Lily86'nın Diyet Günlüğü

gel anacım bekleriz

menüyü begendim tatlim
ugra ugra bekliyorum seniiii

canım neden sinir krizleri geçirdin temizlik yüzündenmi ?

menünü beğendim yeşilzeytini çoğaltmışsın

benimde topiğime beklerim

Ya şu salataya nasıl bır cay kasıgı yag koyyorsunuz? Hıc koyma daha ıyı anacım. Benım dıyetısyende 1 tatlı kasıgı dıyordu. Biz senede 50 lıtre falan zeytinyağı tüketiyoruz. Zeytinyağınıda öle marketten almıyoruz. Bi kadınımız var zeytinlikleri olan,ondan satın alıyoruz. Salataya gozkararaı alabıldıgı kadar koyuyoruz. Heleeee çoban salataysaa. Yemekleri yaglı yemıyoruz ama salatanın tadı tuzu limonunda yagında :) bol zeytinyağlı,booool l,monlu.. Bizde bi salata yiyen birdaha yiyor :) Tamam herseyın fazlası tabıkı zarar ama karatay ablam zeytinyağı kilo aldırmaz dıyor :)

vallahi bizimde kendi bahçemizden hersene 25 30 lt zeytinyağ tüketiyorz ama bende elimden geldiği kadar az koyuyorum bu arada z.yağ bağırsakları çalıştırıyormuş die duymuştum

gel anacım bekleriz
menüyü begendim tatlim
ugra ugra bekliyorum seniiii
canım neden sinir krizleri geçirdin temizlik yüzündenmi ?

menünü beğendim yeşilzeytini çoğaltmışsın

benimde topiğime beklerim

hepinize teşekkür ederim şimdi teker teker geliyorum topiklerinize bakmaya...
sinir krizimde de temizlik işin bahanesi oldu açıkçası... ama iyiyim şu an çok şükür arada insan doluyor şu an çok iyiyim merak etmeyin, eleştirileri ve yorumlarımla geri döndüm bekleyin

vallahi bizimde kendi bahçemizden hersene 25 30 lt zeytinyağ tüketiyorz ama bende elimden geldiği kadar az koyuyorum bu arada z.yağ bağırsakları çalıştırıyormuş die duymuştum
minikkim, bir çay kaşıgına yağı koyup salatada gezdirdim
bna da diyetisyenler yıllardır 1 tatlı kaşığı diye diye artık yağsıza alıştırdılar sağolsunlar
montide doyana kadar beslenme oldugu için zeytini o kadar cok yedim ama bu konudaki yorumlar ne olur onu bilmiyorum daha, çünkü hala öğrenme aşamasındayım
bu arada biz de zeytinyağını litrelerce zeytinyağı üreticilerinden alıyoruz malum egede yaşıyorum burda bulmak kolay herkesin var
ben normalde yağ koymam salatama ama bugün koydum onca zaman sonra... tat olsun diye çünkü marul salatasını bol ekşili ve yağlı severim en azından nefsim körelsin dedim
Karatay ablamız öyle diyor ama ben nedense bu hafta kilo konusunda pek yol kat edemedim ben alıştığım düzenden şaşmamaya karar verdim ki ztn Karatayın dediğini 12 zeytin yiyerek uyguladım:)
zeytinyağının bağırsak tembelliğinde faydası olduğu doğru bu arada...

aynen canım 1 çayk. koycana hiç koyma...
için rahat olur,yağsız yedim die
mink im 1 y.k zeytin y. 100 küsür kalori varmış,
geçen doktorumda dediler şok oldum resmen
karatay ablam abartmış bence....

ayy ciger hiç sevmem kıss....
senden bunu beklemezdim

menü süper gözüküyo...
süt+kayısı bende uygulamalıyım...
4 5 gündür çıkmıyom gene wc ye.
tartılcaktım tartılmadım bu yüzden...

aynen canım 1 çayk. koycana hiç koyma...
için rahat olur,yağsız yedim die
mink im 1 y.k zeytin y. 100 küsür kalori varmış,
geçen doktorumda dediler şok oldum resmen
karatay ablam abartmış bence....
tatlım minikk bu yorumu yaparken ya adam gibi boca et ya da hiç koyma anlamında söylemiş
normalde hiç koymam ama marul midemi öyle şişiriyor ki yemek bile yiyemiyorum hem ben marulu az da olsa yağlı seviyorum
1 yk.nda 100 kalori diyorlar ama ben inanmıyorum bunu herhalde 1g yağ=9 kalori ve 1 yk yaklaşık 10g diye söylüyorlar ama 10g su=9g yağ yani 1 kaşık yaklaşık 80kalori tabii bardak hesabına bakarsan da 1 çay bardağı da 100ml değil 120ml yağ alıyormuş karışık yani... çok irdelememek lazım... Karatay ablamız kendince ekmek hariç herşeyden yiyebilirsiniz diyor işte...

kuru kayısı ve süt hem tatlı isteiğini yok ediyor hemde
wc sorunu hallediyor tavsiyeedrerim

yok canım boca etmek doğru olmaz,1 çayk. yağı salatada ben hiç fark etmem bile.
ama senin miden rahatsız oluyomuş,sen daha iyi bilirsin o yüzden.

1 yemek k. yağda
100 calori olması benide şok ediyoo
o zamn daha evvel ben, 1 tencere yemeğe
1000 calorilik yağ koyuyodum
kuru incir ye tatlimmm :)

sabah - 08:00
- 1 dl tahıllı ekmek (2 etimek büyüklüğünde)
- 1 kk light beyaz peynir
- 12 zeytin (bu fazla oldu bugun )
- domates-salatalık
- 2 bardak çay

öğle - 13:00
- 2 kepçe yeşil mercimek yemeği (yağını biraz kaçırmışım ama yani montiye göre...)
- 1 tabak marul salatası (elma sirkeli-1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
- 1 bardak ayran
- 1 ceviz

ara - 16:00
- 1 çay bardağı süt
- 2 gün kurusu kayısı

akşam - 19:00
- 6-7 yemek kaşığı yağsız patlıcan yemeği (bugunku yağ sınırımı aştım çünkü)
- 4 yemek kaşığı yogurt
- 1 tabak salata (yagsız-elma sirkeli)

su= 2lt daha 1-2 bardak daha içerim
leslie - 30dk 2 mil
yaklaşık 750-800 kalorilik beslenmişim ama aç kalmadım
bu arada midem yeni acıkmaya başladı ama yatacağım birazdan.

çok başarılı bi menü canım. baya da içi dolu valla karnım acıktı akşam akşam :)

çok güzel menün canım böyle ddevam edersen inşallah hemen gidivericek kilocuklar

valla menü çok güzel tatlım. Bol salata,yogurt ,süt,sebze,spor
harikasın valla ne diyeyim :)

Süpersin böyle devam. okuyorum topiğini şimdi yorum yapmıyım bundan sonrakilere yaparım
seni fit bir bayan olarak görcez sınava kadar.
beraber diyet başarı öykümüzü yazacağız

çok başarılı bi menü canım. baya da içi dolu valla karnım acıktı akşam akşam :)

çok güzel menün canım böyle ddevam edersen inşallah hemen gidivericek kilocuklar
valla menü çok güzel tatlım. Bol salata,yogurt ,süt,sebze,spor

harikasın valla ne diyeyim :)

Süpersin böyle devam. okuyorum topiğini şimdi yorum yapmıyım bundan sonrakilere yaparım
seni fit bir bayan olarak görcez sınava kadar.
beraber diyet başarı öykümüzü yazacağız
kızlar hepinize bu güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum
aslında kendi beslenmem de fena değildi ama bu monti beni daha da düzene soktu diyebilirim sınırlar belli en azından
sevgim, inşallah yaza kadar hep beraber çıtır kızlar olup başarı hikayelerimizi paylaşarak bizden sonrakilere de örnek olacağız
hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…