bide spor yapıosun dahada çok verirsin diye düşünüyorum.Önemli olan abur cuburlara saldırmamak
tatlım artık bnm abur cuburum kuru meyve+ceviz veya fıstık ki o da dogal abur cubur alternatifi işte:)
tartıda 76kg görünüyorum yani toplasan bu hafta yarım kg anca vermişimdir gecen hafta 76-77 arasıydı ama bugun biraz şiş hissediyordum kendimi ztn gec kalktım
ama bu hafta biraz cok yedim gecen haftaya nazaran ztn çizelgemi de direkt 76 yapmıştım değiştirecek bişey yok
bnm bildiğim ki bir yerde okudum mu bi dr/diyetisyenden mi duydum neydi, metabolizma, adetten bir hafta kadar önce normale göre daha hızlı çalışıyormuş ama senin söylediğine bakılırsa da reglde daha hızlı çalışıyor olması lazım
inşallah dogrudur da şu 1 hafta ztn cok yogun geçecek bir de diyete devam edip üstüne spor da yapınca ztn gider diye düşünüyorum ki hastane kontrolumde ögleden sonrayı beklemek gerekecek ben de kampüste yürüyüş yapmayı düşünüyorum gidiş dönüş en az 1-1,5 saat alır ki o gunku sporumu yapmış olurum

bi gideceğim gun biraz sorunlu o gun de leslie yapmak istiyorum yetiştirebilirsem
lillyyyy o hareketler ne öyleeeee anammm anammm onların yarısını bile yapmıyom ben öhüüü:'( o yzden sen verdin 4 kiloyu ben kaldım dana gibi:D neyse artık ben de vereceğim inşallah:) menüler de güzel vallahi ayfiyet olsunnn:)) ben dün moralsiz olduğum için yazmadım menülerimi. hem dün sinemaya gittim biliyor musun.:d dedemin insanları cidden çok güzeldi:) hiç de öyle sulu zırtlak değildi:) çok güldüm çok eğlendim:) hep tadı damağımda kalan ege kasabalarını hatırladımmm balkan müzikleriyle içim böyle kıpır kıpır olduuu bayıldım anlayacağınız:))) ,işte böyleee çok konuştummm şimdi susuyorum:)
oh ne güzel, eğlenmişsindir:8:
spora gelince tatlım valla ilk defa 2 milin üstüne çıktım sevgim sağolsun:16:
onunla mesajlaştık işte hadi leslie yapalım hadi 5 mil olsun derken yaptık işte:)
sen de zamanla eski performansına dönersin bu hafta senin alışma haftan yeni başlayanlarla bir tutuyoruz şimdilik ama haftaya eleştirilere hazır ol:kkk:
valla ben de egedeyim ama pek öyle eğlenceli değil yani bana göre sıkıcı tabii gezmek için iyi ama yaşamak için tavsiye etmem
heyyy lillyyyyy hadi gel artıkk bak yokluğunda çeneme vurdu 2. mesajımı yazıyorum tartıldın mı nolduu hadi:(
ben akşamları giriyorum artık tatlım gündüz pek giremiyorum şimdi de çıkıyorum ztn

kız süper harekettler yapmışsın ne oo 5 mil leslie emi süperrrrr:52::52::52:
canım sen reglde değilmisin eger kilon ondan aynı duruyordur maden geçen hafta 76 yazdın bu hafta 75.5 felandır reglden dolayı öyle çıkmıştır regl bitince tartıl bence:34:

- domates
- 1-2 yeşil zeytin
- 2 bardak çay

- 7-8 küçük kuru kayısı
- 5-6 ceviz

su - 2lt

1000-1200 kalori gayet güzel,tamda diyetisyenlerin istediği gibi.:nazar:
bu hesap işini nası yapıyonuz?
bu arada dünden beri bana uğramamışsın,
küscem sana:19:

Back