tatlım genelde haftada bir
ama topiğin olduğu için buna sen karar vereceksin
başka bi topikte olsan belki belli kurallara uyman gerekir ama günlükte karar mekanizması sensin
genelde haftada ya da 10günde bir idealdir
aylık biraz uzun, pes etmeye meyledebilir
tatlım iyiyim Allaha şükür yaaa giremedim bi türlü bugun sen de burdaymışsın....canımm napıyon görüşmeyeli kızzzzz.....
2 kg vermişin süper süper...
bu dolma işini ben bilmiyodum...öğrendim iyi oldu..
neden tatlımmmm???????*hayırdır????lilyyyy çok moralim bozulduuuuuuuuuu
cnm kilo çizelgesi diye arama kısmına yaz ordan cıkıyor ben de ordan bulup yapıyorum detaylarını tam bilmiyorum ordaki adımları uyguluyorum cnmliyli buu kilo gösterge cetvelini nasıl yapıyorsunuz ben yeniyim yaa bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
cnm kilo çizelgesi diye arama kısmına yaz ordan cıkıyor ben de ordan bulup yapıyorum detaylarını tam bilmiyorum ordaki adımları uyguluyorum cnm
cnm sırayla tüm topiklere giriyorum merak etme er geç sana da yorum yapacağım inşallahtşk ederim cnm
bu arada benim topiğimede baksanız arkadaşlar banada bi destek çıksanız günlük yediklerim nasıl beni eleştirsenizDDDDD çok sevinirim
hoşgeldin ziyaret için de teşekkürler çok sevindimslm lily,senin topiğin burası olmalı,hımm görünce sevindim ben burayada gelirim artık misafir olarak..Yarın alışverişe gidip sebze-meyve alıcam buzdolabımı değiştiricem pizzalar arkaya,sebzeler öne:)Çok pozitifim sizinde sayenizde,iyi olacak inşallah :)artık insanların kilomla ilgili muhabbetlerini çekmeme düşüncesi bile kulağa hoş geliyor hani derler ye ''senin basenlerin çok ne yapsan gitmez onlar'' :))
nişanlım bana popon yok senin diyor. var benim popom diyoruum. ı ıh kucuk dıyor :) hey allahım yaaaa şu erkekeleri anlamak ne zor. herkes basenden şikayetçi. benimki popo istiyor. gerçi basenim yok acaba basen mi istiyor kii? :44:
valla bilmiyorum senin iş zor görünüyor:)))nişanlım bana popon yok senin diyor. var benim popom diyoruum. ı ıh kucuk dıyor :) hey allahım yaaaa şu erkekeleri anlamak ne zor. herkes basenden şikayetçi. benimki popo istiyor. gerçi basenim yok acaba basen mi istiyor kii? :44:
İlahi kızlar komiksiniz
Benim topiğe Allahın bi kulu uğramıyor bari bende burda takılam
ayyyy kuzuuummmm kıyamamm ben sanaaaaaİlahi kızlar komiksiniz
ayyyy kuzuuummmm kıyamamm ben sanaaaaa
tatlım ben daha günlük rapor bile vermeden diğer topiklere yazıyorum gelcem sana da söz!!!!
bu akşam ne yediğini merak ediyorum
süpersin beni bu şerefe layık gördüğün için de teşekkürler...bu arada cetvelimi yaptım ilk senin topiğinde denedimDDDD
tatlım yazacağım inşallah birazdan, ancak bitirdim takibi:)))bu akşam ne yediğini merak ediyorum
İlahi kızlar komiksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?