• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

kızlar 10dk önce leslie 2 mil programını tamamladım(30dk)
daha önce yaptığım daha kolay versiyonuymuş (1mil+1mil) bunu başka bir yerden buldum
daha çok nefes nefese kaldım ve terledim
bu arada tansiyonum cok düştü herhalde başım hala dönüyor
birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim
menüde dünkü tarhana çorbası var baska yemek yok salata ve yoğurtla zenginleştirmeyi düşünüyorum

Süpersin maşallah leslie falan. maşallah sana :nazar: nazarlığın benden lily, tatlım fırında levrek oldu menü ne kadar yicem:56:

kızlar 10dk önce leslie 2 mil programını tamamladım(30dk)
daha önce yaptığım daha kolay versiyonuymuş (1mil+1mil) bunu başka bir yerden buldum
daha çok nefes nefese kaldım ve terledim
bu arada tansiyonum cok düştü herhalde başım hala dönüyor
birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim
menüde dünkü tarhana çorbası var baska yemek yok salata ve yoğurtla zenginleştirmeyi düşünüyorum

galiba bende kolayını yapıorum bi işe yaramıo gibi gelio hangi siteden indirdin bende istiyorummm

selam kızlar
dün gece yatmadan raporumu veremedim şimdi özet olarak yazayım (çünkü dünkü liste epey dağınık oldu)

sabah - 11:00
-1 orta boy muz

öğle - 12:45
-4 kepçe tarhana çorbası (yağsız, salçasız, tuzsuz- sadece su, tarhana,sarımsak,üstüne nane)
-yarım kk beyaz peynir (tam yağlı :50:)
-1 lokma salatalık

ara - 15:45
- yarım kase muzlu yoğurt (yarım muzla)
- 2 dilim pudingli bisküvili pasta (kakaolu pudingli):14:

akşam - 19:15
- 7 yemek kaşığı makarna
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- üstüne nane-kırmızı tatlı toz biber
- 4 parça parmak kalınlığında patates (yemeği tadayım derken atıştırdım)
- 1 lokma nohut (kaşığın ucuyla)
son ikisi yemek tatma amaçlıydı ne yesem diye düşündüm de...:44:

toplamda yaklaşık 800-1000kalorilik bişey olmuş pastayla birlikte...
az aslında ama dün midemin istirahate ihtiyacı vardı...

saat 21:30da
30 dk kardiyo+6 dk kardiyo (bu video cok hareketliydi takip etmekte zorlandım)

bu arada kendimi şu konuda eleştiriyorum dünle ilgili:
ben hiç akşamdan sonra ara yapmamışım!!!!:20: kızdım kendime!!!!!!

menün gayet güzel pastayı saymazsak ama aslında aldığın kalori de az o yüzden sıkıntı yok sporunu da yapmışsın ne güzel tebrik ediyorum...

menün gayet güzel pastayı saymazsak ama aslında aldığın kalori de az o yüzden sıkıntı yok sporunu da yapmışsın ne güzel tebrik ediyorum...
teşekkür ederim cnm ztn o da nazarlık oldu:nazar:
dün az yemiştim midem kötü olduğundan iştahım yoktu pasta da biraz kendime moral vermek için bir ödüldü

selam kızlar
bugün neler yaptım biraz anlatayım
sabah 11:00 - kahvaltı
- 1 kk beyaz peynir (tam yağlı maalesef:50:)
- 2 etimek büyüklüğünde bir dilim ekmek (tam tahıllı)
- 3 yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 250ml nane-limonlu yeşilçay+1 bardak açık çay

spor - ( 13:30-14:00) - 2 mil leslie

öğle - 14:30
- 1-1,5 kepçe tarhana çorbası (yağsız-tuzsuz-salçasız sadece sarımsak nane var)
- 1 bardak ayran
- domates-salatalık
(bu kadarla bile şiştim zor yedim az olduğu halde)

akşam - 18:30
- 1 kepçe mercimek çorbası
- 1 servis kaşığı kıymalı kabak yemeği (ölçtüm tam 4 yemek kaşığı-bir de yağlı suyunu yemedim)
- 1 yemek kaşığı tam yağlı yoğurt (az kalmış yoğurt o yuzden)
- 1 dilim etimek büyüklüğünde tam tahıllı ekmek
- salata (yağsız-elma sirkeli)

saat - 20:00 - 1 bardak çay

toplamda 500 kalori falan almışım hesaplarıma göre
ya çok düşük ama:50:
kızdım kendime:57:
aslında akşamdan sonra ara da yapasım gelmedi şimdi bir meyve atıştırayım bari yoksa sabaha kadar başım çok döner (malum gece kalkıyorum ya)

saat 23:00 gibi yarım muz yedim çünkü saat 1den önce yatmıyorum ki yememle yatmam arası 2 saat olduğu için sorun olmaz
şimdi 20dk 1 mil leslie ile yürüyüşümü yaptım :8:
ama nefesim çok daraldı bugun öğlen de aynısı oldu bugün nefesimi iyi ayarlayamadım bi türlü
toplamda yaklaşık 550-600 kalori falan aldım acaba nefes darlığı ondan mı ki?
ama cok doydum yoksa yerdim daha
bakalım yarın nasıl geçecek?
inşallah Cuma'ya kadar 1 kilo gitmiş olur bedenimden
herkese iyi geceler, tatlı rüyalar...
sevgilerimle...:16:

Son düzenleme:
herkese günayyyyyyyyyyyyddddddddddddddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3:
bugün gece 2:30da yatmış olmakla beraber güne 7:30da birazcık göz ağrısıyla da olsa (!) uyandım
ama kendimi capcanlı, enerjik ve zinde hissediyorum
kahvaltıyı anneciğim hazırlamış olduğu için önce 1-2 bardak su içip sonrasında direkt olarak kahvaltıya oturdum
bugün menü zengindi
- 2 etimek büyüklüğünde tam tahıllı ekmek
- 3 adet yeşil zeytin
- domates
- sahanda salçalı yumurta (bana biraz yağlı geldi ama olsun dün cok az yemişim biraz telafi etmem lazım)
- 3 bardak açık çay

dün gece yattığımda nefes almakta bir gariplik yaşıyordum ki, bir ara pembepaltonun günlüğünede yazdığım bir nedenden dolayı olduğunu düşündüm, ne mi?
Bazal Metabolizma Hızı
bu nedir, önce onu anlatayım
bir insanın hiç bir iş yapmayıp sadece yatsa bile vücudunun harcayabileceği enerji miktarı yani açlık sınırı gibi bişey
bunun altında bir kalori miktarıyla beslenme, insanı güçsüz ve çok halsiz bırakır ki ben de sanırım dün o yüzden nefesimle ilgili sorun yaşadım
ve bugün karar verdim diyetisyenin bana verdiği 1700 kalorilik diyette olduğu gibi çok sık aralıklarla beslenmeye...
ama tabii o kadar çok yiyemem ama aralarımı arttırabilirim
işte kendimle ilgili tespit ve yorumlarım
hepinize güzel, mutlu, umut dolu, dopdolu harika bir gün diliyorum

günaydın tatlım. güzel beslen canım, herkesi uyarıyosun başına asker dıkme beni bak bozusuruz. saglıgına dıkkat et.
kuzum sen 7:30 da ne demeğe kalktın. afferim ıyı yapmıssın ama ben yapamam yanii. evde olcam 7:30 da kalkcam.

günaydın tatlım. güzel beslen canım, herkesi uyarıyosun başına asker dıkme beni bak bozusuruz. saglıgına dıkkat et.
kuzum sen 7:30 da ne demeğe kalktın. afferim ıyı yapmıssın ama ben yapamam yanii. evde olcam 7:30 da kalkcam.
aslında iyi yedim dün yani aç kalmadım tıka basa doydum diyebilirim ama vücuda az geldi sanırım
bugün biraz daha fazla yiyeceğim o yüzden (evet herkesi uyarıyorum bnm örnek olmam lazım ki dediklerim dikkate alınsın:9:)
neden erken kalktığıma gelince, aslında ortaokuldan beri 7de kalkan bir insanım gece kaçta yatarsam yatayım 7 dedim mi ben ayaktayımdır vücudumun alışık olduğu düzen bu, ki bayramdan öncesine kadar da öyleydi sabah kalkıp kardeşime kahvaltı hazırlıyor onu okula ben gönderiyordum
şu 1 haftadır anneciğim kıyamıyor bana ve ben kalkamazsam da aç kalır düşüncesiyle kardeşime, o kendi hazırlıyor herşeyi
ben de olmaz böyle dedim kendime, dün de anneme dedim bnm erken kalkmam lazım bu ben değilim diye
gece yatmadan telefonun alarmını kurdum sabah 7de çaldı, tam o saatlerde de annem uyandırmaya geldi dün erken kalkmam lazım dedim diye
böyle daha iyiyim aslında, erken başlıyorum güne, daha zinde oluyorum işler daha güzel ilerliyor
tamamen alışkanlık tatlım

:38: erken kalkmak cidden iyi oluyor güne erkenden başlıyorsun
7 baya bir erken ama benim için bile :40:
ben 8 gibi kalkıyorum zar zor sırf kocayı işe göndericem diye sonrada uykum gelmiyor :(

:38: erken kalkmak cidden iyi oluyor güne erkenden başlıyorsun
7 baya bir erken ama benim için bile :40:
ben 8 gibi kalkıyorum zar zor sırf kocayı işe göndericem diye sonrada uykum gelmiyor :(
hmmm bnm vücudum 7ye kurulu saat gibi:)))
en geç 7:30-8:00 gibi kalkmam lazım yoksa kendimi hantal hissediyorum

herkese günayyyyyyyyyyyyddddddddddddddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3:
bugün gece 2:30da yatmış olmakla beraber güne 7:30da birazcık göz ağrısıyla da olsa (!) uyandım
kahvaltıyı anneciğim hazırlamış olduğu için önce 1-2 bardak su içip sonrasında direkt olarak kahvaltıya oturdum
bugün menü zengindi
- 3 adet yeşil zeytin
- domates
- sahanda salçalı yumurta (bana biraz yağlı geldi ama olsun dün cok az yemişim biraz telafi etmem lazım)
- 3 bardak açık çay

dün gece yattığımda nefes almakta bir gariplik yaşıyordum ki, bir ara pembepaltonun günlüğünede yazdığım bir nedenden dolayı olduğunu düşündüm, ne mi?
Bazal Metabolizma Hızı
bir insanın hiç bir iş yapmayıp sadece yatsa bile vücudunun harcayabileceği enerji miktarı yani açlık sınırı gibi bişey
bunun altında bir kalori miktarıyla beslenme, insanı güçsüz ve çok halsiz bırakır ki ben de sanırım dün o yüzden nefesimle ilgili sorun yaşadım
ve bugün karar verdim diyetisyenin bana verdiği 1700 kalorilik diyette olduğu gibi çok sık aralıklarla beslenmeye...
ben begendım menunu genel anlamda cnm enazından ac kalmıyosun bu cok guzel bişi

selam herkese ne zaman tartılmayı planlıyorsunuz haftalıkmı aylıkmı :27:
selam sana da
burada genelde ben bulunuyorum arkadaşlar arada yorum için uğruyorlar:)))
ben kafama estikçe tartılırım ama hesap verme günümü Cuma olarak belirledim tabii herkes kendince bi plan oluşturuyor sabit bi gün yok

bugün menü zengindi
- 3 adet yeşil zeytin
- domates
- 3 bardak açık çay

Bazal Metabolizma Hızı

mmmmmmmmm salçalı olan herşeye bayılırım.Afiyet olsun arkadaşım güzel yemişsin.1700 kalorilik diyet cok deilmi

selam kızlar
bugün ev işleri yoğun olduğundan ve bilgisayar da meşgul tutulduğundan dolayı pek giremedim
öncelikle menümü yazayım sonra yorumlarımı ve birkaç notu paylaşmak istiyorum sizle

sabah - 7:30
- 3 adet yeşil zeytin
- domates
- 3 bardak açık çay

ara - 11:30
1 orta boy cennet elması (kimine göre trabzon hurması!!!)

spor- 12:55-13:40 - 30dk+10dk+5dk (ayrıntısı aşağıda)

öğle - 14:30
- 3-4 kepçe mercimek çorbası (tam ölçemedim çünkü koyu olduğu için su da ekledim)
- yarım kk beyaz peynir
- 1 küçük salatalık

ara - 17:45
1 orta boy yeşil elma (kabuklu olarak yedim)

akşam - 19:15
- 4 yemek kaşığı sade türlü(yani etsiz)
- 1 etimek büyüklüğünde tam tahıllı ekmek
- 1 küçük domates+çeyrek salatalık
- 2 yemek kaşığı yoğurt

toplamda 10-12 bardak su(10 saydım ama arada 1-2 daha olabilir)
1,5 kupa limonlu yeşil çay+3 çay bardağı çay

Back