kız sen harikasın yaaaaaa
offff bir gecede erise ne güzel olur ama
ben bi göbeğim bide göğüslerim için hep bu hayali kurardım
ama artık büyüdüm ve öğrendimki öğle uyuyup uyanınca ikiside küçülmüyormuş
bişeyler yapmam lazım dedim ve diyete başladım
umarım ikiside istediğim boyutlara gelene kadar devam edebilirim
selamselam ...
her son yeni bir başlangictir liliş ...
hiçbişi seni yıldırmasın ..insanız hatalarımzı yanlışlarımızla, geçmiş için asla üzülme çünki önümüz gelecek
öyle cnm yaaa hepimizin zaafları vardır mutlakahepimizin bir zaafı var canım
biz kadınlar neden bukadar düşkünüz çikolata gibi şeylere bayılıyoruz
bugün 3 kilodan sonra benimde birsürü kaçamağım oldu ama bırakacak değiliz haftada 1de olsun ehehehehehehhehe
offff bir gecede erise ne güzel olur ama
ben bi göbeğim bide göğüslerim için hep bu hayali kurardım
ama artık büyüdüm ve öğrendimki öğle uyuyup uyanınca ikiside küçülmüyormuş
bişeyler yapmam lazım dedim ve diyete başladım
umarım ikiside istediğim boyutlara gelene kadar devam edebilirim
anlamadım nasıl eski lily derken?????????????canım ben görmeyelei sen baya değiştirmişsin yeme düzenini ve bana çok garip geldi kesseler doymam ben bunla yavhu:S sen yine eski lillymiz olsanaa
yok tatlım ben bahçe işinden pek anlamam ama gezdim bahçe içinde epeybugün pazartesi ve yenibir haftaya girdik ve haftasonu kaçamak tatilimiz bitti.Sıra geldi tatildeki fenalıkları yakmaya.Bugün spor yaparsın heralde dimi canım=) buarada kekleri anlatırken agzım sulandı çok severim pudingle muzu:) bahçeye gitmişsin ne güzel yaa özlem duyuyo insan arada o yaşama buarada ordada hafften iş yaptıysan kekin birini yakmışsındır:)hadi bakalım yeni bir güne merhaba deyip yeni bir sayfa açıyoruz.
tatlım 1 sayfa geriye bak herşeyi tek tek yazdım:)gunaydn lily nasıl gdyo rejm neler yaptn.
ben göğüs alabilirim fazla varsa :)) bende hiç kalmadıda
lilyciiim, tatlım kaçamak yapıyoruz maalesef,ama hıc yapmasak ve dıyet bıttıkten sonra saldırsak daha kotu anacım.
bugün pazartesi ve yenibir haftaya girdik ve haftasonu kaçamak tatilimiz bitti.Sıra geldi tatildeki fenalıkları yakmaya.Bugün spor yaparsın heralde dimi canım=) buarada kekleri anlatırken agzım sulandı çok severim pudingle muzu:) bahçeye gitmişsin ne güzel yaa özlem duyuyo insan arada o yaşama buarada ordada hafften iş yaptıysan kekin birini yakmışsındır:)hadi bakalım yeni bir güne merhaba deyip yeni bir sayfa açıyoruz.
ben hep ev işi yapıyorum bulaşık, çamaşır, makine yıkıyor belki ama kalan bulaşıklar elde yıkanıyor, eee odaları topla çamaşırları as, ütüler dağ gibi yapılcak beni bekliyor, vs...hadi bakalım akşam bakcam sporunu yaptınmı yapmadınmı:) gerçi sen baya ev işide yapıosun oda spor gibi oluyo dün bende temizlik yaptım baya terledim heleki ev süpürmek tam bi spor:)
kızlar ben diyet günlüğümün kapatılmasını istedim hepinize bu yolda başarılar diliyorum.
diyeti bırakmıcam tabi de böyle ilgisiz olunca olmadı.
öpüyorum lilycimmm
kızlar ben diyet günlüğümün kapatılmasını istedim hepinize bu yolda başarılar diliyorum.
diyeti bırakmıcam tabi de böyle ilgisiz olunca olmadı.
öpüyorum lilycimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?