• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

sana veda etmeden gitmek istemedim :) bir süre gelemyecem belki de uzun bi süre:) herşey istediğin gibi olur inşallah :) kolay gelsin hoşçakal;)

selam ...:3:
her son yeni bir başlangictir liliş ...:34:
hiçbişi seni yıldırmasın ..insanız hatalarımzı yanlışlarımızla, geçmiş için asla üzülme çünki önümüz gelecek :38:

offff bir gecede erise ne güzel olur ama
ben bi göbeğim bide göğüslerim için hep bu hayali kurardım
ama artık büyüdüm ve öğrendimki öğle uyuyup uyanınca ikiside küçülmüyormuş
bişeyler yapmam lazım dedim ve diyete başladım
umarım ikiside istediğim boyutlara gelene kadar devam edebilirim

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
inşallah canım küçülürler

hepimizin bir zaafı var canım
biz kadınlar neden bukadar düşkünüz çikolata gibi şeylere bayılıyoruz
bugün 3 kilodan sonra benimde birsürü kaçamağım oldu ama bırakacak değiliz haftada 1de olsun ehehehehehehhehe

selam ...:3:
her son yeni bir başlangictir liliş ...:34:
hiçbişi seni yıldırmasın ..insanız hatalarımzı yanlışlarımızla, geçmiş için asla üzülme çünki önümüz gelecek :38:
selam:3:
ben de her zaman eğer ki yeni bir güne ulaşmışsak, hala umut olduğunu düşünüyorum sonuçta hepimiz insanız ve kusursuz değiliz
Allaha şükür 5 aydır verdiğim kiloları geri almış olsam bile yine de yılmayıp halen devam edebildiğime göre, bundan sonra da Allah bir keder vermezse bırakacağımı düşünmüyorum desteğin için çok teşekkür ediyorum:21:

sevgiler:16:
hepimizin bir zaafı var canım
biz kadınlar neden bukadar düşkünüz çikolata gibi şeylere bayılıyoruz
bugün 3 kilodan sonra benimde birsürü kaçamağım oldu ama bırakacak değiliz haftada 1de olsun ehehehehehehhehe
öyle cnm yaaa hepimizin zaafları vardır mutlaka
ama bu zaaflardır bizi şimdiki biz yapan
bu haftada 1 kaçamağı ben de düşünmüyor değilim:1:
ama onu bir hak olarak değil, çok canım kaçamak yapmak isterse küçük bir mola olarak düşünüyorum tabii inşallah cnm istemez de ben de bu molayı vermek zorunda kalmam...

Son düzenleme:
merhaba günlüğüm ve çok sevgili arkadaşlarım...:3:
dün maalesef ki internete giremedim çünkü ailecek bahçemize gittik
limon, portakal, mandalina, nar ağaçlarıyla, biber, fasulye vs. gibi bitkilerle meşguldük.
benim için de bir hava değişikliği oldu bu bahçe ziyareti...
o yüzden ev işleri yapılamadı dün evde maalesef ve bugun de dünkü işleri telafi etmeye çalıştım sabah saat 8den beri...
bulaşıkları makineye koydum bitti bile, şimdi çamaşırları attım yıkanıyor, kardeşlerimin odası ile kendi odamı toparladım ve geldim aranıza (daha kalan birkaç parça tencere var mutfakta yıkanmayı bekleyen de biraz daha beklesin yoruldum:) )
şimdi gelelim asıl meselemiz olan beslenmeye....
dün de ufak bir kaçamak yaptım, beslenmem diyete uygundu fakat montiye pek uymadı maalesef:( leslie de kaynadı:(
ama bugun yeni bir gün oldugu için montiye yeni bir başlangıç daha yaptım
menümü görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız.
işte menüm...
sabah - 08:00
- 3 etimek büyüklüğünde az kaşarlı yağsız tost (1,5dl tahıllı ekmekten)
- domates-salatalık
- 2 bardak çay

öğle - 11:30 (erken oldu ama acıkmıştım)
- 7-8 yer fıstığı
- 8 ceviz

ikindi kahvaltısı - 14:45
- 2 zeytinyağlı lahana sarması
- lorlu yeşil salata

ara - 18:00
- 1 hurma

akşam - 19:00
- 7 tane lahana sarması
- 6-7 yemek kaşığı tavuklu kabak yemeği
- 4 yemek kaşığı yogurt

kaçamak - 21:30
- 2 bardak çay
- 1 dilim pudingli pasta

1,5-2 lt su
leslie maalesef yok:50:
yaklaşık 900-1000 kalori

şimdi gelelim bu menü hakkındaki açıklamalara...
sabah aslında montiye uymakla beraber kaşarlı olması biraz sakıncalı elbette ama az kaşarlıydı ve ben yapmadım annem yaptı ama annem ben yerim diye tam tahıllı ekmekten olanlara yağ sürmemiş
öğlen de acıktım yemek yoktu kuruyemişle idare edeyim dedim
miktarı kaçırdım sanırım ama az yesem doymazdım
ikindi gibi de annem çok güzel lorlu, soğanlı bol yeşillikli salata yapmış çok sağlıklı bir alternatifti ve lezzetliydi bu ikindi kahvaltısını ailecek yaptık ve çok güzeldi
sarmaya hayır diyemediğim için 2 tane yedim montiye uymadı ama diyet modundan da çıkmamış olmak için 2 taneyle idare ettim
akşam da aynı şekilde montiye uymadı ama yine de yedim dünü kaçamak günü ilan ettim
sebzeyi de normalde etsiz yerim ama dün maalesef bnm yemek yapma gibi bir imkanım olmadı annem de hafif olsun diye ztn tavuklu yaptı yemeği bu yemek sanırım montiye uyuyordu ama
tabii çayın yanı da boş olmayınca bir dilimle idare ettim napalım....
işte montiye uymayan, küçük bir kaçamaklı diyet listem...
hepinize sevgiler...:16:

offff bir gecede erise ne güzel olur ama
ben bi göbeğim bide göğüslerim için hep bu hayali kurardım
ama artık büyüdüm ve öğrendimki öğle uyuyup uyanınca ikiside küçülmüyormuş
bişeyler yapmam lazım dedim ve diyete başladım
umarım ikiside istediğim boyutlara gelene kadar devam edebilirim

ben göğüs alabilirim fazla varsa :)) bende hiç kalmadıda :1:

lilyciiim, tatlım kaçamak yapıyoruz maalesef,ama hıc yapmasak ve dıyet bıttıkten sonra saldırsak daha kotu anacım.

canım ben görmeyelei sen baya değiştirmişsin yeme düzenini ve bana çok garip geldi kesseler doymam ben bunla yavhu:S sen yine eski lillymiz olsanaa :(

bugün pazartesi ve yenibir haftaya girdik ve haftasonu kaçamak tatilimiz bitti.Sıra geldi tatildeki fenalıkları yakmaya.Bugün spor yaparsın heralde dimi canım=) buarada kekleri anlatırken agzım sulandı çok severim pudingle muzu:) bahçeye gitmişsin ne güzel yaa özlem duyuyo insan arada o yaşama buarada ordada hafften iş yaptıysan kekin birini yakmışsındır:)hadi bakalım yeni bir güne merhaba deyip yeni bir sayfa açıyoruz.

canım ben görmeyelei sen baya değiştirmişsin yeme düzenini ve bana çok garip geldi kesseler doymam ben bunla yavhu:S sen yine eski lillymiz olsanaa :(
anlamadım nasıl eski lily derken?????????????:53:
ben aynıyım tatlım sadece yeme düzenim dediğin gibi biraz değişti ama doyuyorum
ve gerçekten güzel de kilo veriliyor bu yöntemle ama sen bnm eski halimi istemişsin ne yapayım, önerin ne???

bugün pazartesi ve yenibir haftaya girdik ve haftasonu kaçamak tatilimiz bitti.Sıra geldi tatildeki fenalıkları yakmaya.Bugün spor yaparsın heralde dimi canım=) buarada kekleri anlatırken agzım sulandı çok severim pudingle muzu:) bahçeye gitmişsin ne güzel yaa özlem duyuyo insan arada o yaşama buarada ordada hafften iş yaptıysan kekin birini yakmışsındır:)hadi bakalım yeni bir güne merhaba deyip yeni bir sayfa açıyoruz.
yok tatlım ben bahçe işinden pek anlamam ama gezdim bahçe içinde epey
bugun de leslieye tam gaz devam özledim ya leslie yapmayı
bu arada yavaştan pilatese de başlıyorum bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
ben göğüs alabilirim fazla varsa :)) bende hiç kalmadıda :1:
lilyciiim, tatlım kaçamak yapıyoruz maalesef,ama hıc yapmasak ve dıyet bıttıkten sonra saldırsak daha kotu anacım.

heheh:9: çok güldüm valla....
bende isterimmmm.
buarada 1 hafta içinde adet olucam...
adetim bittikten sonra....
hayıt otuna başlıyorum mink im haberin olsun....:3:

evet bugün p.tesi yeni bir hafta....
ve bugün benim çok işim var.:72:
umarım kaçamksız bi hafta olur,hepimiz için....

hadi bakalım akşam bakcam sporunu yaptınmı yapmadınmı:) gerçi sen baya ev işide yapıosun oda spor gibi oluyo dün bende temizlik yaptım baya terledim heleki ev süpürmek tam bi spor:)

hadi bakalım akşam bakcam sporunu yaptınmı yapmadınmı:) gerçi sen baya ev işide yapıosun oda spor gibi oluyo dün bende temizlik yaptım baya terledim heleki ev süpürmek tam bi spor:)
ben hep ev işi yapıyorum bulaşık, çamaşır, makine yıkıyor belki ama kalan bulaşıklar elde yıkanıyor, eee odaları topla çamaşırları as, ütüler dağ gibi yapılcak beni bekliyor, vs...
ama leslie yapcam inşallah niyetimi aldım bugun

kızlar ben diyet günlüğümün kapatılmasını istedim hepinize bu yolda başarılar diliyorum.
diyeti bırakmıcam tabi de böyle ilgisiz olunca olmadı.
öpüyorum lilycimmm:54:

ne güzel iki kilo vermişsin, seninle yolumuz aynı, 23 kilon kalmış, gerçi benim yolum seninkinden daha uzun 25-27 kilo vermem lazım, umarım aylar geçtikçe beşer dörder gidecek kilolarımız, uğramayacaklar yanımıza bir daha :D

Back