Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım güzelmiş de ben ztn pek yağda yumurta yememeye çalışıyorumtavaya çok azıcık miniminnacıcık yağ damlatıyorum hani yumurta fırçaları varya böreklere sürmek için onunla tavadaki yağı iyice yayıyorum ve bir kasede çırptığım yumurtamı döküyorum tavaya ımmm harika bir omlet oluyor hem tavaya yapışmıyor hem de sanki yağsız omlet yiyiyormuş gibi oluyor.
günaydın tatlım, valla güzel olmuş arada oluyor bazen beyaz emek, su yumurta nası salcalı oluyor onu anlamdım ben ya. :44: daha once ne duydum ne gordum :) nası yapılıyor o? ne salcası? domatesmı bıbermı
ben kahvaltı etmeyı cokk sevıyorum ama tabı sonra da kılo alınıo o yuzden ıkı gundur tam yıyecekken forumda yazcam deyıp gerı cekıldım cogu aman ona ragmen sanırım ılk gunler dıye kacamak yaptım bıraz salcalı yumurtayı bende duymamıstım hıc
aynen beyazbulutun dediği gibi salçanın ev salçası olup olmaması önemli değil,benim bldiğim ev salçası yağda kavrulup üzerine yumurta kırılıyor
yok cnm bnm için için kaçamak günü değildi aslında ama sonra öyle oldu maalesefbugün kacamaklar günü herhalde cogu kisi dün gece veya bu sabah kacamaklar yapmis bende öyle ama tatlim, bu sabah yarim ekmegin üstüne aci sürdüm ve yedim:2: toplam 2.5 dilim kepek ekmegi yedim bidaha olmayacak ama, bu son olsun hepimize diyorum kuzucuklarim KACAMAK YOK BUNDAN SONRA! bi kac ay sonra citirdak olacaz onu düsünün
keske beyaz ekmek yerine kepek ekmegi yeseydin, menün daha güzel olurdu güzelim:2: ama bosver ne zamandan beri beyaz ekmek yemiyorsun, bugünlük böyle olsun dimi :)
afiyet olsun sevgimmmmBizde yapardık bir ara. En kküçük kardeşim çok seviyor. ekmekle oturur bir güzel yer miniğim. ama vazgeçtik yağlardan, tuzlardan anneme sebze yaptıyorum bundan sonra :)
cnm paylaşım için teşekkürler ama rica edeceğim bnm topiğimde bu tür paylaşımlarda bulunulmasın lütfenYanlızca 3 gün uygulanacak bir diyet listesi doktorum vermişti bana da
8.30- 9.30 kahvaltı
2 dilim peynir yarım yağlı diyordu ama ben hep light yedim.
veya 1 dilim beyaz peynir+1 adet haşlanmış yumurta veya
1 dilim beyaz peynir+2/3 dilim kaşar peynir veya
1 dilim beyaz peynir+1 adet yumurtayla hazırlanmış yağsız omlet
sınırsız söğüş sebze bol yeşillik 2 dilim tam buğday veya çavdar ekmeği kepek de olabilir.
11-11.30 ara öğün
1 adet yeşil elma 2 adet yeşil çay
13-13.30 öğle yemeği
3 porsiyon et,tavuk,balık (90 gr)
yağsız salata bol yeşillik
15.30 ara öğün
yeşil elma 2 adet yeşil çay
17.30 ara öğün
1 adet yeşil elma 2 adet yeşil çay
19.30-20.00 akşam yemeği
3 porsiyon et,tavuk,balık (90 gr)
yağsız salata bol yeşillik
21.30 ara öğün 1 adet yeşil elma 2 adet yeşil çay
cnm hoşgeldinbende zayiflamak istiyorum yaaa
lilycimmm ortalarda yoksun bugünnnn
kızlar merhabahakkaten nerdsin kızzz
tatlım aslında bakarsan öyle ama bu 3 haftanın ancak yarısını diyette gibi geçirdimlily cim....
yaklşık 3haftadır diyettesn...
ve 2 kg vermişin...
1 haftada 1 kilo daha verirsn...
harika olcak...
1 ayda 3 kg vermiş olcaksn...
bence gayet emin adımlarla ilerliyosun...
tatlım aslında bakarsan öyle ama bu 3 haftanın ancak yarısını diyette gibi geçirdim
işte 1 kilo daha versem iyi olacak
ben kendimi 10gündür diyetteymiş gibi görüyorum öbür 2 haftayı attım bile kafamdan
inşallah veririm tatlım desteğin için sağol
kahvaltımı yazmamışım da onu da ekleyeyim...
saat 11:00de yaptım kahvaltımı çünkü geç kalktım bugun
- 1 dl ekmek (2 etimek büyüklüğünde)
- 1 kk yarım yağlı beyaz peynir
- 1 zeytin (yemediğimi farkettim ondan 1 tane attım agzıma)
- domates
teşekkürler şekerimkahvalti zaten hep rutin oluyor begendim menüyü
kahvaltımı yazmamışım da onu da ekleyeyim...
saat 11:00de yaptım kahvaltımı çünkü geç kalktım bugun
- 1 dl ekmek (2 etimek büyüklüğünde)
- 1 kk yarım yağlı beyaz peynir
- 1 zeytin (yemediğimi farkettim ondan 1 tane attım agzıma)
- domates
tesekkür ederim bitanem hep beraber birbirimizin desteğiyle olacagız inşallahÇıtır olacaksın sen ben inanıyorum