selam herkese öncelikle Hayırlı Cumalar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimize güzel bir gün geçirmeyi nasip etsin
gelelim hesap vermeye....
dün gece saat 12 gibi leslie yaptım ama 20dklık 1 mil
neden mi? kalori yakıcı bir dans programı videosu buldum onu yapayım dedim 11-12dk falan da yaptım ama hareketleri hemen yapıp geçiyordu yakalayamadım devamlı geri al tekrar başla da sıkıcı oldu bi de hareketler için bnm alanım dardı sağa gitsem olmuyor öne kaysam olmuyor odam ince uzun eee yatak falan da var olmadı yani ondan bıraktım biraz aradan sonra da leslie yaptım işte
sabah geç kalktım bugun 7:50 idi saat
kahvaltım - 08:30
- yağsız tost (dünkü kalan tostun yarısını yedim çünkü yediğim parça 2 etimek büyüklüğündeydi ama 1 kk kadar kaşar peynirli)
- 3 yeşil zeytin
- domates
şimdi de limonlu yeşilçayımı yudumlamaktayım...
hepinize sevgiler
şimdilik hoşçakalın
teşekkür ederim cnmSaol tatlım sanada hayırlı cumalar.Dün çok güzel spor yapmışsın maşşallah.Darısı başıma ben pek yapmıorum şuaralar ama umarım bugün yaparım.Bende o 11 dakka yaptığın dans hareketleri leslieden daha etkilidir die düşünüyorum.En azından dans terletio bu leslie sanki işe yarammıoms gibi gelio neyse ama umarım işe yarıyodur hiç yapmamaktan iyidir.Buarada kahvaltında gayet güzel.Diyetten önce bizim gibi kahvaltı yapanlara gülerdim hep kahvaltıyı sıkı yapcan herseyden yicen derdim ama anladımki bunlarla doyabiliyoken fazlasına ne gerek var dmi ama:) yinede en sevdigim öğün kahvaltıdır.
teşekkür ederim cnm bnm inşallah hep beraber incecik olacagızlilycim tebrikler 2 kilo gitmiş bile bravo sana
teşekkür ederim cnm
inşallah faydası varsa ne mutlu
ben zaten dansı severim her ne kadar insanlar içinde beceremesem de...
dans videoları bakıyorum netten
lale roche var gym-oryantal yapıyor ama link bulamadım
ne diye sorarsan? aerobik hareketleri içeren oryantal dans figürleri
tam kalça-bel inceltmek için yani...
kahvaltı da klasikleşti bnm aslında yıllardır
2dl ekmek+1 kk peynir+domates
zeytin yemiyordum 10 yıldır tuzlu diye
şimdi kendimiz yapıyoruz suya koyuyoruz bi de diyetisyen verince iyi oldu cok severdim yeşil zeytini hala da bayılırım
yani hiç yadırgamadım ben bu tarz kahvaltıyı yeri geldi reçel bal da yedim bizim sofrada muhakkak bulunur
bnm garibime giden kahvaltı şekli de salam sosisle yapılandır tabii onun da yeri ayrı mutlaka ama alışık değilim
aaaaaaaa hiç yakıştıramadım sen şimdi sosikli erimiş kaşarlı menemeni sevmezmisin:) kahvaltıda böle buzdolabından çıkar masaya koy tarzını sevmem illaki ekstra yapım şeyler olur.(krep,domatesli közkırmızı ve yeşil biber karışımı,menemen, peynirli maydonozlu omlet,fırında kaşarlı ekmek,patates kızartması yaparsam yanina naneli yoğurt sosu mmmm iştahım kabardı ama yemiyrm artık tabi yaparsamda bunlardan birini yapıorum:):))yani ilk gözüme hitap etcek sonra mideme bide renkli renkli tabaklar koyarım renkli renklide bardaklar ohhh önce gözler snra mideler bayram eder.
tatlım ben de sabah krep, menemen, patatesli omlet (biraz kızartıyorsun patatesleri ama) coooookkk severimaaaaaaaa hiç yakıştıramadım sen şimdi sosikli erimiş kaşarlı menemeni sevmezmisin:) kahvaltıda böle buzdolabından çıkar masaya koy tarzını sevmem illaki ekstra yapım şeyler olur.(krep,domatesli közkırmızı ve yeşil biber karışımı,menemen, peynirli maydonozlu omlet,fırında kaşarlı ekmek,patates kızartması yaparsam yanina naneli yoğurt sosu mmmm iştahım kabardı ama yemiyrm artık tabi yaparsamda bunlardan birini yapıorum:):))yani ilk gözüme hitap etcek sonra mideme bide renkli renkli tabaklar koyarım renkli renklide bardaklar ohhh önce gözler snra mideler bayram eder.
vermeyeyim bence çünkü kızartmalı yağlı tamamen diyet dışı milletin canı çeker sonra yapar yer vebali üstüme olurpatatesli omletin hemen tarfini istiyorum
tatlım genelde haftada birliliy bişi sorucam siz burda ayda bir mi tartılıyorsunuz ...
yani ben bildirimimi nasıl yapayım aylıkmı haftalıkmı ..
tatlım genelde haftada bir
ama topiğin olduğu için buna sen karar vereceksin
başka bi topikte olsan belki belli kurallara uyman gerekir ama günlükte karar mekanizması sensin
genelde haftada ya da 10günde bir idealdir
aylık biraz uzun, pes etmeye meyledebilir
kızlar cok acıktımben gidiyorum
menüde kıymalı sarma+yoğurt var bi de domates yemeyi düşünüyorum salata niyetine
sarmayı da 10-15arası yiyeceğim 5-6 tanesi 1ekmek porsiyonu da...
diyetclub.com | sağlıklı yaşamafiyet olsun lilycimm :) bunu söyledigin iyi oldu tatlim, 5-6 tane sarma 1 ekmek porsiyonu oldugnu bilmiyordum
diyetclub.comVirüs | sağlıklı yaşam
burdan baktım da 3-4 tanesi 1/2 ekmek porsiyonuymuş yani 12-16 arası 2 dl ekmek
ben eksik bile söylemişim aslında
diyetclub.comVirüs | sağlıklı yaşam
burdan baktım da 3-4 tanesi 1/2 ekmek porsiyonuymuş yani 12-16 arası 2 dl ekmek
ben eksik bile söylemişim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?