Lily86'nın Diyet Günlüğü

liyli buu kilo gösterge cetvelini nasıl yapıyorsunuz ben yeniyim yaa bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

canımm napıyon görüşmeyeli kızzzzz.....
2 kg vermişin süper süper...
bu dolma işini ben bilmiyodum...öğrendim iyi oldu..
tatlım iyiyim Allaha şükür yaaa giremedim bi türlü bugun sen de burdaymışsın....
ben de dolma konusunda emin değildim tahmin yürütmüştüm aslında ama hemen hemen doğru tahmin etmişim bazen bilgileri kontrol etmek iyi oluyor:))))

liyli buu kilo gösterge cetvelini nasıl yapıyorsunuz ben yeniyim yaa bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
cnm kilo çizelgesi diye arama kısmına yaz ordan cıkıyor ben de ordan bulup yapıyorum detaylarını tam bilmiyorum ordaki adımları uyguluyorum cnm

cnm kilo çizelgesi diye arama kısmına yaz ordan cıkıyor ben de ordan bulup yapıyorum detaylarını tam bilmiyorum ordaki adımları uyguluyorum cnm

tşk ederim cnm

bu arada benim topiğimede baksanız arkadaşlar banada bi destek çıksanız günlük yediklerim nasıl beni eleştirsenizDDDDD çok sevinirim

slm lily,senin topiğin burası olmalı,hımm görünce sevindim ben burayada gelirim artık misafir olarak..Yarın alışverişe gidip sebze-meyve alıcam buzdolabımı değiştiricem pizzalar arkaya,sebzeler öne:)Çok pozitifim sizinde sayenizde,iyi olacak inşallah :)artık insanların kilomla ilgili muhabbetlerini çekmeme düşüncesi bile kulağa hoş geliyor hani derler ye ''senin basenlerin çok ne yapsan gitmez onlar'' :))

tşk ederim cnm

bu arada benim topiğimede baksanız arkadaşlar banada bi destek çıksanız günlük yediklerim nasıl beni eleştirsenizDDDDD çok sevinirim
cnm sırayla tüm topiklere giriyorum merak etme er geç sana da yorum yapacağım inşallah

hoşgeldin ziyaret için de teşekkürler çok sevindim
kararların konusunda da ayrıca tebrik ediyorum ne güzel insanlara bir katkımız olmuşsa ne mutlu bize
valla ne yalan söyleyeyim ben basenlerimi seviyorum sadece birazcık küçülüp ideal ölçülerde olsa daha iyi olur yoksa basenler sorun değil

nişanlım bana popon yok senin diyor. var benim popom diyoruum. ı ıh kucuk dıyor :) hey allahım yaaaa şu erkekeleri anlamak ne zor. herkes basenden şikayetçi. benimki popo istiyor. gerçi basenim yok acaba basen mi istiyor kii? :44:

sen benim popoma kurban ol deseydin keske kiz

valla bilmiyorum senin iş zor görünüyor:)))

selam kızlar
bugun biraz ev karışıktı misafir falan o yüzden ancak müsait olup topiklerinizi okudum ve yorumlarımı yazdım
şimdi sıra geldi kendi topiğime...
sabah geç kalktım 07:50de

kahvaltı - 08:30
- yağsız tost (2 dl ekmek+1 kk kaşar peyniri-dünden kalan tosttu)
- 3 yeşil zeytin
- domates

ara- 11:00
1 bardak çay
1 kupa limonlu yeşil çay

öğle - 12:45
- 14 tane etli sarma (kıyması cok az ama)
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- domates

ara - 16:00
1 orta boy cennet elması

ara - 17:00
4 sarma (aslında atıştırma oldu)

akşam - 18:30
- 2 küçük kıymalı biber dolması
- 4 sarma (kıymalı)
- yaklaşık 1 kase yoğurt
- yağsız salata (elma sirkeli)

ara - 21:30
- 1-1.5 dl kavun (küçük kavundu bir de misafirlere hazırlarken atıştırdım ondan miktardan emin değilim)

toplamda 8 bardak su (anca 2 lt etmiştir bugun az oldu)
spor yapmadım yapacak halim de yok cok yorgunum bugun
herkese iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…