elbette....
su kalorisi, rengi, kokusu olmayan, vücudun sıvı ve mineral dengesini sağlayan bir maddedir
yani istediğin zaman, saat, anda içebilirsin
ben gece sırf su içmeye kalkarım mesela
sabah uyanır uyanmaz elimi yıkar en az 1-2 bardak su içerim çünkü boğazım kuruyor gece boyu uyurken susuz kalınca
merhaba
herkese hayırlı sabahlar diliyorum
şimdi gelelim rapor bildirimine....
öncelikle akşam saat 22:15 gibi 1,5 ceviz yedim ve gece 01:30 gibi yattım
yatana kadar bnm su miktarı 15 bardağı buldu sanırım sayamadım
gelelim bugüne...
07:30da kalktım tartıya açken bir bakayım dedim veeeeeeeeeeeeeeeeeee........
tartıda 78kg görünüyorum yaniiii.... 2 kg eksik
hatta emin olmak için 5-6 kez çıkmışımdır sonuç hiç değişmedi 78-78,5 arası en fazla...(yarın bildirim yapamayabilirim diye bugün fırsattan istifade yaptım)
bu sevinci yaşadıktan sonra 2 bardak suyumu içtim
kahvaltı - 08:15
- yağsız tost (1kk beyaz peynir+2 etimek büyüklüğünde tahıllı ekmek)
- domates-salatalık
- 1 çay bardağı kuşburnu çayı
birazdan sporumu da yapmayı düşünüyorum leslie beni bekler
bu arada kızlar, bir sağlık haberini paylaşmak istiyorum
"Vücut çalıştırma hızınızı arttırmak için 48 saatte bir kardiyo ağırlıkta 30dklık egzersizler yapın" diyor bir sağlık grubu uzmanları
hepinize güzel bir gün diliyorum
sevgiler
evet cnm ben de en az 10-15dk önce içiyorum hem tokluk hissini çabuklaştırıyor hem de mideyi zorlamıyor ben yemekte su içemem midemi yoruyor zaten doğru da bir davranış değilmişselam kıslarr. pek vakip bulamıyorum lilşim seni ziyarete kusruma bakma ..
hemen atlıyorum ..
suyu yemeklerde yarım saat önce ve 1 saat sonra 2.3. lt kadar için fakat yemekle birlikde asla tabi kilo vermek istiyorsanız ...
bunu sebebi ise hazmı zorlaştırması . hazmınız ne kadar kolay okadar kiloy kilo verirsinzi..
ben kaçtııı
anladım cnm oluyor boyle karışıklıklar:)
tostu da özellikle beyaz peynirle yaptım kardeşime kaşarla yapmıştım zaten o da bıraktı birini(yemedi o da yağsızdı bu arada) ama ben dedim kaşar yağlı olur keşke yapmasaydım bi tane tost duruyor şimdi yiyen de olmaz üzülüyorum böyle olunca
bizim evde bi çöp tenekesi var.sana onu yollıym. Mesela tost yaptın. Yenmedi. Bırakıyosun masanın üstüne,üzerinden kaç saat geçtiği önemli değil,zaten çok fazla geçmiyorr. Bir bakıyosun öğütücüde :) sağolsun herşeyi yer kardeşim :)) ay duymasın oyar beni valla :)
:90:koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaabizim evde bi çöp tenekesi var.sana onu yollıym. Mesela tost yaptın. Yenmedi. Bırakıyosun masanın üstüne,üzerinden kaç saat geçtiği önemli değil,zaten çok fazla geçmiyorr. Bir bakıyosun öğütücüde :) sağolsun herşeyi yer kardeşim :)) ay duymasın oyar beni valla :)
bizim evde bi çöp tenekesi var.sana onu yollıym. Mesela tost yaptın. Yenmedi. Bırakıyosun masanın üstüne,üzerinden kaç saat geçtiği önemli değil,zaten çok fazla geçmiyorr. Bir bakıyosun öğütücüde :) sağolsun herşeyi yer kardeşim :)) ay duymasın oyar beni valla :)
kedi bile sağlıklı beslenme programı uyguluyor napsın kilo almak istemiyordureheheheh bizim evin çöz öğütücüsüde bendiim tabi sağlıklı beslenme kararı almadan önce:) bizimkilerin yemekle pek arası yok kedimin bile:) kediciğim bile sadece kuru ya da yaş mamasını yiyo benim kadar yemek manyagı değil aradada kurbabiye yer onunda yarını yer yarını bırakır tadımlık yiyo eheheh
:90:koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
espriyi biraz geç anladım ama anlayınca da koptum resmennnnnnnnnn öğütücü ha????????:119:bn de çöp tenekesini ben napıyım dedim ilk okudugumda
valla benimkisi sanırım 1,75 boyunda. 93 kg faalan, sanırım 2 sene onceydı. Ekmeği bi kesti 9 kg verdi çok kısa surede. Yanı biraz dikkat etse çok güzel kilo verıcek.Aynen benim erkek kardesimde cöp tenekesi gibi, herseyi silip süpürüyor Annem kiziyor sürekli: Eve yemek dayanmiyor biktim artik yemek yapmaktam yada alisverise gitmekten Erkek kardesim hic kilolu degil masallah, ben onun yedigni yesem herhalde 200 kilo olurum
anam kedilerin zaten yemeğini koy önüne gelir gider yer.gelir gider yer. Mıy mıy mıyeheheheh bizim evin çöz öğütücüsüde bendiim tabi sağlıklı beslenme kararı almadan önce:) bizimkilerin yemekle pek arası yok kedimin bile:) kediciğim bile sadece kuru ya da yaş mamasını yiyo benim kadar yemek manyagı değil aradada kurbabiye yer onunda yarını yer yarını bırakır tadımlık yiyo eheheh
miniğim yaaa bugun harikasın maşallahşşşt aramızda ha. Duymasın. Hahahahaha
valla benimkisi sanırım 1,75 boyunda. 93 kg faalan, sanırım 2 sene onceydı. Ekmeği bi kesti 9 kg verdi çok kısa surede. Yanı biraz dikkat etse çok güzel kilo verıcek.
anam kedilerin zaten yemeğini koy önüne gelir gider yer.gelir gider yer. Mıy mıy mıyBiz öle değilizki bi tabağı dolduurp yıyoruz. ıkıncıye birdaha :))
miniğim yaaa bugun harikasın maşallah
her yazdığın beni benden alıyor dünyadan kopuyorum karnıma ağrılar girdi
lilyyy kız dayanamadım tartıldım
diyete başlayalı 4-5 gün neyin oldu 1 kilo gitmiş
az mı normal mi sence?
merhaba
herkese hayırlı sabahlar diliyorum
şimdi gelelim rapor bildirimine....
öncelikle akşam saat 22:15 gibi 1,5 ceviz yedim ve gece 01:30 gibi yattım
yatana kadar bnm su miktarı 15 bardağı buldu sanırım sayamadım
gelelim bugüne...
07:30da kalktım tartıya açken bir bakayım dedim veeeeeeeeeeeeeeeeeee........
tartıda 78kg görünüyorum yaniiii.... 2 kg eksik
hatta emin olmak için 5-6 kez çıkmışımdır sonuç hiç değişmedi 78-78,5 arası en fazla...(yarın bildirim yapamayabilirim diye bugün fırsattan istifade yaptım)
bu sevinci yaşadıktan sonra 2 bardak suyumu içtim
kahvaltı - 08:15
- yağsız tost (1kk beyaz peynir+2 etimek büyüklüğünde tahıllı ekmek)
- domates-salatalık
- 1 çay bardağı kuşburnu çayı
birazdan sporumu da yapmayı düşünüyorum leslie beni bekler
bu arada kızlar, bir sağlık haberini paylaşmak istiyorum
"Vücut çalıştırma hızınızı arttırmak için 48 saatte bir kardiyo ağırlıkta 30dklık egzersizler yapın" diyor bir sağlık grubu uzmanları
hepinize güzel bir gün diliyorum
sevgiler
öyleyizdir ayıptır sölemesialemsiniz kizlar
teşekkür ederim birazdan hepsini yazacagım inşallahcanım çok tebrik ederim 2 kg gitmiş bileçok iradeli gidiyorusun.
Bu arada öğlen ne yedin ve ara öğün de tabi?
iyi yapmışsın tatlım tartılcan tabiililyyy kız dayanamadım tartıldım
diyete başlayalı 4-5 gün neyin oldu 1 kilo gitmiş
az mı normal mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?