selam herkese ne zaman tartılmayı planlıyorsunuz haftalıkmı aylıkmı
ben dayanamayıp hergün tartılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam herkese ne zaman tartılmayı planlıyorsunuz haftalıkmı aylıkmı
bu arada bi ara daha yapacağım birazdan
cnm akşam yemeği ile yatma saati arasında 3-4 saatten fazla ara verilmemeli mesela 7de yiyip 11de yatıyorsan iyi ama o saatten sonra yatıyorsan miden kazınmaya baslayabilir tabii tercih meselesiben akşam yemeğinden sonra hiçbirşey iyemiyorum
hatta meyve su bilo çok zor geliyor
benim için en iyisi akşam yemeğinden sonra yeşil çay içmek
süpersin hoşgeldin yaz tabii bekliyorumbuldum seni tatlim bol bol yazarim artik sana
normalde konuşmayı severim ama yazıyla kendimi daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum yoksa bunları buraya yazdığım gibi konuşarak anlatamayabilirim o kadar becerikli değilim maalesefkız gevezemisin sen
maşallah maşallah afiyet olsun tatlıma :)
normalde konuşmayı severim ama yazıyla kendimi daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum yoksa bunları buraya yazdığım gibi konuşarak anlatamayabilirim o kadar becerikli değilim maalesef
bir de gün boyu yazmadım ya evde sıkıldım konuşacak insan yok doldum ya patladım burda
elbette....ayneeeennnnnnn evde iş güç bitiyo sonra oturuyorsun sohbet etcek dertleşcek birini arıyo insan burda herşeyi konuşup paylaşmak çok güzell bide bişi sorcam akşam yatana kadar su içebiliyormuyuz ben akşam yemeğinden sonra kesiyordum
şimdiden tşkler iyi geceler
merhaba
herkese hayırlı sabahlar diliyorum
şimdi gelelim rapor bildirimine....
öncelikle akşam saat 22:15 gibi 1,5 ceviz yedim ve gece 01:30 gibi yattım
yatana kadar bnm su miktarı 15 bardağı buldu sanırım sayamadım
gelelim bugüne...
07:30da kalktım tartıya açken bir bakayım dedim veeeeeeeeeeeeeeeeeee........
tartıda 78kg görünüyorum yaniiii.... 2 kg eksik
hatta emin olmak için 5-6 kez çıkmışımdır sonuç hiç değişmedi 78-78,5 arası en fazla...(yarın bildirim yapamayabilirim diye bugün fırsattan istifade yaptım)
bu sevinci yaşadıktan sonra 2 bardak suyumu içtim
kahvaltı - 08:15
- yağsız tost (1kk beyaz peynir+2 etimek büyüklüğünde tahıllı ekmek)
- domates-salatalık
- 1 çay bardağı kuşburnu çayı
birazdan sporumu da yapmayı düşünüyorum leslie beni bekler
bu arada kızlar, bir sağlık haberini paylaşmak istiyorum
"Vücut çalıştırma hızınızı arttırmak için 48 saatte bir kardiyo ağırlıkta 30dklık egzersizler yapın" diyor bir sağlık grubu uzmanları
hepinize güzel bir gün diliyorum
sevgiler
işte şu son 1 haftada, bayramdan sonraCanım tebrik ediyorum.Bu sevinçler daim olsun hayatımızda.Ne zamandır tartılmıyodun sen.Ne kadarda verdin iki kiloyu bakalım.Kahvaltında güzelmiş kendimizi anca toparlayabildik:)
amin amin ağzın bal yesin!!!!!!!!!!!!!!tebrıkler.................gerçekten azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor
İnşaallah 7 lı rakamlarada ulaşırsın:81::81::81:
amin amin ağzın bal yesin!!!!!!!!!!!!!!
inşallah 7li rakamlardan 6lıları sonra da 50lileri görürüm
teşekkür ederim cnm
hangi menü tatlım????????? yazdım ya bugün yediklerimimenü nerde menüüü :)) neler yedin baklaım..
merhaba
herkese hayırlı sabahlar diliyorum
şimdi gelelim rapor bildirimine....
öncelikle akşam saat 22:15 gibi 1,5 ceviz yedim ve gece 01:30 gibi yattım
yatana kadar bnm su miktarı 15 bardağı buldu sanırım sayamadım
Gelelim bugüne...
07:30da kalktım tartıya açken bir bakayım dedim veeeeeeeeeeeeeeeeeee........
Tartıda 78kg görünüyorum yaniiii.... 2 kg eksik
Hatta emin olmak için 5-6 kez çıkmışımdır sonuç hiç değişmedi 78-78,5 arası en fazla...(yarın bildirim yapamayabilirim diye bugün fırsattan istifade yaptım)
bu sevinci yaşadıktan sonra 2 bardak suyumu içtim
kahvaltı - 08:15
- yağsız tost (1kk beyaz peynir+2 etimek büyüklüğünde tahıllı ekmek)
- domates-salatalık
- 1 çay bardağı kuşburnu çayı
birazdan sporumu da yapmayı düşünüyorum leslie beni bekler
Bu arada kızlar, bir sağlık haberini paylaşmak istiyorum
"vücut çalıştırma hızınızı arttırmak için 48 saatte bir kardiyo ağırlıkta 30dklık egzersizler yapın" diyor bir sağlık grubu uzmanları
hepinize güzel bir gün diliyorum
sevgiler
anladım cnm oluyor boyle karışıklıklar:)hahahahhahahahaha maşallllaaaaah. Eee en son okunan mesaja gıt dedim. En son yazılan mesaja atmış benı forum. Döktürmüşsün yine. Bende tost ıstıyorum. Pazar gunu bende yiceeem :) yanı evde olursam :)