• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

tavaya çok azıcık miniminnacıcık yağ damlatıyorum hani yumurta fırçaları varya böreklere sürmek için onunla tavadaki yağı iyice yayıyorum ve bir kasede çırptığım yumurtamı döküyorum tavaya ımmm harika bir omlet oluyor hem tavaya yapışmıyor hem de sanki yağsız omlet yiyiyormuş gibi oluyor.
tatlım güzelmiş de ben ztn pek yağda yumurta yememeye çalışıyorum
günaydın tatlım, valla güzel olmuş arada oluyor bazen beyaz emek, su yumurta nası salcalı oluyor onu anlamdım ben ya. :44: daha once ne duydum ne gordum :) nası yapılıyor o? ne salcası? domatesmı bıbermı
ben kahvaltı etmeyı cokk sevıyorum :16: ama tabı sonra da kılo alınıo o yuzden ıkı gundur tam yıyecekken forumda yazcam deyıp gerı cekıldım cogu aman ona ragmen sanırım ılk gunler dıye kacamak yaptım bıraz :47: salcalı yumurtayı bende duymamıstım hıc :31:
benim bldiğim ev salçası yağda kavrulup üzerine yumurta kırılıyor
aynen beyazbulutun dediği gibi salçanın ev salçası olup olmaması önemli değil,
minikkim bizim salça domates-biber karışık bu arada, yazın kendimiz yaptık
asu, sen de topiğini ihmal etme

Son düzenleme:
bugün kacamaklar günü herhalde:1: cogu kisi dün gece veya bu sabah kacamaklar yapmis:1::1: bende öyle ama tatlim, bu sabah yarim ekmegin üstüne aci sürdüm ve yedim:2: toplam 2.5 dilim kepek ekmegi yedim:20: bidaha olmayacak ama, bu son olsun:20::20: hepimize diyorum kuzucuklarim:20: KACAMAK YOK BUNDAN SONRA! bi kac ay sonra citirdak olacaz onu düsünün:21::21:

keske beyaz ekmek yerine kepek ekmegi yeseydin, menün daha güzel olurdu güzelim:2: ama bosver ne zamandan beri beyaz ekmek yemiyorsun, bugünlük böyle olsun dimi :)
yok cnm bnm için için kaçamak günü değildi aslında ama sonra öyle oldu maalesef:50:
beyaz ekmek de mecburendi evde tahıllı kalmamış ben kalktığımda sofra hazırdı
normalde beyaz ekmeği yiyemiyorum dün de ztn lezzet alamadım fazla, ama nimet işte çok şükür buna da, şükürsüzlük etmek istemem onu bulamayanlar da var...
yani kısaca beyaz ekmek yediysem bilin ki tahıllı yokmuş da ondan yemişimdir yoksa tercih etmiyorum

Bizde yapardık bir ara. En kküçük kardeşim çok seviyor. ekmekle oturur bir güzel yer miniğim. ama vazgeçtik yağlardan, tuzlardan anneme sebze yaptıyorum bundan sonra :)
afiyet olsun sevgimmmm
bizde de herkes seviyor
valla benden başka herkes herşeyi yiyor ztn normalde annem de yemekleri az tuzlu yapıyor ama ben hem tuzsuz hem de çok az yağla yapıyorum, salça normal tuzlu, bana da yaptık az tuzlu ama annem öbüründen kullanmıştır herhalde

Yanlızca 3 gün uygulanacak bir diyet listesi doktorum vermişti bana da

8.30- 9.30 kahvaltı

2 dilim peynir yarım yağlı diyordu ama ben hep light yedim.
veya 1 dilim beyaz peynir+1 adet haşlanmış yumurta veya
1 dilim beyaz peynir+2/3 dilim kaşar peynir veya
1 dilim beyaz peynir+1 adet yumurtayla hazırlanmış yağsız omlet
sınırsız söğüş sebze bol yeşillik 2 dilim tam buğday veya çavdar ekmeği kepek de olabilir.

11-11.30 ara öğün
1 adet yeşil elma 2 adet yeşil çay

13-13.30 öğle yemeği
3 porsiyon et,tavuk,balık (90 gr)
yağsız salata bol yeşillik

15.30 ara öğün
yeşil elma 2 adet yeşil çay

17.30 ara öğün
1 adet yeşil elma 2 adet yeşil çay

19.30-20.00 akşam yemeği
3 porsiyon et,tavuk,balık (90 gr)
yağsız salata bol yeşillik

21.30 ara öğün 1 adet yeşil elma 2 adet yeşil çay
cnm paylaşım için teşekkürler ama rica edeceğim bnm topiğimde bu tür paylaşımlarda bulunulmasın lütfen
çünkü bnm ztn mevcut diyet listelerim var, uygulamıyorum şu an uygulayacak olursam da ben topiğimde paylaşırım ztn, boyle paylaşımlar gercekten kafa karıştırıyor, takibi zorlaştırıyor lutfen paylaşılmazsa sevinirim

bende zayiflamak istiyorum yaaa :(
cnm hoşgeldin
ama burası bir günlük hatırlatayım
ve ben yorumlar haricinde topiğime bu tür yazıların yazılmasından, günlüğüme herkesin ben de zayıflayacagım tarzı şeyler yazmasından açıkçası çok hoşnut değilim, topiği olanlarla bilgi alışverişimiz mevcut tabii ki ve biz birbirimizi ziyaret ediyoruz bu da tmm, ama bu bnm günlüğüm
ortak kullanımda olan günlüklere katılmanı öneririm
destek her zaman olurum bunu soylemek isterim
sonucta birbirimiz sayesinde bu yolda dimdik yürüyebiliyoruz
her konuda yorum ve sorulara da açığım ama günlüğümü ortak kullanma taraftarı değilim
sevgiler...:16:

lily cim....
yaklşık 3haftadır diyettesn...
ve 2 kg vermişin...
1 haftada 1 kilo daha verirsn...
harika olcak...
1 ayda 3 kg vermiş olcaksn...:nazar:
bence gayet emin adımlarla ilerliyosun...

merhaba günlük
dün kaçamak dolu bir gündü maalesef:17:
pişman mıyım? biraz
çünkü sınırı aştım ama çok kötü de değilim çünkü toparlayacağıma inanıyorum umudumu yitirmedim
menümü yazayım da görün:
sabah
- sahanda salçalı yumurta (biraz yağlı geldi dibindeki yağını bıraktım)
- 1,5-2dl ekmek (beyaz ekmek maalesef:( )
- 1 lokma kaşar peyniri
- domates-salatalık
- 1 bardak açık çay

öğle 13:30
- 1 kepçe tarhana çorbası
- 18-20 sarma (bu fazla oldu ama dayanamadım işte:50:)
- domates

ara yapmadım çünkü o arada birkaç saat uyuyakalmışım

akşam 18:30
- 1 kepçe tarhana çorbası
- 1 bardak ayran
- 12-15 sarma (bunu 10la sınırlamıştım ama sınırlayınca daha da yiyesim geldi maalesef:50:)

21:00 - çikolata - epey yedim hesaplarıma göre 550-600kalori aldım:50:

spor - leslie yapamadım ama müzik eşliğinde 10-15dk kadar tepindim dans ettim
su - 8 bardak falan oldu bir de çay ve ayran içtim

pek parlak bir gün değildi ama idare eder diyette olmasaydım daha da cozuturdum ama bu kötünün iyisi oldu işte...
yaklaşık 1500-1600kalori almışım
eh işte kötü değil, bnm 1700 kalorilik hakkım var aslında bakmayın ben uygulamıyorum

Son düzenleme:
lily cim....
yaklşık 3haftadır diyettesn...
ve 2 kg vermişin...
1 haftada 1 kilo daha verirsn...
harika olcak...
1 ayda 3 kg vermiş olcaksn...:nazar:
bence gayet emin adımlarla ilerliyosun...
tatlım aslında bakarsan öyle ama bu 3 haftanın ancak yarısını diyette gibi geçirdim
işte 1 kilo daha versem iyi olacak
ben kendimi 10gündür diyetteymiş gibi görüyorum öbür 2 haftayı attım bile kafamdan
inşallah veririm tatlım desteğin için sağol

tatlım aslında bakarsan öyle ama bu 3 haftanın ancak yarısını diyette gibi geçirdim
işte 1 kilo daha versem iyi olacak
ben kendimi 10gündür diyetteymiş gibi görüyorum öbür 2 haftayı attım bile kafamdan
inşallah veririm tatlım desteğin için sağol

çok ii bence de, 10 günde 2 kilo gayet ii lily86. Darısı başımıza..

kahvaltımı yazmamışım da onu da ekleyeyim...
saat 11:00de yaptım kahvaltımı çünkü geç kalktım bugun
- 1 dl ekmek (2 etimek büyüklüğünde)
- 1 kk yarım yağlı beyaz peynir
- 1 zeytin (yemediğimi farkettim ondan 1 tane attım agzıma)
- domates

- domates

kahvalti zaten hep rutin oluyor :1: begendim menüyü:16:

bende 10 kasımda başladım güya ama nasıl başlamak orasını bana sorun :18:
oyüzden ben ayın yirmisine kadar tartımıyacağım biliyorum çünki kilo filan vermedim

- domates

Çıtır olacaksın sen ben inanıyorum :16::16:

kahvaltını beğendim 10 günde 2 kilo süper çok sağlıklı bende senin izinden gidiyorum sağlıklı ve yavaş yavaşş
bende yarın tartılmayı düşünüyorum 1 haftadır diyetteyim yarın gerçekle yüzleşeceğimmmmm :18:

bencede saglıklı bır sekılde gıdıosun lılıy 10 gunde 2 kılo :8::21: sabırlı bır sekılde ılerlemek gbısı yok cunku ben sok dıyet yaptıgım zamanları da bılıyorum hep gerı aldım o sekılde :57: en ıyısı az az ve gerı almadan (ınsallah) :46:

Back