Lily86'nın Diyet Günlüğü

selam kıslarr. pek vakip bulamıyorum lilşim seni ziyarete kusruma bakma ..

hemen atlıyorum ..
suyu yemeklerde yarım saat önce ve 1 saat sonra 2.3. lt kadar için fakat yemekle birlikde asla tabi kilo vermek istiyorsanız ...
bunu sebebi ise hazmı zorlaştırması . hazmınız ne kadar kolay okadar kiloy kilo verirsinzi..

ben kaçtııı

Son düzenleme:

süpersin tebrik ederimmm, devamini bekliyoruzzz

evet cnm ben de en az 10-15dk önce içiyorum hem tokluk hissini çabuklaştırıyor hem de mideyi zorlamıyor ben yemekte su içemem midemi yoruyor zaten doğru da bir davranış değilmiş

bu arada önemli değil direkt olarak dalıp yorum yazabilirsin fırsatın oldukça
zaten herşey hemen hemen rutin gidiyor

bizim evde bi çöp tenekesi var.sana onu yollıym. Mesela tost yaptın. Yenmedi. Bırakıyosun masanın üstüne,üzerinden kaç saat geçtiği önemli değil,zaten çok fazla geçmiyorr. Bir bakıyosun öğütücüde :) sağolsun herşeyi yer kardeşim :)) ay duymasın oyar beni valla :)

aynen benim erkek kardesimde cöp tenekesi gibi, herseyi silip süpürüyor annem kiziyor sürekli: eve yemek dayanmiyor biktim artik yemek yapmaktam yada alisverise gitmekten erkek kardesim hic kilolu degil masallah, ben onun yedigni yesem herhalde 200 kilo olurum

:90:koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
espriyi biraz geç anladım ama anlayınca da koptum resmennnnnnnnnn öğütücü ha????????:119:bn de çöp tenekesini ben napıyım dedim ilk okudugumda

aynen benim erkek kardesimde cöp tenekesi gibi, herseyi silip süpürüyor annem kiziyor sürekli: eve yemek dayanmiyor biktim artik yemek yapmaktam yada alisverise gitmekten erkek kardesim hic kilolu degil masallah, ben onun yedigni yesem herhalde 200 kilo olurum

eheheheh bizim evin çöz öğütücüsüde bendiim tabi sağlıklı beslenme kararı almadan önce:) bizimkilerin yemekle pek arası yok kedimin bile:) kediciğim bile sadece kuru ya da yaş mamasını yiyo benim kadar yemek manyagı değil aradada kurbabiye yer onunda yarını yer yarını bırakır tadımlık yiyo eheheh

kedi bile sağlıklı beslenme programı uyguluyor napsın kilo almak istemiyordur

:90:koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
espriyi biraz geç anladım ama anlayınca da koptum resmennnnnnnnnn öğütücü ha????????:119:bn de çöp tenekesini ben napıyım dedim ilk okudugumda
şşşt aramızda ha. Duymasın. Hahahahaha
valla benimkisi sanırım 1,75 boyunda. 93 kg faalan, sanırım 2 sene onceydı. Ekmeği bi kesti 9 kg verdi çok kısa surede. Yanı biraz dikkat etse çok güzel kilo verıcek.
anam kedilerin zaten yemeğini koy önüne gelir gider yer.gelir gider yer. Mıy mıy mıy Biz öle değilizki bi tabağı dolduurp yıyoruz. ıkıncıye birdaha :))

miniğim yaaa bugun harikasın maşallah
her yazdığın beni benden alıyor dünyadan kopuyorum karnıma ağrılar girdi

canım çok tebrik ederim 2 kg gitmiş bile çok iradeli gidiyorusun.
Bu arada öğlen ne yedin ve ara öğün de tabi?

lilyyy kız dayanamadım tartıldım
diyete başlayalı 4-5 gün neyin oldu 1 kilo gitmiş
az mı normal mi sence?

Tatlım harikasın valla çok sevindim senin adına hep hep hep böyle devam et:):)

canım çok tebrik ederim 2 kg gitmiş bile çok iradeli gidiyorusun.

Bu arada öğlen ne yedin ve ara öğün de tabi?
teşekkür ederim birazdan hepsini yazacagım inşallah
lilyyy kız dayanamadım tartıldım
diyete başlayalı 4-5 gün neyin oldu 1 kilo gitmiş
az mı normal mi sence?
iyi yapmışsın tatlım tartılcan tabii
ne güzel 1 kilo da vermişsin bugün çifte bayram günü demek ki hem sen hem ben kurtuluyorz şu fazlalıklardan!!!!!
oleyyyy çok sevindim cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…