• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

selam kızlar:3:
bugun uyku düzenim iyice şaştı sabah erkenden (saat 7:15) kalkıp bir bardak suyumu içtim biraz şişkinlik hissettiğimden dedim biraz daha yatayım dinleneyim kendime geleyim ama uyuyakalmışım 11:30da uyandım:17:
kalkar kalkmaz ayıptır söylemesi tuvaletten çıktıktan sonra aç karnına tartıldım 76-77kg arası bişey bi 76 bi 77 gösteriyor malum tartım dijital değil
ama ne sevindim anlatamam
normalde tartı günüm Cuma ama dün herkes evdeyken tartılamadım işte ya Cuma ya Cumartesi tartılacağım bundan sonra
bu arada ben ilk diyete başlarken ölçü almıştım ama defterime yazmamışım inşallah bir gün müsait olunca sırf kendi topiğimi okumaya ayıracagım zamanımı çünkü buraya yazdım
ve yılbaşına kadar da kendimce not alacağım bakalım o zamana kadar kaç kilo vermiş ve ne kadar incelmişim diye...
bugune bakarsak başlangıçtan itibaren (yani diyetisyeni bırakıp günlük açtıgımdan beri) belden 4cm basenden 1-2cm gitmiş:)))

gelelim bugun yediklerime....
kahvaltı etmemiz (kardeşimle beraber ettik) 12:30u buldu
- 1 taneden salçalı yumurta (az yağlı)
- yarım kk light beyaz peynir
- domates-salatalık
- 300ml çay

şimdi hemen diyebilirsiniz ki Lily sen bize peynir+yumurta beraber yenmez sen naptın? evet haklısınız ki ben savunduğum düşüncenin de tamamen arkasındayım
ama dikkat ederseniz ekmek yemedim ve az peynir yendiğinde de cok fazla eleştiri yapmamıştım kimseye sözüm hem 1-2 yumurta+1-2kk peynir yiyenlereydi
bir de montignac beslenme şeklinde her öğün mutlaka bir süt ürünü+salata yemek şart yani ya peynir yiyecektim ya da süt içecektim süt midemi bulandırır diye tabakta kalan azıcık peyniri yedim belki yarım kk yoktur bile ki yumurta da 1 olmayabilir 3 kırdım tavadan az bir kısmını yedim çoğunu hep kardeşim yedi
yani ölçüyü az tuttuktan sonra sorun olmaz ama fazla protein yüklemesine de gerek yok
hepinize sevgiler...:16:

lilycim tebrikler güzel giidyorsun vallahi ne diyeyim 76-77 arası gösteriyorsa 76,500 dür bence yani ortalama 1.5 kilo gitmiş demektir budaaa:46::46::46::46::46:

tatlımmm topiğin uçmuş gitmişşşş kilolar da uçmuş gitmiş harikasınnn süpersinnn:) darısı başımaaaaa:)seni özledim çok hadi gel gel gel:)

selam kızlar:3:
bugun uyku düzenim iyice şaştı sabah erkenden (saat 7:15) kalkıp bir bardak suyumu içtim biraz şişkinlik hissettiğimden dedim biraz daha yatayım dinleneyim kendime geleyim ama uyuyakalmışım 11:30da uyandım:17:
kalkar kalkmaz ayıptır söylemesi tuvaletten çıktıktan sonra aç karnına tartıldım 76-77kg arası bişey bi 76 bi 77 gösteriyor malum tartım dijital değil
ama ne sevindim anlatamam
normalde tartı günüm Cuma ama dün herkes evdeyken tartılamadım işte ya Cuma ya Cumartesi tartılacağım bundan sonra
bu arada ben ilk diyete başlarken ölçü almıştım ama defterime yazmamışım inşallah bir gün müsait olunca sırf kendi topiğimi okumaya ayıracagım zamanımı çünkü buraya yazdım
ve yılbaşına kadar da kendimce not alacağım bakalım o zamana kadar kaç kilo vermiş ve ne kadar incelmişim diye...
bugune bakarsak başlangıçtan itibaren (yani diyetisyeni bırakıp günlük açtıgımdan beri) belden 4cm basenden 1-2cm gitmiş:)))

gelelim bugun yediklerime....
kahvaltı etmemiz (kardeşimle beraber ettik) 12:30u buldu
- 1 taneden salçalı yumurta (az yağlı)
- domates-salatalık
- 300ml çay

şimdi hemen diyebilirsiniz ki Lily sen bize peynir+yumurta beraber yenmez sen naptın? evet haklısınız ki ben savunduğum düşüncenin de tamamen arkasındayım
ama dikkat ederseniz ekmek yemedim ve az peynir yendiğinde de cok fazla eleştiri yapmamıştım kimseye sözüm hem 1-2 yumurta+1-2kk peynir yiyenlereydi
bir de montignac beslenme şeklinde her öğün mutlaka bir süt ürünü+salata yemek şart yani ya peynir yiyecektim ya da süt içecektim süt midemi bulandırır diye tabakta kalan azıcık peyniri yedim belki yarım kk yoktur bile ki yumurta da 1 olmayabilir 3 kırdım tavadan az bir kısmını yedim çoğunu hep kardeşim yedi
yani ölçüyü az tuttuktan sonra sorun olmaz ama fazla protein yüklemesine de gerek yok
hepinize sevgiler...:16:

çooooookkkkkkkkk güzel 1 haftada 1buçuk kilo vermişsin yanii hımm
çok sevindim adına canım
darısı banaa

lilycim tebrikler güzel giidyorsun vallahi ne diyeyim 76-77 arası gösteriyorsa 76,500 dür bence yani ortalama 1.5 kilo gitmiş demektir budaaa:46::46::46::46::46:
ben de öyle dedim ztn tatlım yaaa yarım kg olarak hesap ettim darısı başına şekerim
tatlımmm topiğin uçmuş gitmişşşş kilolar da uçmuş gitmiş harikasınnn süpersinnn:) darısı başımaaaaa:)seni özledim çok hadi gel gel gel:)
ooo aman da aman kimler teşrif etmiş???? hoşgeldin cnm bnm... darısı hepinizin başına inşallah tatlım ben de çok özledim hatta bugun aklıma geldin ay dedim avukatım da biran önce dönse aramıza diye ama ev işi yaparken oyle topikteyken değil kalp kalbe karşıymış yaaaa:16::16::16:
çooooookkkkkkkkk güzel 1 haftada 1buçuk kilo vermişsin yanii hımm
çok sevindim adına canım
darısı banaa
evet cnm çok şükür hafifledim birazcık darısı başına sadiyemmmm

ben de öyle dedim ztn tatlım yaaa yarım kg olarak hesap ettim darısı başına şekerim

ooo aman da aman kimler teşrif etmiş???? hoşgeldin cnm bnm... darısı hepinizin başına inşallah tatlım ben de çok özledim hatta bugun aklıma geldin ay dedim avukatım da biran önce dönse aramıza diye ama ev işi yaparken oyle topikteyken değil kalp kalbe karşıymış yaaaa:16::16::16:

evet cnm çok şükür hafifledim birazcık darısı başına sadiyemmmm

amin amin inşallah

ınsallah bu subata kadar ıstedıgın hedefe ulasacaksın :8: lılıy sende kı azım cok hosuma gıdıor darısı benım basıma ınsallah :8:

ınsallah bu subata kadar ıstedıgın hedefe ulasacaksın :8: lılıy sende kı azım cok hosuma gıdıor darısı benım basıma ınsallah :8:
ay kız ağzından bal damlıyor amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyorum:21:
keşke bu azmi kilo almadan önce de gösterebilseydim ama olsun zararın neresinden dönersen kâr demişler, inşallah hep beraber yaza kadar çıtır kızlar olacağız:8:

ay kız ağzından bal damlıyor amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyorum:21:
keşke bu azmi kilo almadan önce de gösterebilseydim ama olsun zararın neresinden dönersen kâr demişler, inşallah hep beraber yaza kadar çıtır kızlar olacağız:8:

çıtırım-çıtırsın-çıtır
çıtırız-çıtırsınız-çıtırlar

çıtırım-çıtırsın-çıtır
çıtırız-çıtırsınız-çıtırlar

akşam akşam sapıtıyorum heralde
bu diyetle kafayı yiyecez yakında
buna bayıldım bnm zamanımda bunları 5te öğretirlerdi bn 3e giderken 5e giden bi arkadaştan öğrenmiştim o geldi aklıma:):9:
yok yemeyiz Allahın izniyle güzel hanımlar olacagız yazın
bu repliği de beğendim hepimiz çıtırızın açılmış hali:))))))))

evet yaaa uyanır uyanmaz aklımda acaba göbeğim eridimi die elimi karnıma götürüyorm rüyama girer oldu hersaniye aklımda

offff bir gecede erise ne güzel olur ama
ben bi göbeğim bide göğüslerim için hep bu hayali kurardım
ama artık büyüdüm ve öğrendimki öğle uyuyup uyanınca ikiside küçülmüyormuş
bişeyler yapmam lazım dedim ve diyete başladım
umarım ikiside istediğim boyutlara gelene kadar devam edebilirim

buna bayıldım bnm zamanımda bunları 5te öğretirlerdi bn 3e giderken 5e giden bi arkadaştan öğrenmiştim o geldi aklıma:):9:
yok yemeyiz Allahın izniyle güzel hanımlar olacagız yazın
bu repliği de beğendim hepimiz çıtırızın açılmış hali:))))))))

bak akşam akşam seni maziye götürdüm
bende olmasam sana kim hatırlatacak o günleri
he he he ben sapıtıyorum demiştim size

sabah - 12:45 (12de kalktım)
- salçalı yumurta (az yağlı)
- domates-salatalık
- 300ml çay

ara - 17:55
- 2 küçük kuru incir - tarçınla yedim (kendi kuruttugumuz incirler yani katkısız!)

akşam - 18:40
- 3 kepçe yeşil mercimek yemeği
- 3 yemek kaşığı patlıcan (yağsız)
- 3 yemek kaşığı yogurt
- 1 tabak yeşil salata (tuzsuz-azıcık zeytinyağlı)

kaçamak - 21:10 - 3 dilim çikolata pudingli kek
7 bardak su - 1750ml
leslie yapmadım maalesef:50:

tahminlerime göre yaklaşık 700-800kalori aldım kekle birlikte

sabah - 12:45 (12de kalktım)
- salçalı yumurta (az yağlı)
- domates-salatalık
- 300ml çay

ara - 17:55
- 2 küçük kuru incir - tarçınla yedim (kendi kuruttugumuz incirler yani katkısız!)

akşam - 18:40
- 3 kepçe yeşil mercimek yemeği
- 3 yemek kaşığı patlıcan (yağsız)
- 3 yemek kaşığı yogurt
- 1 tabak yeşil salata (tuzsuz-azıcık zeytinyağlı)

kaçamak - 21:10 - 3 dilim çikolata pudingli kek
7 bardak su - 1750ml
leslie yapmadım maalesef:50:

tahminlerime göre yaklaşık 700-800kalori aldım kekle birlikte

menüyü begendimmmm :)
fazla kalori almamissin kizzz :21:
böyle devam edersek yaza dogruuu citirdak olacagizzz:1::1::23:

sabahki yumurta+peynir hakkında yeterince yorum yaptım kendimi tekrarlamak istemiyorum
akşam üstü yemek hazırlarken midem kazındı kuru kayısım da bitmişti incir varmış dolapta geçen yıl annemin kuruttuklarından...
hemen 2 tane küçüklerden attım ağzıma, bir de tarçın ektim çok lezzetli oldu.
tarçını içindeki şekerin kandaki emilimini azaltmak için serptim
ama itiraf edeyim ilk defa denedim montici arkadaşlar meyvelere serpiyorlarmış, ben bunun şekerin emilimini azaltıp kandaki glikozun aniden yükseltmeyi azalttığını biliyordum ama denememiştim önceden
gerçekten çok lezzetliydi bir de çay kaşığı ile serpince biraz fazla kaçtı ama yine de acı değildi,hep boyle yapacagım imkan buldukça:)
akşam da yemekten sonra çayın yanında yenir diye annem kek yapmış getirmiş... ama kabarmamış ztn ben yemem dedim
annem de kalk hadi bi sos yap da çayın yanı boş olmasın değerlendirelim dedi
kalktım bnm light sütle biraz da sonradan yarım yağlı süt ekleyerekten puding yaptık (maalesef hazır puding-ben normalde nişasta ve şekerle kendim yapardım ama uğraşmak istemedim)
kekleri borcama sıraladım pudingi yaydım üstüne bi de muzla süsledim
ben yaptım hepsini ve hiç canım istemedi normalde yaptığımı tatmam lazım ben yaptığım yemeği tatmadan servise sunamam
ama parmağıma bulaşanı bile yıkadım
servis ettim herkese ben 2 bardak çayımı içtim bi güzel
buraya kadar herşey süper...
ama o pasta 1-1,5 saat durdu kardeşim yiyecek diye...
dedim acaba yesem mi? sonra yok dedim, ben diyetteyim... bu gelgitler yaklaşık 15dk falan devam etti sonunda dayanamadım çünkü pasta bana bakıyor ben ona...
3 dilimi 5-10dk içinde yedim:50:
pişman mıyım? biraz...
neden pişmanım? çünkü montide un, şeker ve türevleri yok ben bu yasağı 1 hafta dolmadan çiğnedim
neden değilim? çünkü irademe genelde sahip çıktım geçen gün tazecik pişmiş böreğe hayır dedim çok sevdiğim sarmaya ve tarhana çorbasına da hayır dedim bugün de... keke de hayır demiştim ama çikolatalı puding ve muza yenildim ikisi de bnm zayıf noktalarım maalesef:50:
işte böyle...
aileyle aynı sofraya oturup çok farklı yemekler yemek gerçekten zor...
sofradaki tüm sevdiğim, bugune kadar istediğim halde bir türlü yapılmamış ama her ne hikmetse bugunlerde artan o favori yiyeceklere hayır deyip sabır gösterebilmek zor...
onlar yerken bakıp iç geçirmek inanılmaz zor...
Rabbim hayırlısını versin ya ne diyebilirim ki daha...
ama montiye devam etmek istiyorum herşeye rağmen çünkü beni düzene sokuyor, yediklerimi kontrol etmemi sağlıyor ve gerçekten de doyuruyor.
bir hata yüzünden yıkılıp pes etmek yok!!!!!!!!:kkk:
herkese iyi geceler...:3:
sevgilerimle...:16:

Son düzenleme:
Back