sabahki zeytin hakkımı tamamladım dıyor ya. Aman hak geçmesin. Yer fıstığını görünce alışkanlık olmuş bende. Aman vermeyiiin mantar yapar dicektim. Baktım papağan fprumu değil. Zayıflama forumu. Tuttum kendimi :)selam herkese
bugun montignac beslenme yöntemini deneyeceğimden bahsetmiştim, başarılı da oldum sanırım tabii bu konudaki deneyimli isimlerin yorumları bnm için daha önemli
bu konuda "sen dene memnun kalırsan biz de yaparız" diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
bir şey belirtmem gerektiğini düşünüyorum, bu sağlıklı beslenme olayı öyle zayıflayana kadar idare edeyim sonra zayıflayınca kafama göre takılırım diye düşünülmesi gereken bir olgu değil.. Sağlıklı beslenme bir yaşam tarzıdır ve montignac da bir yaşam tarzıdır yani zayıflama yönteminden ziyade, sağlıklı yaşama yolunda bir destektir, bu nedenle tavsiyem hemen kilo vermeye çalışmamanız, bu sağlıklı yaşamla beraber zayıflama konusunda hem istikrarlı hem de sabırlı olmanızdır, hatırlatmak istedim.
Hemen menümü yazayım:
Sabah - 09:00
- 2 dl tahıllı ekmek
- 1 kk light beyaz peynir
- 1 domates
- 4 yeşil zeytin
- 150 ml yağsız süt
öğle - 13:00
- 6-7 yemek kaşığı taze fasulye yemeği (az yağlı-tuzsuz)
- 1 kase yogurt (tam yağlı)
- 1 domates
- 1 zeytin (sabahki 5 zeytin hakkımı tamamladım)
- kaşığın ucuyla - yarım kaşık diyelim, nohut taneleri
ara - 15:30
- 4 naturel kuru kayısı
- 2 ceviz
akşam - 18:30
- 5 yemek kaşığı taze fasulye (etli)
- 1 tabak dolusu karışık salata
ara - 21:30
- yer fıstığı (ölçüsünü bilmiyorum taze kabugundan ayıkladım epey yedim ama)
leslie 2 mil yapacağım birazdan
su da 6-7 bardak oldu sanırım 10a tamamlayacagım yatana kadar inşallah
belki papağanı olan vardır aranızda :) yer fıstıgı kabuklu verilmez papağanlara.