• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

tebrik ederim tatlım. normal canım 1 kg .
lilycim yok ortalarda pek :)
bugun pek giremedim daha doğrusu çıkmam gerekti ancak fırsat buldum geldim hemen
sağolun hepiniz topiğimi boş bırakmamışsınız
ne çok sevindim anlatamam
takipçilerim baya bi çokmuş maşallah:nazar:
minikkim sana da ayrıca tskler, bnm yerime vekaleten cevap verdiğin için:))
evet sevgim normal 1 kg 5 günde

Tatlım harikasın valla çok sevindim senin adına hep hep hep böyle devam et:):)
2 kilo vermişsin çok sevindim inşallah böyle devam eder sağlıklı çıpçıtır bir kız olursun...
hepinize çok ama çok teşekkür ederim inşallah hep beraber kurtulacağız bu kilolardan
sizin desteğiniz çok önemliydi hala da öyle
birbirimize desteği bırakmayalım yeter ki o zaman
herşey çok güzel olacak inşallah:16:

kızlar bugünün raporu şu şekilde:

sabah-7:45
- yağsız tost (2 etimek büyüklüğünde tahıllı ekmek+1 kk beyaz peynir)
- domates-salatalık
- 1 çay bardağı kuşburnu çayı

ara - 11:15
1 orta boy cennet elması

öğle - 13:00
- 6-7 yemek kaşığı türlü (8 de olabilir çünkü yemeğin sonuydu ondan olanı boca ettim)
- 3 yemek kaşığı yoğurt

ara - 14:10
- kıymalı pide (1 etimek büyüklüğünde ama inceydi)
- 2 bardak çay

ara - 16:00
- 2 küçük cennet elması

akşam - 18:15
- Kıymalı Dolma - 6 küçük sarma-1 ceviz büyüklüğünde biber ile 1 patlıcan dolması
- 6 yemek kaşığı (yaklaşık 1 kase) yoğurt

• sabah zeytin yememişim onu fark ettim kardeşimle yedim o zeytin yemediği için unutmuşum yemeyi
  • arayı geç yaptım burda cok mesguldum saatin farkına varamamışım:)))
  • öğlen ekmek yemedim cunku bugun misafirliğe gideceğimi unutmuşum telefon gelince acele yedim öğün atlamamak için, ekmeği falan unuttum
  • ikramı yemeyecektim ama ekmek yemedim diye kaçamak olacagını düşünmedim sadece yemekten 1 saat sonra olması biraz sakıncalı oldu
  • arada 2 tane meyve yedim çünkü çok küçüklerdi 2 tanesi ancak 1 porsiyon ediyordu
  • akşam da tek eksiğim salataydı onu da yapmadık maalesef yoksa kıyma+pilav+sebze+yoğurt güzel bir kombinasyon oldu
  • sporumu henüz yapmadım yatmadan önce düşünüyorum+ 1 ara daha yapabilirim
  • suyu da 6-7 bardak falan içtim az oldu bugun 10a tamamlamayı düşünüyorum
  • hesaplarıma göre yaklaşık 1100-1200 kalorilik beslenmişim
bugun maalesef kötü bir beslenmeyle karşınızdayım biliyorum:14: ama yine de yorumlarınızı bekliyorum
sevgiler...:16:

merhabalrrrr
aslında hepsini okuyamadım sayfanın ama bugun ki menünde aslında sabah öğle güzel .. yalnız cennet elması ney ..

merhabalrrrr
aslında hepsini okuyamadım sayfanın ama bugun ki menünde aslında sabah öğle güzel .. yalnız cennet elması ney ..
hmm evet haklısın açıklama yapmadım
cennet elması turuncu olgun tatlı bir meyve kimileri hurma kimileri trabzon hurması diyor
ama biz cennet elması deriz hurmayı da Ramazanda yediğimiz küçük meyvelere diyoruz ağız alışkanlığı yani

hepsini okuman şart değil eğer hakkımda bilgi edinmek istiyorsan 1. sayfama bakabilirsin gerisi hep rutin şeyler zaten bundan sonra takip edebilir direkt gelebilirsin yorumlarını bekliyorum:3:

- domates-salatalık

1 orta boy cennet elması

- 6-7 yemek kaşığı türlü (8 de olabilir çünkü yemeğin sonuydu ondan olanı boca ettim)
- 3 yemek kaşığı yoğurt

- 2 bardak çay

- 2 küçük cennet elması

- Kıymalı Dolma - 6 küçük sarma-1 ceviz büyüklüğünde biber ile 1 patlıcan dolması

• sabah zeytin yememişim onu fark ettim kardeşimle yedim o zeytin yemediği için unutmuşum yemeyi
  • öğlen ekmek yemedim cunku bugun misafirliğe gideceğimi unutmuşum telefon gelince acele yedim öğün atlamamak için, ekmeği falan unuttum
  • ikramı yemeyecektim ama ekmek yemedim diye kaçamak olacagını düşünmedim sadece yemekten 1 saat sonra olması biraz sakıncalı oldu
  • arada 2 tane meyve yedim çünkü çok küçüklerdi 2 tanesi ancak 1 porsiyon ediyordu
  • akşam da tek eksiğim salataydı onu da yapmadık maalesef yoksa kıyma+pilav+sebze+yoğurt güzel bir kombinasyon oldu
bugun maalesef kötü bir beslenmeyle karşınızdayım biliyorum:14: ama yine de yorumlarınızı bekliyorum

kötü bir beslenme degil bence gayet güzel :nazar: bende bugün nedense cok az su ictim:1::1: simdi su sisesini aldim yanima 1,5 litre icerim daha bugün insallah..wcle kanka olurum artik bu gece:1: offf canim simdi kiymali pide ve sarma cekti senin raporunu okuyunca:50:

kötü bir beslenme degil bence gayet güzel :nazar: bende bugün nedense cok az su ictim:1::1: simdi su sisesini aldim yanima 1,5 litre icerim daha bugün insallah..wcle kanka olurum artik bu gece:1: offf canim simdi kiymali pide ve sarma cekti senin raporunu okuyunca:50:
kıyamam kuzum sanaaaaaa sorma ben hep kankayım ztn gece en az 1 defa ziyaret ediyorum:)))
sen almanyada yaşıyordun hep mi orda yasadın yoksa okul içinmi gttin, neresindesin? yaş kaçtı senin?

kıyamam kuzum sanaaaaaa sorma ben hep kankayım ztn gece en az 1 defa ziyaret ediyorum:)))
sen almanyada yaşıyordun hep mi orda yasadın yoksa okul içinmi gttin, neresindesin? yaş kaçtı senin?

bende geceleri 1-2 defa ziyaret ederim kankami:1: evet tatlim almanyada yasiyorum, dogma büyüme almanya, kölne yakinim:34: su an erkek kardesim yanimda cikolatalari götürüyor gözümün önünde:99:

25 yaşındayım cnm
kardeşine de kızdım içimden
:20:
bnmki de gecen gun almış abla yer misin dedi ama bilmiyordu diyette olduğumu sağolsun gitmiş almış ilk bana ikram etti
seninki bilmiyor mu diyette oldugunu?

diyetde oldugmu biliyor ama umursamaz o malesef:84: onun cani cok kiymetlidir, ac kalacam diye korkuyor cocuk:1:

- domates-salatalık

1 orta boy cennet elması

- 3 yemek kaşığı yoğurt

- 2 bardak çay

- 2 küçük cennet elması

Çok kötü değil aslında ama hamurdan uzak durmaya çalış canım. Ben bayramda 1 porsiyon çıtır mantıyı annemle paylaştım. Görünürde çok yemedim gibi gözükse de ertesi gün bi tartıldım, kilo almışım :53:

Ve o fazlalık 2 gün gitmedi. Diyetisyenim de bugün uyardı, diyette kesinlikle hamurişi yeme diye.

Sen de ona dikkat et ;)

Yarınki menünü merakla bekliyorum. :86:

Çok kötü değil aslında ama hamurdan uzak durmaya çalış canım. Ben bayramda 1 porsiyon çıtır mantıyı annemle paylaştım. Görünürde çok yemedim gibi gözükse de ertesi gün bi tartıldım, kilo almışım :53:

Ve o fazlalık 2 gün gitmedi. Diyetisyenim de bugün uyardı, diyette kesinlikle hamurişi yeme diye.

Sen de ona dikkat et ;)

sağol cnm uyarın için
aslında normalde yemiyorum
öğlen ekmek yeseydim yemezdim de işte oldu ufacık bi kaçamak
hamur işi yemiyorum zaten
ekmek de günde 4-5dl hakkım var bnm de diyetisyenin birkaç ay once bu kilolardayken verdiği listem var
ama arada gel söyle yorum yap olur mu?

Sen de ona dikkat et ;)

demek ki insandan insana degisiyor, bayramda bende bi kac hamur isi yedim, pogaca, yufka böregi felan, ama ben hic kilo almadim ayni kiloda kaldim bayramda:26::26: herhalde sporu aksatmadim ondan olabilir:8:

demek ki insandan insana degisiyor, bayramda bende bi kac hamur isi yedim, pogaca, yufka böregi felan, ama ben hic kilo almadim ayni kiloda kaldim bayramda:26::26: herhalde sporu aksatmadim ondan olabilir:8:
ben de müzik eşliğinde leslie hareketleri yaptım ancak 1 kg falan aldım ama yediklerimle en az 2-3 kilo almam gerekirdi leslie korudu!!!!

selam herkese öncelikle Hayırlı Cumalar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimize güzel bir gün geçirmeyi nasip etsin
gelelim hesap vermeye....

dün gece saat 12 gibi leslie yaptım ama 20dklık 1 mil
neden mi? kalori yakıcı bir dans programı videosu buldum onu yapayım dedim 11-12dk falan da yaptım ama hareketleri hemen yapıp geçiyordu yakalayamadım devamlı geri al tekrar başla da sıkıcı oldu bi de hareketler için bnm alanım dardı sağa gitsem olmuyor öne kaysam olmuyor odam ince uzun eee yatak falan da var olmadı yani ondan bıraktım biraz aradan sonra da leslie yaptım işte

sabah geç kalktım bugun 7:50 idi saat

kahvaltım - 08:30
- yağsız tost (dünkü kalan tostun yarısını yedim çünkü yediğim parça 2 etimek büyüklüğündeydi ama 1 kk kadar kaşar peynirli)
- 3 yeşil zeytin
- domates

şimdi de limonlu yeşilçayımı yudumlamaktayım...
hepinize sevgiler:16:
şimdilik hoşçakalın:3:

Back