• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

arkadaşlar bir kaç noktayı açıklamak istiyorum
menüm dolgun görünebilir, bu menüyü diyetisyen eşliğinde yaptığım diyet sonucu edindiğim alışkanlıklarım ve bana verilmiş listelerdeki ölçülere dayanarak oluşturdum kendi çapımda
çünkü dün her ne kadar aç kalmasam ve kendimi çok doygun hissetmiş olsam da vücudumun normalde alması gereken enerji değerinin çok altında beslendiğim için bedenim bazı sinyaller verdi bana ne gibi derseniz, nefes darlığı, yorgunluk, baş dönmesi ve kalp çarpıntısı
ve dedim ki ben iyi beslenemedim, vücudum aç kaldı
bu nedenle bu menüyü oluşturma gereği duydum
görüntüde güzel görünmekle birlikte ben de kendi hakkımda yorumlar yapmak istiyorum menüm hakkında
sabah sahanda yumurta olmasaydı daha iyi olursu ne kadar da olsa yağlı - annem hazırlamış ve fazla yapmış yumurtayı ki dayanamadım yedim...
arayı biraz geç verdim çünkü ilacımı geç içtim bugun ve doğal olarak ara saatim biraz kaydı
öğlen başka yemek olmadığı için çorba içtim tek tip olmasın diye yanına salatalık doğradım ve birazcık peynir yedim çünkü evde yoğurt da kalmamıştı boş geçirmek istemedim
elmayı kabuklarıyla yedim, bir de şunu fark ettim ki uzun zamandır elma yemiyormuşum ne o öyle çiğne çiğne bitmedi bir de yavaş yiyen biri olunca 5dk oluyor 15dk!!! bir küçük not: elma gibi sert meyveler çiğnemek diş etleri için iyi birşeymiş
akşam da normal, ekmek yemeseydin diyebilirsiniz ama diyetisyenim bana hep akşam 1 dl ekmek veriyordu ki ben beyaz ekmek yiyemiyorum illa tahıllı olacak
bu arada ben herkese aman yemeğin suyunu yemeyin diyorum ya bi yanlış düzelteyim
bu kural normal yağ ölçüsünde yapılmış yemekler için geçerli ben mesela 1 kg sebzeye 2 yemek kaşığı yağ koyuyorum ölçüm bu ve bu yemeğin suyunu da tüketiyorum çünkü ölçü yenmesi gereken bir miktar
işte bnm kendi menüm hakkındaki yorumlarım
gelelim spora
bugün saat 12:55te tvden müzik kanallarını açıp "lily usulü leslie" yaptım:8: nasıl mı? tempolu müzik eşliğinde lesliede bulunan tüm hareketleri 30dk boyunca yaptım hatta nefes nefese kaldım buna ragmen bir de artı olarak bağıra çağıra şarkı söyledim, eee ekstra kalori yakmışımdır heralde:8:
10dk boyunca da leslie hareketlerinin yavaş hallerini yaptım kalp ritmini eski haline getirmek için
son 5dk da streching yaptım ama ortaokuldan beri yaptığımız baştan başlayıp ayağa kadar yapılandan...
suyu da 10 bardak saydım ama arada bikaç bardak kaynadı 11-12 olmuştur (tabii bi o kadar da tuvalete taşındım)
daha içmeye devam tabiii:1:
başka aklıma gelen bişey yok
sorularınız varsa açığım her türlü yoruma...
sevgiler...:16:

ben akşam yemeğinden sonra hiçbirşey iyemiyorum
hatta meyve su bilo çok zor geliyor
benim için en iyisi akşam yemeğinden sonra yeşil çay içmek
cnm akşam yemeği ile yatma saati arasında 3-4 saatten fazla ara verilmemeli mesela 7de yiyip 11de yatıyorsan iyi ama o saatten sonra yatıyorsan miden kazınmaya baslayabilir tabii tercih meselesi

kız gevezemisin sen :1: :40:
maşallah maşallah afiyet olsun tatlıma :)
normalde konuşmayı severim ama yazıyla kendimi daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum yoksa bunları buraya yazdığım gibi konuşarak anlatamayabilirim o kadar becerikli değilim maalesef
bir de gün boyu yazmadım ya evde sıkıldım konuşacak insan yok doldum ya patladım burda:15:

normalde konuşmayı severim ama yazıyla kendimi daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum yoksa bunları buraya yazdığım gibi konuşarak anlatamayabilirim o kadar becerikli değilim maalesef
bir de gün boyu yazmadım ya evde sıkıldım konuşacak insan yok doldum ya patladım burda:15:

ayneeeennnnnnn evde iş güç bitiyo sonra oturuyorsun sohbet etcek dertleşcek birini arıyo insan burda herşeyi konuşup paylaşmak çok güzell bide bişi sorcam akşam yatana kadar su içebiliyormuyuz ben akşam yemeğinden sonra kesiyordum

şimdiden tşkler iyi geceler

ayneeeennnnnnn evde iş güç bitiyo sonra oturuyorsun sohbet etcek dertleşcek birini arıyo insan burda herşeyi konuşup paylaşmak çok güzell bide bişi sorcam akşam yatana kadar su içebiliyormuyuz ben akşam yemeğinden sonra kesiyordum

şimdiden tşkler iyi geceler
elbette....
su kalorisi, rengi, kokusu olmayan, vücudun sıvı ve mineral dengesini sağlayan bir maddedir
yani istediğin zaman, saat, anda içebilirsin
ben gece sırf su içmeye kalkarım mesela
sabah uyanır uyanmaz elimi yıkar en az 1-2 bardak su içerim çünkü boğazım kuruyor gece boyu uyurken susuz kalınca

merhaba
herkese hayırlı sabahlar diliyorum
şimdi gelelim rapor bildirimine....

öncelikle akşam saat 22:15 gibi 1,5 ceviz yedim ve gece 01:30 gibi yattım
yatana kadar bnm su miktarı 15 bardağı buldu sanırım sayamadım:1:

gelelim bugüne...
07:30da kalktım tartıya açken bir bakayım dedim veeeeeeeeeeeeeeeeeee........
tartıda 78kg görünüyorum yaniiii.... 2 kg eksik:8:
hatta emin olmak için 5-6 kez çıkmışımdır sonuç hiç değişmedi 78-78,5 arası en fazla...(yarın bildirim yapamayabilirim diye bugün fırsattan istifade yaptım)
bu sevinci yaşadıktan sonra 2 bardak suyumu içtim

kahvaltı - 08:15
- yağsız tost (1kk beyaz peynir+2 etimek büyüklüğünde tahıllı ekmek)
- domates-salatalık
- 1 çay bardağı kuşburnu çayı

birazdan sporumu da yapmayı düşünüyorum leslie beni bekler:8:

bu arada kızlar, bir sağlık haberini paylaşmak istiyorum
"Vücut çalıştırma hızınızı arttırmak için 48 saatte bir kardiyo ağırlıkta 30dklık egzersizler yapın" diyor bir sağlık grubu uzmanları

hepinize güzel bir gün diliyorum
sevgiler:16::3:

Son düzenleme:
merhaba

gelelim bugüne...
tartıda 78kg görünüyorum yaniiii.... 2 kg eksik:8:
hatta emin olmak için 5-6 kez çıkmışımdır sonuç hiç değişmedi 78-78,5 arası en fazla...(yarın bildirim yapamayabilirim diye bugün fırsattan istifade yaptım)

- domates-salatalık

bu arada kızlar, bir sağlık haberini paylaşmak istiyorum
"Vücut çalıştırma hızınızı arttırmak için 48 saatte bir kardiyo ağırlıkta 30dklık egzersizler yapın" diyor bir sağlık grubu uzmanları

Canım tebrik ediyorum.Bu sevinçler daim olsun hayatımızda.Ne zamandır tartılmıyodun sen.Ne kadarda verdin iki kiloyu bakalım.Kahvaltında güzelmiş kendimizi anca toparlayabildik:)

tebrıkler.................:46::46::46::46:gerçekten azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor
İnşaallah 7 lı rakamlarada ulaşırsın:81::81::81:

Canım tebrik ediyorum.Bu sevinçler daim olsun hayatımızda.Ne zamandır tartılmıyodun sen.Ne kadarda verdin iki kiloyu bakalım.Kahvaltında güzelmiş kendimizi anca toparlayabildik:)
işte şu son 1 haftada, bayramdan sonra
bayramdan önce de 78-79 falandım ama almıştım 80le tekrar başladım ama bu sefer kesin başlangıç oldu aradaki pasta tatlı krizleri haricinde ki biliyorsunuz baklavalar falan hala havada uçuyordu gecen hafta....
geçen Cuma-Cumartesiden beri işte düzenli ve kaçamaksız besleniyorum (sadece 2dl bisküvili pasta yemiştim biliyorsun:))))

tebrıkler.................:46::46::46::46:gerçekten azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor
İnşaallah 7 lı rakamlarada ulaşırsın:81::81::81:
:nazar:amin amin ağzın bal yesin!!!!!!!!!!!!!!:nazar:
inşallah 7li rakamlardan 6lıları sonra da 50lileri görürüm
teşekkür ederim cnm:3:

merhaba

Gelelim bugüne...
Tartıda 78kg görünüyorum yaniiii.... 2 kg eksik:8:
Hatta emin olmak için 5-6 kez çıkmışımdır sonuç hiç değişmedi 78-78,5 arası en fazla...(yarın bildirim yapamayabilirim diye bugün fırsattan istifade yaptım)

- domates-salatalık

Bu arada kızlar, bir sağlık haberini paylaşmak istiyorum
"vücut çalıştırma hızınızı arttırmak için 48 saatte bir kardiyo ağırlıkta 30dklık egzersizler yapın" diyor bir sağlık grubu uzmanları

hahahahhahahahaha maşallllaaaaah. Eee en son okunan mesaja gıt dedim. En son yazılan mesaja atmış benı forum. Döktürmüşsün yine. Bende tost ıstıyorum. Pazar gunu bende yiceeem :) yanı evde olursam :)

hahahahhahahahaha maşallllaaaaah. Eee en son okunan mesaja gıt dedim. En son yazılan mesaja atmış benı forum. Döktürmüşsün yine. Bende tost ıstıyorum. Pazar gunu bende yiceeem :) yanı evde olursam :)
anladım cnm oluyor boyle karışıklıklar:)
tostu da özellikle beyaz peynirle yaptım kardeşime kaşarla yapmıştım zaten o da bıraktı birini(yemedi o da yağsızdı bu arada) ama ben dedim kaşar yağlı olur keşke yapmasaydım bi tane tost duruyor şimdi yiyen de olmaz üzülüyorum böyle olunca:50:

Back