selam kızlar
bugun uyku düzenim iyice şaştı sabah erkenden (saat 7:15) kalkıp bir bardak suyumu içtim biraz şişkinlik hissettiğimden dedim biraz daha yatayım dinleneyim kendime geleyim ama uyuyakalmışım 11:30da uyandım
kalkar kalkmaz ayıptır söylemesi tuvaletten çıktıktan sonra aç karnına tartıldım 76-77kg arası bişey bi 76 bi 77 gösteriyor malum tartım dijital değil
ama ne sevindim anlatamam
normalde tartı günüm Cuma ama dün herkes evdeyken tartılamadım işte ya Cuma ya Cumartesi tartılacağım bundan sonra
bu arada ben ilk diyete başlarken ölçü almıştım ama defterime yazmamışım inşallah bir gün müsait olunca sırf kendi topiğimi okumaya ayıracagım zamanımı çünkü buraya yazdım
ve yılbaşına kadar da kendimce not alacağım bakalım o zamana kadar kaç kilo vermiş ve ne kadar incelmişim diye...
bugune bakarsak başlangıçtan itibaren (yani diyetisyeni bırakıp günlük açtıgımdan beri) belden 4cm basenden 1-2cm gitmiş:)))
gelelim bugun yediklerime....
kahvaltı etmemiz (kardeşimle beraber ettik) 12:30u buldu
- 1 taneden salçalı yumurta (az yağlı)
- yarım kk light beyaz peynir
- domates-salatalık
- 300ml çay
şimdi hemen diyebilirsiniz ki Lily sen bize peynir+yumurta beraber yenmez sen naptın? evet haklısınız ki ben savunduğum düşüncenin de tamamen arkasındayım
ama dikkat ederseniz ekmek yemedim ve az peynir yendiğinde de cok fazla eleştiri yapmamıştım kimseye sözüm hem 1-2 yumurta+1-2kk peynir yiyenlereydi
bir de montignac beslenme şeklinde her öğün mutlaka bir süt ürünü+salata yemek şart yani ya peynir yiyecektim ya da süt içecektim süt midemi bulandırır diye tabakta kalan azıcık peyniri yedim belki yarım kk yoktur bile ki yumurta da 1 olmayabilir 3 kırdım tavadan az bir kısmını yedim çoğunu hep kardeşim yedi
yani ölçüyü az tuttuktan sonra sorun olmaz ama fazla protein yüklemesine de gerek yok
hepinize sevgiler...
ben de öyle dedim ztn tatlım yaaa yarım kg olarak hesap ettim darısı başına şekerimlilycim tebrikler güzel giidyorsun vallahi ne diyeyim 76-77 arası gösteriyorsa 76,500 dür bence yani ortalama 1.5 kilo gitmiş demektir budaaa
ooo aman da aman kimler teşrif etmiş???? hoşgeldin cnm bnm... darısı hepinizin başına inşallah tatlım ben de çok özledim hatta bugun aklıma geldin ay dedim avukatım da biran önce dönse aramıza diye ama ev işi yaparken oyle topikteyken değil kalp kalbe karşıymış yaaaatatlımmm topiğin uçmuş gitmişşşş kilolar da uçmuş gitmiş harikasınnn süpersinnn:) darısı başımaaaaa:)seni özledim çok hadi gel gel gel:)
evet cnm çok şükür hafifledim birazcık darısı başına sadiyemmmmçooooookkkkkkkkk güzel 1 haftada 1buçuk kilo vermişsin yanii hımm
çok sevindim adına canım
darısı banaa
ben de öyle dedim ztn tatlım yaaa yarım kg olarak hesap ettim darısı başına şekerim
ooo aman da aman kimler teşrif etmiş???? hoşgeldin cnm bnm... darısı hepinizin başına inşallah tatlım ben de çok özledim hatta bugun aklıma geldin ay dedim avukatım da biran önce dönse aramıza diye ama ev işi yaparken oyle topikteyken değil kalp kalbe karşıymış yaaaa
evet cnm çok şükür hafifledim birazcık darısı başına sadiyemmmm
ay kız ağzından bal damlıyor amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyorumınsallah bu subata kadar ıstedıgın hedefe ulasacaksınlılıy sende kı azım cok hosuma gıdıor darısı benım basıma ınsallah
ay kız ağzından bal damlıyor amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyorum
keşke bu azmi kilo almadan önce de gösterebilseydim ama olsun zararın neresinden dönersen kâr demişler, inşallah hep beraber yaza kadar çıtır kızlar olacağız
akşam akşam sapıtıyorum heralde
bu diyetle kafayı yiyecez yakında
çıtırım-çıtırsın-çıtır
çıtırız-çıtırsınız-çıtırlar
buna bayıldım bnm zamanımda bunları 5te öğretirlerdi bn 3e giderken 5e giden bi arkadaştan öğrenmiştim o geldi aklıma:)akşam akşam sapıtıyorum heralde
bu diyetle kafayı yiyecez yakında
evet yaaa uyanır uyanmaz aklımda acaba göbeğim eridimi die elimi karnıma götürüyorm rüyama girer oldu hersaniye aklımda
buna bayıldım bnm zamanımda bunları 5te öğretirlerdi bn 3e giderken 5e giden bi arkadaştan öğrenmiştim o geldi aklıma:)
yok yemeyiz Allahın izniyle güzel hanımlar olacagız yazın
bu repliği de beğendim hepimiz çıtırızın açılmış hali:))))))))
sabah - 12:45 (12de kalktım)
- salçalı yumurta (az yağlı)
- yarım kk light beyaz peynir
- domates-salatalık
- 300ml çay
ara - 17:55
- 2 küçük kuru incir - tarçınla yedim (kendi kuruttugumuz incirler yani katkısız!)
akşam - 18:40
- 3 kepçe yeşil mercimek yemeği
- 3 yemek kaşığı patlıcan (yağsız)
- 3 yemek kaşığı yogurt
- 1 tabak yeşil salata (tuzsuz-azıcık zeytinyağlı)
kaçamak - 21:10 - 3 dilim çikolata pudingli kek
7 bardak su - 1750ml
leslie yapmadım maalesef
tahminlerime göre yaklaşık 700-800kalori aldım kekle birlikte
ayyy cnm çok sağol moral oldun bana yaaa....​menüyü begendimmmm :)
fazla kalori almamissin kizzz
böyle devam edersek yaza dogruuu citirdak olacagizzz
ayyy cnm çok sağol moral oldun bana yaaa....​
kalori de kaba taslak hesaplama aslında daha az da olabilir de ben yüksekten yazdım...
kız sen harikasın yaaaaaarica ederimmmm tatlim ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?